- Poruka
- 628
Из Хрватске нам углавном долази зло тако да један књиговођа лопов мање више
Vidi ga srpski Kerum!

Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
Dakle, da bi se to ostvarilo, Hrvatska bi morala mijenjati Ustav - a to će teško ići.
Јесте у праву си.
И црни облаци кад долазе из правца Хрватске, пада или лед или гофна.....
Чешће ово друго.....![]()
Па јави се да попијемо кафуZadnji put sam u Srbiji bio sredinom veljače.![]()
Pa jeste li dali azil čovjeku?
Ja iskreno podržavam svakog ko želi preseliti u Srbiju, čak bih mu i pomogao.
Pa evo,ja se slažem ali mislim da se većina tvojih zemljaka patriota neće složiti.![]()
pa to ja već trubim godinama po ovim forumima bivše Juge, zato i "trazi" azil da bi izbegao kaznu i robiju zbog lopovluka , tako da ukoliko bi ga strpali gde mu je mesto onda sigurno ne bi hteo da se seli u Srbiju ,jer ne bi imao razloga .
mada je pitanje dal je ova vbest istinita posto je Index na nivou izmedju Kurira i Skandala po izvorima informacija![]()
Sudskom ovrhom, pljenidbom i prodajom na dražbi njegove imovine nadoknadilo bi se što je ukrao.![]()
Nije to zakon, nego odredba iz Ustava. Hrvatska ima potpuno istu odrednicu o neizručenju svojih državljana u svom Ustavu kao i BiH ili Srbija. U Hrvatsku se recimo jedan Ante Jelavić sklonio mnogo prije nego što se Glavaš sklonio u BiH.
Dakle, da bi se to ostvarilo, Hrvatska bi morala mijenjati Ustav - a to će teško ići.
Za razliku od tebe on je bio dva-tri puta u Srbiji.![]()
Јесте у праву си.
И црни облаци кад долазе из правца Хрватске, пада или лед или гофна.....
Чешће ово друго.....![]()
Па јави се да попијемо кафу
Prirodno je da niko ne zeli da zivi u totalitarnom drustvu zadojenim fazizmom.
KRIVO !!!
PRVO nek vrati šta je ukrao
DRUGO nek odsluži zatvorsku kaznu za gospodarski/privredni kriminal
i tek onda nek ide ako gde hoće (ako mu je to želja)
isto važi i za sve ostale lopove, lopurde, dilere, ratne zločince, ubice, silovatelje i pedofile...a ne da si izvade BiH pasoš i/ili srbijanski i tako zaobiđe hrvatsko pravosuđe i kaznu za počinjeni zločin il prekršaj
ko što onomad onaj ratni zločinac iz Osijaka (Glavaš) utekao u BiH ...il onaj korumpirani doktor iz Rijeke...itd itd... primera je mnogo i nije samo da iz Hrvatske beže...da izbegnu kaznu nego i iz drugih banana plemepublika ovog regiona...a samo zato jer ih zakon u tim bananaplemepublikama štiti "zakon" o neizručenju...."divote" li
još jedan razlog (u moru razloga) zašto smo trebaliipak ostati jedna država da ovu zločinačko-korumpirano-tajkunsko-pedofilsko-dilersku $toku imamo "na okupu" i da završe gde im je mestou zatvoru
sa ovim mojim postom bi se svaki normalan i civiliziran čovek trebao složiti pa bio Hrvat, Srbin, Musliman, Slovenac, Crnogorac, Albanac, Kurd, Čerkez ...![]()
jel padne i piSHalyna da spere ono goFno posle!?
![]()
Sudskom ovrhom.
Da li se, koliko juče, ovde na jednoj temi raspravljalo kako su manjine ugrožene i kako treba menjati kriterijume kažnjavanja i banovanja?![]()
šta te muči Danice?
Ništa, zašto?