Рачун за струју, овај последњи

• Začetnik teme Začetnik teme gica
  • Datum pokretanja Datum pokretanja
Јооој а шта ти и колико грејеш, кад ти је иначе рачун 15000? Мени је стигао "нормалан" рачун, чак мало мањи него претходни.

имам 3 ТА пећи од укупно 15ак киловата, 2 бојлера, веш машину и остало ситно (сијалице, тв и сл.)
при томе се понашам скроз нормално, пећи пуним ноћу...
ма ненам стварно...трошим исто као и пре само ме сад натакли баш

имам 3 ТА пећи од укупно 15ак киловата, 2 бојлера, веш машину и остало ситно (сијалице, тв и сл.)
при томе се понашам скроз нормално, пећи пуним ноћу...
ма ненам стварно...трошим исто као и пре само ме сад натакли баш

I meni je dosao nenormalan racun za januar, i to po potrosnji ( a zadnji put je brojilo ocitano 4.-og januara) o kojoj striktno vodim racuna, po ovome sad ispada da sam presla u crvenu zonu i potrosila preko 1600KW umesto uobicajenih 1200-1300! Brojilo cesto proveravam, i samo jednom su grubo pogresili u ocitavanju.
Medjutim, ja odavno sumnjam da nam neko krade struju (prikljucuje se na nase brojilo), a ne znam kako to da proverim i hoce li EDB uvaziti tek tako moje tvrdnje?

I Medjutim, ja odavno sumnjam da nam neko krade struju (prikljucuje se na nase brojilo), a ne znam kako to da proverim i hoce li EDB uvaziti tek tako moje tvrdnje?

EDB nema pravo na kradju, ako država hoće da oporezuje, nek' su im Turci na zdravlju onda i na pameti
ali institucije koje postoje zahvaljujući Srbima kakav je bio Nikola Tesla,
pa to može samo moron da dozvoli (mislim na Upravni odbor)

Nadam se da tamo ima nekog bar ko imalo razmišlja i zaista
Vodi računa a ne samo račun :!:

Osim ako nije trenutak amnezije kad ti stigne račun, molim te, objasni :lol:

Па врло просто.. прво наша зграда није уопште прошла тех. пријем. Друго инвеститор је поткровље хтео да остави за себе кад је градио зграду, међутим како то бива кад човек ради оно што му није посао, лошу је рачуницу направио па је на крају поткровље преградио и направио 4 стана. Један од тих је сад мој стан. Кад су развлачили струју за то поткровље моја струја је ко зна где завршила, тако да ми сад чак ни струјометар не ради : ) а од кога добијам струју не желим ни да знам.

Иначе инфостан нам је 230 динара : )

ђурђице кажем ја лепо жасу : )

врагана знам на шта мислиш и о чему причаш.. то уме да буде гадно баш, јер ти зарачунају комплетно струју по најскупљој могућој тарифи (јер не знају колико си ти могао да потрошиш)..

распитао сам се све.. није тај случај : )

EDB nema pravo na kradju, ako država hoće da oporezuje, nek' su im Turci na zdravlju onda i na pameti
ali institucije koje postoje zahvaljujući Srbima kakav je bio Nikola Tesla,
pa to može samo moron da dozvoli (mislim na Upravni odbor)

Nadam se da tamo ima nekog bar ko imalo razmišlja i zaista
Vodi računa a ne samo račun :!:

pa zoves ih da dodju i provjere
nes' ti mudrosti : )))

Da, ali na osnovu cega ce oni da mi veruju da mi neko krade struju (u zgradi)? Mislim, mogu da kazu "Potrosnja vam je velika jer je zima" i da ne dodju. Ili da dodju u aprilu,kad ne bude vise vazno...
Ja, naime sumnjam da meni neko od komsiluka krade struju, jer mi je nenormalno porastao broj potrosenih KWh u nizoj tarifi, a nikakav nov aparat nisam kupila da bi povecano trosio struju u odnosu na prethodne zime.
Da li to obican elektricar moze da proveri?

Da, ali na osnovu cega ce oni da mi veruju da mi neko krade struju (u zgradi)? Mislim, mogu da kazu "Potrosnja vam je velika jer je zima" i da ne dodju. Ili da dodju u aprilu,kad ne bude vise vazno...
Ja, naime sumnjam da meni neko od komsiluka krade struju, jer mi je nenormalno porastao broj potrosenih KWh u nizoj tarifi, a nikakav nov aparat nisam kupila da bi povecano trosio struju u odnosu na prethodne zime.

ne moze...obican elektricar
mogu samo iz EDBa jer ti nitko drugi ne smije "otpecatiti" sat i te fore...
ako stvarno imas neke sumnje fino ih zovi...

ђурђице кажем ја лепо жасу : )

врагана знам на шта мислиш и о чему причаш.. то уме да буде гадно баш, јер ти зарачунају комплетно струју по најскупљој могућој тарифи (јер не знају колико си ти могао да потрошиш)..

распитао сам се све.. није тај случај : )

onda super tj. sreca tvoja
posto sam npr. po Zarkovu vidjala takve...slucajeve
jadni ljudi koji su kupili stanove po takvim zgradama : (((

Ja mislim da tebi dabapas krade struju...:mrgreen:

Back