Racun za struju

Towelie a.k.a. Peskiric

Zainteresovan član
Poruka
227
Nisam siguran da je ovde mesto ovoj temi,posto je nepravda ali je sa moje strane greska...Situacija je ovakva,vec sigurno godinama keva je placala racune za struju na vreme,a tada se dobija popust 5% ako je uplata do 20 u mesecu.E pa sad sam skapirao da je ona placala full iznos uvek iako je imala 5% popusta,sutra cu da odem do njih i da vidim jel to negde racunato kao pretplacivanje ili ne,bedak mi da bacim toliku kintu u vetar.Ako neko zna da li bih imao prava na to nek se javi i kazi koju.

Сав износ који је прешао износ по рачуну, умањен за попуст се пребацује на тв претплату. Ако говориш о укупном рачуну, мислим да на самом рачуну пише обавештење да је попуст за редовне платише урачунат у износу који се наводи на рачуну. Треба проверити али мислим да је тако. Само је потребно утврдити тачно време када је едб почела да примењује овакав начин исказивања цифре на рачуну.

kako to mislite da Tijanic uzima visak za sebe, sad sam se i ja malo zbunio!?

Sve što uplatiš preko iznosa za struju, ide Tijaniću.
Ja oči vadim sa mojom kevom zbog toga.
Lepo smo se dogovorili NEMA PARE ZA PRETPLATU!!! ali ona ipak mora da ako je npr. iznos duga za struju 1650 dinara zaokruži na 1700...
NE DAM cca. 50 dinara mesečno!!!!!!!!!

Pošto je tema prigodna da pomenem i ovo. KAo što znate, februar su obeležile mere štednje. Ko je uštedeo 15% struje dobiće popust pri plaćanju februarskog računa. Ali koliko je zapravo realno da ti uštediš struje na -20 stepeni?

Pošto je tema prigodna da pomenem i ovo. KAo što znate, februar su obeležile mere štednje. Ko je uštedeo 15% struje dobiće popust pri plaćanju februarskog računa. Ali koliko je zapravo realno da ti uštediš struje na -20 stepeni?

Realno je bilo da si kupila fenjer i sveće ,da si se vratila 100 godina u nazat i tako provela zimu da bi ovi prodali tu struju drugim državama da i oni mogu da prežive.

Molim za pomoc...?Nama vec tri godine obracunavaju vodu po ceni od 5,40din, a pre neki dan smo shvatili da je trenutna cena oko 33din,a inace malo vode trosimo pa nismo na to ni obracali paznju,a racune redovno placamo.Ako vodovodu reklamiramo njihovu gresku da li cemo morati razliku za ceo taj perod da nadoknadimo ili necemo s obzirom da je greska njihova? Hvala unapred.

Back