RACUNOVODSTVO

milenamilenamilena

Početnik
Poruka
26
Nova sam na forumu, ovo mi je uopste prvi put da sam na nekom forumu, zanima me da li u Beogradu postoji fakultet RACUNOVODSTVA? Razmisljam se sta da upisem, vecina njih ide na ekonomiju i prava, sto nikako ne bih. Knjizevnost me privlaci, ali od toga nije neka zarada. Za sad mi racunovodstvo dobro ide, pa razmisljam o tome.

Nova sam na forumu, ovo mi je uopste prvi put da sam na nekom forumu, zanima me da li u Beogradu postoji fakultet RACUNOVODSTVA? Razmisljam se sta da upisem, vecina njih ide na ekonomiju i prava, sto nikako ne bih. Knjizevnost me privlaci, ali od toga nije neka zarada. Za sad mi racunovodstvo dobro ide, pa razmisljam o tome.

Predpostavljam da ides u gimnaziju ? :lol: Ako do sada nisi imala dodira sa racunovodstvom ,ne upisuj ga ;)

..... Uzimajući u vid činjenicu da osoba želi da upiše Računovodstvo, preskočio sam deo gde objašnjavam da ona bira smer Računovodstvo, jer sam smatrao to već unapred očiglednim. o_O Ali avaj, step by step.

Ako upiše fax zbog Računovodstva, u drugoj godini prirodno izabere smer Računovodstvo, ima 2 računovodstva u prve 2 godine.

Back