Qulcenje..

• Začetnik teme Začetnik teme Hero
  • Datum pokretanja Datum pokretanja

Hero

Buduća legenda
Poruka
35.061
Zasto li se neke zene bas qulce,a nemaju cime..:lol:
nisam mislio da trebaju da ga imaju ili nemaju,,to je i nebitno..
ali evo cistog primera..nedorecenost,a onda pec,pa pec..;)
Ja nisam nit toliko glup,a nit nesto super inteligentan,al znam da 2+2 su 5 ..to znam..msm kapiram delimicno sta i kako..:lol:
eo sta mi se desilo..

Nisam je muvao a ona meni neki quard,,:eek: o cemu se radi kad se nisam ni zainetresovao??
sto ne znaci da mozda i necu//al da ovog nema i sad tek ne bih jer mukami sto bi reko Dee.. ..;)
Neznam nek tema bude pouka pristupa sa muskima,da ih ne skenjate na pocetku,..za moje voljene zene sa Krstarice..
a to znaci i im zelim i svako dobro -Grlim Dusom. :heart:

Zasto li se nek zene bas qulce,a nemaju cime..:lol:
Ja nisam nit toliko glup,a nit nesto super inteligentan,al da znam da 2+2 su 5 ..to znam..msm kapiram delimicno sta i kako..:lol:
eo sta mi se desilo..

Nisam je muvao a ona meni neki quard,,:eek: o cemu se radi kad se nisam ni zainetresovao??
sto ne znaci da mozda i necu//al da ovog nema..
Neznam nek tema bude pouka pristupa sa muskima,da ih ne skenjate na pocetku,..za moje voljene zene sa Krstarice..

To je bate tvoja shauma, bije te glas. Bolje sprečiti nego leciti:malav:

Zasto li se neke zene bas qulce,a nemaju cime..:lol:
Ja nisam nit toliko glup,a nit nesto super inteligentan,al znam da 2+2 su 5 ..to znam..msm kapiram delimicno sta i kako..:lol:
eo sta mi se desilo..

sto ne znaci da mozda i necu//al da ovog nema i sad tek ne bih jer mukami sto bi reko Dee.. ..;)

Ne bih ja ovde bilo sta uzimao ozbiljno , pa cak ni reakciju , sve i da se ta neka vodi kao "normalna" :lol:

Druga je prica stvarni zivot , i to nije floskula niti mantra, vec susta istina ...Covek slikom i tonom pobije svaku naznaku gordosti i bilo cega sveprisutnog ovde...

Zasto bilo sta shvatati ozbiljno :) Dodjev ovde bas kada me umori realnost , bilo da je dobra , bilo losa , iskljucim se ovde ...napunim baterije, pa u nove pobede...Zelim da kazem da mozda neko prazni sebe na taj nacin slikovito opisan koji se tebi dogodio.

U principu sve je ovo budalastina :lol: nekad je doduse imala zrno kvaliteta , sada nisam siguran da opravdava ni svoju "svrhu"...

#trebadatebolikurac ;):)

nijedna bre,sta se odmah hvatate za forumasice,,:fdlan:
ima messenger,Viber,pa i nesto uzivo..
sto bi rekili imam i ja neki ebeni Rl zivot,,:lol:
al hvala ..Grlim dusom srce moje..:mrgreen:

ja iz najbolje namere d apomognem, posto mile sestrice 4umashice, nisu bas tako mile kao na prvi pogled. :lol:

- - - - - - - - - -

Jednom sam se muvao na forumu..Ispostavilo se da sam pisao debelom vozacu GSP-a :D
A bas je lepo pisao:rumenko:

ne zahebavaj :rotf:

- - - - - - - - - -

evo ozbiljno...ja sam slobodnija s amuskarcima koji mi se ne svidjaju, pa ispadne kao da mi se oni svidjaju, a prema ovima koji mi se svidjaju dignem gard.

- - - - - - - - - -

mozda joj se svidjas, al nije sigurna dal se ona tebi svidja, pa drzi gard.

Back