Рачуновођа ХРТа од Кустурице тражио азил

, zato i "trazi" azil da bi izbegao kaznu i robiju zbog lopovluka , tako da ukoliko bi ga strpali gde mu je mesto onda sigurno ne bi hteo da se seli u Srbiju ,jer ne bi imao razloga .
mada je pitanje dal je ova vbest istinita posto je Index na nivou izmedju Kurira i Skandala po izvorima informacija :mrgreen:
pa to ja već trubim godinama po ovim forumima bivše Juge

rat i raspad SFRJ je najviše trebao političarima (da ne kažem) sitnog zuba, tajkunima, mafiji i zločincima... ostali normalan svet je samo izgubio:idea:...al malo ih ima kapacitet da to ukapira:(...ponekad se gotovo osećam usamljen na ovom forumu:sad2: (naravno uz mog fruga nad drugovima, druga Hektoriusa):ok: ... al nema veze...bit ćemo opet svi zajedno u EU ako ne pre:idea:...i opet ćemo doć na svoje mi a ovi 8olidi nacionalistički mogu da ujedaju još koju godinicu al neće dugo :mrgreen:
:hahaha1:

Sudskom ovrhom, pljenidbom i prodajom na dražbi njegove imovine nadoknadilo bi se što je ukrao. ;)

Nije to zakon, nego odredba iz Ustava. Hrvatska ima potpuno istu odrednicu o neizručenju svojih državljana u svom Ustavu kao i BiH ili Srbija. U Hrvatsku se recimo jedan Ante Jelavić sklonio mnogo prije nego što se Glavaš sklonio u BiH.

Dakle, da bi se to ostvarilo, Hrvatska bi morala mijenjati Ustav - a to će teško ići.

a o čemu ja pričam u svom postu :rtfm: da sve ove plemepublike proizašle iz SFRJ imju isti zakon...čije rupe dobrano koriste mafijoze i ratni zločinci! :rtfm:

pročitaj još jednom moj post ...možda u "drugom čitanju" to uočiš :rtfm:

KRIVO !!! :rtfm:
:arrow: PRVO nek vrati šta je ukrao
:arrow: DRUGO nek odsluži zatvorsku kaznu za gospodarski/privredni kriminal
i tek onda nek ide ako gde hoće (ako mu je to želja) :rtfm:

isto važi i za sve ostale lopove, lopurde, dilere, ratne zločince, ubice, silovatelje i pedofile...a ne da si izvade BiH pasoš i/ili srbijanski i tako zaobiđe hrvatsko pravosuđe i kaznu za počinjeni zločin il prekršaj:rtfm:

ko što onomad onaj ratni zločinac iz Osijaka (Glavaš) utekao u BiH ...il onaj korumpirani doktor iz Rijeke...itd itd... primera je mnogo i nije samo da iz Hrvatske beže...da izbegnu kaznu nego i iz drugih banana plemepublika ovog regiona...a samo zato jer ih zakon u tim bananaplemepublikama štiti "zakon" o neizručenju...."divote" li :roll:

još jedan razlog (u moru razloga) zašto smo trebaliipak ostati jedna država da ovu zločinačko-korumpirano-tajkunsko-pedofilsko-dilersku $toku imamo "na okupu" i da završe gde im je mesto :arrow: u zatvoru:eek:
:think:

sa ovim mojim postom bi se svaki normalan i civiliziran čovek trebao složiti pa bio Hrvat, Srbin, Musliman, Slovenac, Crnogorac, Albanac, Kurd, Čerkez ...:idea:

Kad ovako postavish stvari shta mi drugo ostaje sem da se slozim:lol:

Back