Račun za neplaćenu robu

stanje
Zatvorena za pisanje odgovora.

Demijurg

Poznat
Banovan
Poruka
7.211
Pre neki dan sam u jednom marketu kupovao neku hemiju (kaladont, šampon, sapun...) i pre odlaska na kasu izračunao da mi je račun oko 300.oo RSD. Ali kad dođem na kasu - tamo mi kasirka veli da treba da platim 660.oo RSD. I ja ni pet ni šest: „E neće biti. Ne dam ti toliko novca i tačka. Pogledaj račun malo bolje.“ Ona me pita šta mi je, a ja joj kažem kako sam izračunao da mi račun ne može biti veći od 300.oo RSD i da ne dam ni kinte. I tačka. I ona pogleda i počne da mi se izvinjava, u stilu, kao, jao, zeznula se, jer mi je ukucala na račun ono što je neki svinjožderački crevožder kupio pre mene, naime neku svinjsku pečenicu. Ha ha ha. Ja i svinjska pečenica - dva različita pojma. Pa, kao, prošao je njegov kod na moj račun. Ja joj velim kako me boli ona stvar šta joj je sve prošlo, i ušlo, ali ja ne dam 360.oo RSD za svinjsku pečenicu. I još joj krajnje bezobrazno velim ovako: „Ja sam vegan. Šta ja da radim sa svinjskom pečenicom? Koji će mi moj svinjska pečenica? Zašto bih i kupio ili još gore platio nekupljenu svinjsku pečenicu? Oglođeš mi ******* pečenicu.“ I ljudi iza mene se polome od smeha. Šef nije tu, koleginice baš briga, i ona uzme i skine sa računa svinjsku pečenicu, tako da ja platim samo svoj račun i izađem vani... I na spisak prodavnica koje bojkotujem zbog krađa i pokušaja krađa dodao sam i ovaj market. Užas...

Lakše? Da platim mrcinu koju nisam kupio (niti bih kupio)? Kakva srčka, džaba-baba i ostale priče o p1čki iz čička? Promašio si temu. :rida:

:lol: Smešan si jbt. Kao da ti je neko prislonio pištolj u glavu i rekao moraš da platiš taj račun bez obzira na grešku.

A da se zeznula i zaboravila da ti otkuca 1 artikal pa ti račun umesto 300 ispao 150 dinara, ti i takvi ko ti, kraljevi drame, nasmejli bi se u brk i otšetali iz radnje kao da se ništa nije desilo. .

Poslednja izmena:
Je l' to ista ona kasirka, sa kojom si imao spor u vezi ječmenog slada?

Ne časti mi. Nije čak ni isti market.

:lol: Smešan si jbt. Kao da ti je neko prislonio pištolj u glavu i rekao moraš da platiš taj račun bez obzira na grešku.

A da se zeznula i zaboravila da ti otkuca 1 artikal pa ti račun umesto 300 ispao 150 dinara, ti i takvi ko ti, kraljevi drame, nasmejli bi se u brk i otšetali iz radnje kao da se ništa nije desilo. .

:lol: Što si smešan jbt? Doživljavao sam scene u kojima su se trgovci svađali i raspravljali sa mnom zato što im ne dam više od računa, čak su zvali i obezbeđenje, pa onda ispadali smešni i dobijali po ušima od šefa. Mene niko ne može i neće da zaje6ava; i tačka.

Ne može da se zezne; niti se ikad zeznula, niti će se ikad zeznuti. Govori u svoje ime. I razmisli malo: nikad se ne zeznu da ti vrate više, već samo da ti uzmu više. Prošlog leta mi se na Futoškoj pijaci desilo da mi je punu kesu krastavaca devojčica od 14-ak godina, koja je pomagala majci, umesto da naplati 136.oo RSD cenila 36.oo RSD. I ja sam joj dao 140.oo RSD, jer me na toj pijaci nikad niko nije pokrao, niti bih ja dozvolio sebi da zaje6em pošteno dete koje se zbunilo. Dakle, govori u svoje ime.

Ma nije to je druga sigurno, sve kasirke su dobile nalog da čim ga vide, gledaju kako da ga zajebu..:lol:

Ada, ma, je li, bogoti? Ja bih rekao ovako: sve kasirke su dobile nalog (samo ne znam od koga) da kad god me vide - trude se da ispadnu što je moguće veće budale, i da se što više izblamiraju.

a sta da nije bila pecenica da ti je uvalila tartufe dal bi naseo i tako se izdro m

Ja sam vegan i hranim se prirodno, samo sa onim što raste na Suncu. Pečurke iliti gljive ne jedem, jer rastu u tami (bez Sunčevog svetla), a tartufi duboko pod zemljom, tako, da, kad bi mi ih neko poklonio - ne bih znao šta da radim sa njima. Promašio si temu; ne umeš da napraviš humor.

