Jelena Ama
Početnik
- Poruka
- 2
Da li ima neko literaturu za polaganje ispita u savezu racunovodja za zvanje racunovodja? (1.1.....1.9) Bilo sta, skripte, ispite ili ako zna da mi kaze gde bih mogla da nadjem. Hvala unapred svima!
Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
ovlasceniracunovoda21@gmail.comPoštovane kolege
ako nekom treba ACCA knjiga za 2.1 i 2.2, u pdf formatu, prodajem povoljno.
Pozdrav
Da li si slucajno uspela da dodjes do neke literatire, i ja to sve treba da polazem. Hvala SilvijaDa li ima neko literaturu za polaganje ispita u savezu racunovodja za zvanje racunovodja? (1.1.....1.9) Bilo sta, skripte, ispite ili ako zna da mi kaze gde bih mogla da nadjem. Hvala unapred svima!
Da li ste dobili neku literaturu ili skripte? HvalaDa li ima neko literaturu za polaganje ispita u savezu racunovodja za zvanje racunovodja? (1.1.....1.9) Bilo sta, skripte, ispite ili ako zna da mi kaze gde bih mogla da nadjem. Hvala unapred svima!
Da li imate mozda nesto od literature od 1.1 do 1.9? Hvala unapredDa li si slucajno uspela da dodjes do neke literatire, i ja to sve treba da polazem. Hvala Silvija
Meni treba literatura i ispitna pitanja za 1.8 sastavljanje finansijskih izvestaja, saljite ponude na mejl gordana.bukumirovic@gmail.com. Unapred hvalaDa li ima neko literaturu za polaganje ispita u savezu racunovodja za zvanje racunovodja? (1.1.....1.9) Bilo sta, skripte, ispite ili ako zna da mi kaze gde bih mogla da nadjem. Hvala unapred svima!