Rasejani Prorok
Buduća legenda
- Poruka
- 30.233
Tajna svih dobrih odnosa nalazi se u umeću komunikacije.
najkraća i majefektnija sms poruka
malo o
veliko i
malo o
pa ili oće ili neće
Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
Tajna svih dobrih odnosa nalazi se u umeću komunikacije.
Zasto li se neke zene bas qulce,a nemaju cime..
nisam mislio da trebaju da ga imaju ili nemaju,,to je i nebitno..
ali evo cistog primera..nedorecenost,a onda pec,pa pec..
Ja nisam nit toliko glup,a nit nesto super inteligentan,al znam da 2+2 su 5 ..to znam..msm kapiram delimicno sta i kako..
eo sta mi se desilo..
Nisam je muvao a ona meni neki quard,,o cemu se radi kad se nisam ni zainetresovao??
sto ne znaci da mozda i necu//al da ovog nema i sad tek ne bih jer mukami sto bi reko Dee.. ..
Neznam nek tema bude pouka pristupa sa muskima,da ih ne skenjate na pocetku,..za moje voljene zene sa Krstarice..
a to znaci i im zelim i svako dobro -Grlim Dusom.![]()
vozac Gsp,a koji je pisao sa Sebastijanom..
moguce uhh,uhh..![]()
Pa to ti kažem![]()
Ti si Nero bezopasno opasan......
A pogled ti je zarazan..........![]()
Ima ih mnogih koji su napadni pa prijatan osmeh protumace flertom i krecu da grle ili mrtvi pijani hoce da poljube. Zbog toga su zene malo skepticne. Meni se desilo sa 16 da me je zagrlio deda na ulici i rekao:"U, Ciganko", a pritom sam mesavina Srba, Rumuna i Egipcana, imam te kose oci. U klubovima, grle za struk pa zamalo sto ne izvacare dupe. Meni se licno to smucilo i izbegavam razgovore na ulici osim ako nije vezano za orijentaciju u gradu.
Jednom sam se muvao na forumu..Ispostavilo se da sam pisao debelom vozacu GSP-a
A bas je lepo pisao![]()
Da,,na forumu se prate slova..
I smajli..![]()
a o čemu je tačno tema?
Ajd neka neka Neru obeća ičke da ne kuka više i da zatvorimo temu .![]()
...onda cce drugi videti kako se lako "dobija", pa cemo biti zarpani 'vakim temama...![]()
Ajd neka neka Neru obeća ičke da ne kuka više i da zatvorimo temu .![]()
...onda cce drugi videti kako se lako "dobija", pa cemo biti zarpani 'vakim temama...![]()
Da,,posle ni to nije vise zanimljivo..![]()
Zasto li se neke zene bas qulce,a nemaju cime..
nisam mislio da trebaju da ga imaju ili nemaju,,to je i nebitno..
ali evo cistog primera..nedorecenost,a onda pec,pa pec..
Ja nisam nit toliko glup,a nit nesto super inteligentan,al znam da 2+2 su 5 ..to znam..msm kapiram delimicno sta i kako..
eo sta mi se desilo..
Nisam je muvao a ona meni neki quard,,o cemu se radi kad se nisam ni zainetresovao??
sto ne znaci da mozda i necu//al da ovog nema i sad tek ne bih jer mukami sto bi reko Dee.. ..
Neznam nek tema bude pouka pristupa sa muskima,da ih ne skenjate na pocetku,..za moje voljene zene sa Krstarice..
a to znaci i im zelim i svako dobro -Grlim Dusom.![]()
a onda pec, pa pec..![]()