Ne časti mi. Nije čak ni isti market.

:lol: Što si smešan jbt? Doživljavao sam scene u kojima su se trgovci svađali i raspravljali sa mnom zato što im ne dam više od računa, čak su zvali i obezbeđenje, pa onda ispadali smešni i dobijali po ušima od šefa. Mene niko ne može i neće da zaje6ava; i tačka.

Ne može da se zezne; niti se ikad zeznula, niti će se ikad zeznuti. Govori u svoje ime. I razmisli malo: nikad se ne zeznu da ti vrate više, već samo da ti uzmu više. Prošlog leta mi se na Futoškoj pijaci desilo da mi je punu kesu krastavaca devojčica od 14-ak godina, koja je pomagala majci, umesto da naplati 136.oo RSD cenila 36.oo RSD. I ja sam joj dao 140.oo RSD, jer me na toj pijaci nikad niko nije pokrao, niti bih ja dozvolio sebi da zaje6em pošteno dete koje se zbunilo. Dakle, govori u svoje ime.

Ada, ma, je li, bogoti? Ja bih rekao ovako: sve kasirke su dobile nalog (samo ne znam od koga) da kad god me vide - trude se da ispadnu što je moguće veće budale, i da se što više izblamiraju.

Ja sam vegan i hranim se prirodno, samo sa onim što raste na Suncu. Pečurke iliti gljive ne jedem, jer rastu u tami (bez Sunčevog svetla), a tartufi duboko pod zemljom, tako, da, kad bi mi ih neko poklonio - ne bih znao šta da radim sa njima. Promašio si temu; ne umeš da napraviš humor.

Stvarno si smešan. I nije ni čudo što pobrljave s kakvim se sve pacijentima sreću svakodnevno, a rade za tričavih 15-16 hiljada.
Meni je žena u Maxiju za račun koji je ispao 512 dinara, a ja dao 1012, vratila umesto 500, 1000 dinara. Shvatio sam tek posle nekih 200 m i vratio se i objanio joj šta je uradila i vratio joj novac. Dok sam pušio pre par godina, kupujući cigarete, žena mi je umesto 100 vratila 200 dinara i naravno primetio sam i odmah sam rekao. A jednom sam slučajno umesto jednih novina odneo dve, posle predavanja sam se vratio do trafike i njenoj koleginici vratio novinu. Desilo se naravno i suprotno, da mi vrate manje slučajno, jednostavno im ljubazno objasnim da ne može tako biti i ljubaznošću mi uzvrate, tu sam ja tu je ona tu je račun, kao i artikli. I sve raspravimo i u bude u redu.
A ti em si smešan em si nekulturan što se može videti i iz drugih postova na ovom PDF-u. U redu je preračunati se, proveriti račun, ali ne i ponašati se kao divljak. (tvoj slučaj u EPS-u, čitao sam), trebao je lik iz obezbedjenja da te izbaci kroz zatvorena vrata...:aha:

A vas vegane i razne druge pomodare, prosto obožavam. :lol:

Poslednja izmena:
Zašto si smešan? Budi smešan u svoje ime. Ne zanima me niko, ko god mi stane na žulj zgaziću ga kao bubašvabu. Nemam volje da komentarišem svaku tvoju rečenicu, što si ovde ispisao; tvoja stvar. Ja neću tako kako ti, nego kako ja hoću. Ako ti smeta učini nešto. Ako ne možeš, ili ne smeš, da preduzmeš ništa - onda nemoj da sereš u prazno. Eto ja se ponašam kao divljak kad neko pokuša da me zaje6e, obezbeđenje ne sme ništa da preduzme protiv mene, jer bi verovatno oni izleteli kroz zatvorena vrata. I šta ćeš sad?

Данас ми је чекаут систем у једном Родићу један артикал наплатио више од истакнуте цене. Приметим и вратим се да разговарамо. Очекивао сам да само исправе цену. Јок, вратили ми разлику.

За људе са фотограском меморијом није проблем. :p Верујем да просечан човек не би тек тако напамет сабирао и памтио цене сваког артикла, али вежба и труд су чудо. Übung macht den Meister. Пробајте, ваше су паре.

