Rad foruma Škole

stanje
Zatvorena za pisanje odgovora.
A koji je to jak razlog da se zatvori tema druga po broju odgovora i jedna od najaktivnijih na ovom podforumu, pa i uopste generalno gledano na celokupan forum Krstarice? Opravdano bi bilo da je u pitanju nesto veliko, znacajno...mislim, stvarno je besmisleno zatvarati takvu temu bez ikakve najave niti upozorenja. Moguce da su se pojavile mrvice spama okolo , uostalom tesko je u djackim temama razgraniciti spam od normalne konverzacije uchenika. Objasnjenje molim.

A koji je to jak razlog da se zatvori tema druga po broju odgovora? Bolje da je nesto veliko...mislim, stvarno besmisleno, sta ako se desilo malo spama, uostalom tesko je u djackim temama razgraniciti spam od normalne konverzacije uchenika. Objasnjenje molim.

Sasvim se slazem sa Krstom i smatram da je ta akcija preterana,ako si zeleo neshto da postignesh,mogao si jednostavno mene da udaljish na recimo 5-6 dana sa foruma,a ne da zatvarash temu.Budete li nastavili ovako da sankcionishete shkolske teme mislim da ce ljudi polako pocheti da napushtaju forum.

Ako je rekao da ce sutra da nam otvori ponovo temu, ja mu verujem. Samo se nadam da ne izigra nase poverenje, ali siguran sam da to ovde nece biti slucaj.
i ja se nadam, ali nashe nade cemo usmeriti ka ponovnom otvaranju teme, pa se mozhda i desi chudo

migel, revolucija ti dobra nece doneti. :? to je ko kad bi se bunio protiv profesora...samo se uvalish josh vishe...ne mozhesh pobediti sistem :(

ok, mozhesh sad da prekinesh sa spamom :roll: :lol:
shalim se, ako si to uspeo u zemunskoj, skidam ti kapu. svideo bi se klacharu ;) :lol:

aj sad nazad na temu rad foruma shkole :roll:
ovu ne bi zakljuchao, mozhe samo neko ban da popije :lol:

I sami vidite kako se ponashate. Rekao sam vam da vecheras chistim temu, to tju i da uradim i tada otkljuchavam temu. Ne zheilm da izigravam batinu, ali vas molim da se urazumite.
Prochitajte svi josh jednom pravilnik i drzhite ga se koliko toliko.

To je izgleda podeseno globalno na svim podforumima krstaricemogucnost da se poruka izmeni samo posle 10 minuta od njenog postovanja. Mislim da je to stvarno glupo, al nije to nista strasno sad.

zanima me kako funkcionishu zhuti,odnosno crveni kartoni..?
dal vazhi fudbalsko pravilo 2 zhuta, crveni 8) ?
i zanima me za bodove....jel postoji neka rang lista ili neshto slichno ?
koliko treba da se saqpi?secam se dok sam bio klinja(a sad kao nisam :? ) da je bila nagradna igra, frikom sladoleda, trebao si da saqpish 100 poJena da bi konqrisao za nagradu ,ima li toga slichnog ovde ?

Mao Tze Tyng, poeni su tu da biste se iskontrolisali i promenili neshto u svom ponashanju. Jednostavno, da bi forum lakshe i normalnije funkcionisao.
Vashe je samo da se brinete da isposhtujete pravilnike:
Pravilnik Foruma Krstarice, Pravilnik Bloga Krstarice.

sumadinac17, zakljuchane teme se pomeraju nanizhe i bivaju potisnute od strane drugih tema koje su aktivne. U sluchaju ponovne potrebe za nekom temom, mogu se otkljuchati. Takodje se zakljuchavaju da bi korisnici imali istim pristup, ukoliko im je potrebna neka informacija, za razliku od brisanja tema, kada korisnici nemaju pristup. ;)

kako - koje? ima 23 strane tema na školskom podforumu sa kojekakvim glupim naslovima, sa 2 ili ni jednim postom....čak iz 2003. godine.

Ja recimo te teme ne vidim, zato sto mi je podesen forum, tako da vidim samo teme na kojima je poslednji post ostavljen u roku od mesec dana... Tako da, kada bi svi imali tu opciju tako podesenu ( a meni je automatski takva od kada sam se registrovala) ne bi bilo problema... Dajte linkove ka temama koje su problematicne, i obrisace se...

Ja recimo te teme ne vidim, zato sto mi je podesen forum, tako da vidim samo teme na kojima je poslednji post ostavljen u roku od mesec dana... Tako da, kada bi svi imali tu opciju tako podesenu ( a meni je automatski takva od kada sam se registrovala) ne bi bilo problema... Dajte linkove ka temama koje su problematicne, i obrisace se...

ti ga podesi da ti se vidi SVE, girl.:lol:ti si moderator, a ne ja. zatim, ne slažem se ovom novom ''politikom'' krstarice, pa nemam nameru da pomažem moderatorima.
krstarica postoji zbog nas, a ne mi zbog nje.

Moderatori su tu da bi pospeshili funckionisanje foruma Krstarice. Vase je da se drzite pravila, i dokle god je tako, budite bez brige.
O tehnickim pitanjima nema rasprave, moderatori su postavljeni da bi probleme reshavali a ne objasnjavali korisnicima sta rade i zasto.
Ako bude nekih primedbi, molim na PP moderatorima, Benu i meni, i to u vidu PREDLOGA sta moze bolje (naprosto nije dovoljno da se ne slazete, probajte da nadjete zamenu ili neko bolje resenje, i da, otvoreni smo za Vase predloge & feedback uvek.
Naravno forum je tu zbog vas :)
ps. O arhivi odlucuju administratori kao i o brisanju starih tema, znaci ad acta..

Srecno forumasenje
s postovanjem
Betty
Moderator Nauka & Obrazovanje

stanje
Zatvorena za pisanje odgovora.

Back