Racunar zaledi u toku rada.

Stara je verzija Premiera , CS6. Navikao sam na njega pa mi zato CC nije zanimljiv.

Slika konfiguracije za vrijeme Heaven Benchmark testa.

Pogledajte prilog 405972

Dobra pila.. :)

Za tvoju verziju kaže ovo:
Microsoft® Windows® 7 with Service Pack 1, Windows 8, or Windows 8.1. See the CS6 FAQ for more information about Windows 8 support.*
https://helpx.adobe.com/premiere-pro/system-requirements.html

- - - - - - - - - -

A da na neki drugi disk probaš instalirati win7 ili 8.1 pa da vidiš kako će se onda ponašati?

Ma nije graficka garant, al probacu to sto si rekao. Uglavnom maloprije mi je opet racunar zaledio, nije isao u plavi ekran vec samo odjednom zaledio, kao da je mu je vrijeme stalo.
Ne razumijem da napajanje koje je jebeni Cooler Master, znaci nije kinesko nego brendirano napajanje od 600W ne moze da izgura graficku sa 2 hard diska i jednim ssd-om.
Koje sad napajanje da uzmem a da ne bacim pare u vjetar?
Рекох ти, имаш 10-ку инсталирану, и горе сам написао шта требаш чинити, обратити пажњу.

И немој да зезаш, спрдаш се, ниси рекао ништа конкретно, а као жалиш се на графику, а ниси најавио да користиш два монитора... :)

Znaci nevjerovatno, racunar zaledi definitivno samo kad je upaljen Adobe Premiere. Reinstalirao sam aplikaciju ali i dalje se desava isto.
Znaci pokrenuo sam 3D Max i stavio na render, minimizirao. Pokrenuo After Effects neki malo jebeniji projekat, render. minimizirao. Otvorio You Tube, plejao video u 4K. Racunar i dalje radi bez ikakvih problema iako su svi resursi zauzeti.
Pogasim sve sto sam pokrenuo, pokrenem Premier, otvorim projekat, pljas, racunar zaledi?

Kako to da popravim, moze li pomoci reinstalacija sistema? Jer Premier mi definitivno treba zbog montaze. u Vegasu ne znam raditi.

- - - - - - - - - -

BTW malo sam googla i video da ja nisam jedini koji ima isti problem.

Evo brata koji je javio da mu se desava isto. Zanimljivo je sto mu odgovaraju profesori sa fakulteta i informatilcki inzenjeri pa ni oni ne znaju sta je problem.
https://forums.creativecow.net/thread/3/939543

Riješen problem, možete zaključati temu.
Googlao sam 2 debela sata dok nisam našao odgovor.

Ukoliko se nekom dešava isto neka obriše neki preferens fajl koji se nalazi na sljedećoj lokaciji

C:\Users\korisnik\AppData\Roaming\Adobe\Premiere Pro\6.0\Adobe Premiere Pro Prefs

I rijesen problem evo radim u premijeru vec sat i po vremena i jos nije zaledio racunar, nadam se da neće ni u buduće.

Hvala svima, koliko vas ima. :)

Poslednja izmena:
Riješen problem, možete zaključati temu.
Googlao sam 2 debela sata dok nisam našao odgovor.

Ukoliko se nekom dešava isto neka obriše neki preferens fajl koji se nalazi na sljedećoj lokaciji

C:\Users\korisnik\AppData\Roaming\Adobe\Premiere Pro\6.0\Adobe Premiere Pro Prefs

I rijesen problem evo radim u premijeru vec sat i po vremena i jos nije zaledio racunar, nadam se da neće ni u buduće.

Hvala svima, koliko vas ima. :)
Instaliraj CClener i on ce ti resavati te probleme u TEMP folderu.

Back