U pravu si. Danas sam bila i otvorila racun u Intesi.Evo ovako informacije iz prve ruke: odete u Intesa banku,dodjete na shalter,najobicniji gde se uplate isplate,i trazite da otvorite tekuci racun i naglasite da nemate STALNA PRIMANJA, vec cete povremeno primati transakcije. Platite tamo 100 din,ispotpisujete 5,6 papira nekih ugovora,dobijete svoj primerak ugovora,dobijete privremenu karticu cekovnu sa brojem tekuceg racuna koja postaje odma aktivna,i javice vam posle 10,15 dana kad da dodjete na salter, i podignete pravu karticu MAESTRO,s kojom cete moci da dizete pare i na bankomatu. Naglasila sam da mi stavi da mi obavestenja stizu SMS porukom na mobilni kada mi neko uplati pare (informacije na mob vam stizu kad vam nek izvrsi uplatu vecu od 1000din). Znaci po pin kod i karticu idem za 15-ak dana,i s njom cu moci da dizem na bankomatu. ODRZAVANJE RACUNA SE NE PLACA. S tim sto kad dizete pare ako imate 15 000 din na racun,mozete da podignete 14 900.Eto to je jedina caka. Sve je to vec receno ali evo sad u jednom postu,iz prve ruke,danas sam to radila, pa ako ima jos pitanja pitajte.