- Poruka
- 23.347
U zgradi gde sam privatno predsednik stanara, nije iz agencije, mi je rekao da imam dug od decembra do jula. Niko nije uplaćivao tu neku naknadu za stambenu zajednicu od 500 din. Ja sam našao neka dva papirića za dec i jan, ali nisam obraćao pažnju. Nije moj stan, njega cesto srećem i nikad me ništa nije pitao i reko u vezi toga. Nije me čak ni obavestio kad su oni na skupštini stanara to usvojili i koliko je to obavezno. Kaze ima dug iz mog stana 4 crvene. Da ne idete na sud za 10 000 bolje plati. To je za stambenu zajednicu. Ja sam mislio to je nesto za info stan vezano, nesto za opštinu nesto bitno. Platio sam, nisam znao i da ne pravim sad svadju neku. Znam da gazda neće, ovaj će opet mene da juri. Reko mi je da mog gazdu ne zna i ne moze da ga juri da dam ja novac, pa da se posle sa stanodavcem raskusuram. Ja ono ajde necu zavadu, on se pita za sve u zgradi, par puta me vadio iz lifta i imam neki ok kontakt sa njim. Medjutim krečili su zgradu, ali nisu zadnja dva sprata moj i njegov. Zgrada nema para i ovo je jedva bilo. Pitam nekog komsiju drugog on isto pa da nema para. Sad ja gledam onaj racun. Vidim info stan i opština nemaju veze sa tim. Skontao sam da je to neki privatni racun. Kad je otvoren, na čije ime i za kakve namene pojma nemam mesecima i koliko je bitan. Ispada da me je preveslao za lovu zbog krečenja iako sa 4 000 ne moze ko zna sta da ga izvuče.