Mora da kupuješ sitnice za siću, pa nemaju za šta da te zaje6u. Ako ćeš da kupiš kiflu od 20 dinara - nema ko za šta da te zaje6e. Pod uslovom da užicaš novac. Ti mora da deluješ kao klošar kad nemaju za šta da te zaje6u, pa ni ne pokušavaju.

Poslednja izmena od moderatora:
Ludilo. Strava. Ovo bi trebalo uraditi kod nas u “Tempo”, “Univerexport”, “Maxi”, “Roda”, “Idea”... i ostalim lopovskim trgovačkim lancima...

Aha ha ha. I ne čudi me što je ovo uradila žena. Ha ha ha. Mislim da muškarac ovo nikada ne bi uradio. Pre bi samo pišao negde u ćošku. Znam po sebi.

Ha ha ha ha ha ha ha... A pročitajte komentare... valjao sam se od smeha...

Mora da kupuješ sitnice za siću, pa nemaju za šta da te zaje6u. Ako ćeš da kupiš kiflu od 20 dinara - nema ko za šta da te zaje6e. Pod uslovom da užicaš novac. Ti mora da deluješ kao klošar kad nemaju za šta da te zaje6u, pa ni ne pokušavaju.

Tesko, hranim se samo i iskljucovo salamom koja kosta preko 1000din za KG, pijem skupe sokove i jedem samo milka cokoladu od 300gr ( 1 u dva dana ). Kifle nisam jeo ni kada sam se skolovao a tek sto sada nemam nameru da ih kupujem, a i reklo bi da se stipsa. 300din za hemiju, Kaladont ( pasta za zube ) koji ja koristim nije ispod 200din, gel za tusiranje je oko 500din a sapun preko 150din....

Tesko, hranim se samo i iskljucovo salamom koja kosta preko 1000din za KG, pijem skupe sokove i jedem samo milka cokoladu od 300gr ( 1 u dva dana ). Kifle nisam jeo ni kada sam se skolovao a tek sto sada nemam nameru da ih kupujem, a i reklo bi da se stipsa. 300din za hemiju, Kaladont ( pasta za zube ) koji ja koristim nije ispod 200din, gel za tusiranje je oko 500din a sapun preko 150din....

Uh kako si me sad zaje6o. Meni kad bi poklonio sve te GMO proserotine od svinjskih ili kokšjih tumora, ja bih samo pišao na njih, vratio ti nazad, i rekao: "Dobar tek." Mene nepismene gološijanke ne zaje6aše da platim nešto što nisam kupio, i što ne bih uzeo čak ni na poklon, a ti vidi šta ćeš. U je-e-e... nisam znao da na forumu imamo Rokfelerovog sina... :hahaha1: Svako ko kupuje više od tri artikla - trgovci pokušavaju da ga pokradu. Nepisano pravilo. Inače, ja kupujem hemiju koja ima vrlo malo otrovnih aditiva; najskuplja je i najotrovnija.

Uh kako si me sad zaje6o. Meni kad bi poklonio sve te GMO proserotine od svinjskih ili kokšjih tumora, ja bih samo pišao na njih, vratio ti nazad, i rekao: "Dobar tek." Mene nepismene gološijanke ne zaje6aše da platim nešto što nisam kupio, i što ne bih uzeo čak ni na poklon, a ti vidi šta ćeš. U je-e-e... nisam znao da na forumu imamo Rokfelerovog sina... :hahaha1: Svako ko kupuje više od tri artikla - trgovci pokušavaju da ga pokradu. Nepisano pravilo. Inače, ja kupujem hemiju koja ima vrlo malo otrovnih aditiva; najskuplja je i najotrovnija.

Nisam bas nesto ljubitelj domacih proizvoda od mesa, Zlatiborac znam da je meso valjda iz Argentine pa i njega zaobilazim, a kupujem, odnosno imam poznanike na Zlatiboru koji imaju svoju stoku pa od njih pazarim najcesce, mada ponekad i iz Madjarske. GMo hrana da si ti meni ziv i zdrav kosta manje od prirodne, ja se uverio kada sam bio u Engleskoj, gde je cak i oznaceno sta je GMO a sta nije... Cena ponekad i 3x skuplja a izgled zdrave hrane nekoliko puta losiji. PA ne bas al volim "kvalitetno" da jedem pa mi nije problem da dam vise para za hranu... Tesko, na tri + tesko, jer niko nije sisao vesla pa da nije u stanju da sabere tri trocifrena broja, pokusace da te zajebu kada je cena par hiljada i kada imas vise stavki na racunu... To sto ti misis da ima malo aditiva nije bas uvek tako...

stanje
Zatvorena za pisanje odgovora.

Back