racunar za battlefield 3

Malo rama. Uvek kada testiras igru na slabijem ili jacem racunaru skini MSI Afterburner, uz njega ide i Rivatuner. Izguglaj malo i poprati kako se ponasa ram/gpu/cpu usage. Ram ti kida igru zato ti i secka konstantno. A i ostalo je dosta lose, "minimum" i "recommended" nije kao sto je nekad bilo, marketing da kupis igru pa kako radi radi, ili da kupis jaci hardver ako si naivan, a mozes da je igras i na starijem.

lose osobine koje sam naveo,uglavnom su do malo ram-a.barem u vecini igara,medjutim nije to problem.mozda je samo delimicno ram problem.pise u minimalnim zahtevima da trazi 2gb i windows 7,ne radi na xp.guglao sam i resio problem.u nvidia control panelu treba dodati battlefield3.exe i napraviti manuelna graficka podesavanja.ispratio sam uputstva i - radi odlicno sad.a glavna je stavka "maximum pre-rendered frames" da se stavi na "1".sad igram na 1280x1024,teksture medium,sve ostalo low ili iskljuceno.ali me **** to sto je igra ruska verzija.sve na ruski ***** ti ruski,ne razumem.

Ја сам играо на конфигурацији 2.4 гхз квад кор, 2 гб рам, 9600 гт Нвидиа без проблема. Цака ти је да искључиш претраживач када ти се учитава мапа и тако нећеш имати проблеме са рам меморијом.

Back