pura moca
Starosedelac
- Poruka
- 162.462
racomlat je u poslednje vreme sve popularnija igrica kako među mladima tako i među leševima. da li ste to radili i šta mislite o tome? 

Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
Te pitam brate dragi kako da se ne zezam na Racomlat temi?molim bez zezanja i spama
Mlaćenje racem kao takvoA sta je uopste racomlat?
Nesto za sta se koristi rac?
Ili nesto cime se mlati rac?
Its easy with another ones dick gloginje to kick.Mlaćenje racem kao takvo![]()
Hmmm izvini ali profesionalna deformacija. Its easy to geth down gloginje with someone elses genitals.Its easy with another ones dick gloginje to kick.
Je vous comprend completement, madamme...Hmmm izvini ali profesionalna deformacija. Its easy to geth down gloginje with someone elses genitals.![]()
Jel?racomlat je u poslednje vreme sve popularnija igrica kako među mladima tako i među leševima. da li ste to radili i šta mislite o tome?![]()
Merci cher monsieur, vous êtes très gentilJe vous comprend completement, madamme...
Eto kako se mushko uvali u probleme...Merci cher monsieur, vous êtes très gentil![]()
Alah se uvalihEto kako se mushko uvali u probleme...
Kako sad da priznam da je to bio ostatak znanja iz osnovne i srednje shkole...
![]()
Ringišpildžija o čemu ti?racomlat je u poslednje vreme sve popularnija igrica kako među mladima tako i među leševima. da li ste to radili i šta mislite o tome?![]()
Ne znam ni ja o čemu pričaju, ja se samo bavim prevodomRingišpildžija o čemu ti?
Verovatno o nekim vrteškama i ringišpilu.Ne znam ni ja o čemu pričaju, ja se samo bavim prevodom![]()
kaži maco šta te zanimaRingišpildžija o čemu ti?
To kad mu od silnog lupanja i lomljenja dasaka i cigli toliko pocrni i taman kad pomislis „Sad ce mi otpasti“ on se oporavi i zivne i nakon toga dobije crni pojas?Jel?
Nisam, ali ako je trend u porastu - ne bilo loše pozabaviti se, profesionalno, otvoriti školu borilačkih veština
Prvo kate; pa tehnike otresanja oružja; zatim trening lomljenja dasaka, a zatim i tvrđih materijala...
Naravno, sve uz dodeljivanje kitoveza.
I onda ti, kao istrenirani baja, skineš gaće - a ona zadrhti. Bez obzira na veličinu, jer imaš kitovez - crni dan!
racomlat je u poslednje vreme sve popularnija igrica kako među mladima tako i među leševima. da li ste to radili i šta mislite o tome?![]()