kojeimedadam
Buduća legenda
- Poruka
- 27.250
Tako ja ...od milja zovem...REPUTACIJU
REPUTACIJA....je.. MLOGO OZBILJAN NAZIV...zato što je možeš steći i na Forumskim Igricama..
.a možeš i na OZBILJNIM TEMAMA..
..i kada sve to strpaš u ..ISTI KOŠ....TO...više...NIJE TO...
.zato ih tako i ne zovem...
Za ovih nekoliko meseci...ukapirao sam kako se izračunavaju ...REPINE...
400 poena = 1 Repić
400 Repića = 160.000 poena = 1 REPINA ---- kada daješ = 1 Repić
A SADA ONO ŠTO NISAM USPEO DA ... UKAPIRAM...
Kada sam počeo da... DELIM REPIĆE ...prve repiće nisam mogao ni da vidim jer su to bili... mili-repići..pa sam mogao da dodelim 1 repić...pa 2 repića.....i sada mogu da dodelim 10 repića...
u jednoj REPINI - REPUTACIJI
A sada ono... NAJ-VAŽNIJE...
Kada sam počeo da uzvraćam ...POHVALE - REPINE....prvo sam ...DNEVNO ( za 24h )... mogao da dam ..3..pa..5..i sada mogu da dam samo ..7..POHVALA - REPINA..
PITANJA:
1. Pošto ne postoji ...SRAZMERA...između ..." Reputacione moći "...i kolčine ..DNEVNIH REPINA ( za 24h )... ( bar JA ..odavde.. tu ..SRAZMERU.. ne vidim
) da li sa povećanjem..." Reputacione moći "...raste i količina ...DNEVNIH REPINA...??
2. Ako ...POSTOJI TA SRAZMERA...bilo bi ...LEPO ZNATI TU LESTVICU - SRAZMERU...kako bi svaki član foruma mogao da uvek da zna koliko puta dnevno ( za 24h ) može da nekome da REPINU..
...jer ..JA NA PRIMER...nikada ne znam tačno koliko ...DNEVNO ( za 24h ) MOGU DA DAM REPINA..

REPUTACIJA....je.. MLOGO OZBILJAN NAZIV...zato što je možeš steći i na Forumskim Igricama..

Za ovih nekoliko meseci...ukapirao sam kako se izračunavaju ...REPINE...

400 poena = 1 Repić
400 Repića = 160.000 poena = 1 REPINA ---- kada daješ = 1 Repić

A SADA ONO ŠTO NISAM USPEO DA ... UKAPIRAM...

Kada sam počeo da... DELIM REPIĆE ...prve repiće nisam mogao ni da vidim jer su to bili... mili-repići..pa sam mogao da dodelim 1 repić...pa 2 repića.....i sada mogu da dodelim 10 repića...

A sada ono... NAJ-VAŽNIJE...

Kada sam počeo da uzvraćam ...POHVALE - REPINE....prvo sam ...DNEVNO ( za 24h )... mogao da dam ..3..pa..5..i sada mogu da dam samo ..7..POHVALA - REPINA..

PITANJA:
1. Pošto ne postoji ...SRAZMERA...između ..." Reputacione moći "...i kolčine ..DNEVNIH REPINA ( za 24h )... ( bar JA ..odavde.. tu ..SRAZMERU.. ne vidim

2. Ako ...POSTOJI TA SRAZMERA...bilo bi ...LEPO ZNATI TU LESTVICU - SRAZMERU...kako bi svaki član foruma mogao da uvek da zna koliko puta dnevno ( za 24h ) može da nekome da REPINU..

Poslednja izmena: