Qulcenje..

• Začetnik teme Začetnik teme Hero
  • Datum pokretanja Datum pokretanja
Zasto li se neke zene bas qulce,a nemaju cime..:lol:
nisam mislio da trebaju da ga imaju ili nemaju,,to je i nebitno..
ali evo cistog primera..nedorecenost,a onda pec,pa pec..;)
Ja nisam nit toliko glup,a nit nesto super inteligentan,al znam da 2+2 su 5 ..to znam..msm kapiram delimicno sta i kako..:lol:
eo sta mi se desilo..

Nisam je muvao a ona meni neki quard,,:eek: o cemu se radi kad se nisam ni zainetresovao??
sto ne znaci da mozda i necu//al da ovog nema i sad tek ne bih jer mukami sto bi reko Dee.. ..;)
Neznam nek tema bude pouka pristupa sa muskima,da ih ne skenjate na pocetku,..za moje voljene zene sa Krstarice..
a to znaci i im zelim i svako dobro -Grlim Dusom. :heart:

Ima ih mnogih koji su napadni pa prijatan osmeh protumace flertom i krecu da grle ili mrtvi pijani hoce da poljube. Zbog toga su zene malo skepticne. Meni se desilo sa 16 da me je zagrlio deda na ulici i rekao:"U, Ciganko", a pritom sam mesavina Srba, Rumuna i Egipcana, imam te kose oci. U klubovima, grle za struk pa zamalo sto ne izvacare dupe. Meni se licno to smucilo i izbegavam razgovore na ulici osim ako nije vezano za orijentaciju u gradu.

Ti si Nero bezopasno opasan......:zag:
A pogled ti je zarazan..........:D

haha
resen da stradas ni kriv ni duzan..Grlim :zag:

- - - - - - - - - -

Ima ih mnogih koji su napadni pa prijatan osmeh protumace flertom i krecu da grle ili mrtvi pijani hoce da poljube. Zbog toga su zene malo skepticne. Meni se desilo sa 16 da me je zagrlio deda na ulici i rekao:"U, Ciganko", a pritom sam mesavina Srba, Rumuna i Egipcana, imam te kose oci. U klubovima, grle za struk pa zamalo sto ne izvacare dupe. Meni se licno to smucilo i izbegavam razgovore na ulici osim ako nije vezano za orijentaciju u gradu.

perveznjakovica uvek imas,a tek ovi mastorci..:lol:
vataju,vataju samo nemaju hrabrosti da budu do te mere direktni i ruku stave gde bi zeleli stvarno. test fato,test ;)

Poslednja izmena:
Zasto li se neke zene bas qulce,a nemaju cime..:lol:
nisam mislio da trebaju da ga imaju ili nemaju,,to je i nebitno..
ali evo cistog primera..nedorecenost,a onda pec,pa pec..;)
Ja nisam nit toliko glup,a nit nesto super inteligentan,al znam da 2+2 su 5 ..to znam..msm kapiram delimicno sta i kako..:lol:
eo sta mi se desilo..

Nisam je muvao a ona meni neki quard,,:eek: o cemu se radi kad se nisam ni zainetresovao??
sto ne znaci da mozda i necu//al da ovog nema i sad tek ne bih jer mukami sto bi reko Dee.. ..;)
Neznam nek tema bude pouka pristupa sa muskima,da ih ne skenjate na pocetku,..za moje voljene zene sa Krstarice..
a to znaci i im zelim i svako dobro -Grlim Dusom. :heart:

ona to preventivno...za svaki slučaj :mrgreen:

Back