quake 3 arena multipleyer

Kako da nadjem, kako da znam koji podrzava a pre nego sto downloadujem?
Skinuo sam i porenuo nekoliko quake 3 arena. Vecinom je to neki gold quake 3 sa puno servera ali ne i onaj moj. Vecina linkova su stari raspadnuti ili puni virusa. Valjda sto je to stara igrica.Ima linkova i na Youtube, ali sve je to uglavnom bezveze,ili je za linux,ili windows 10 , ili virusi i sl.
Pa guglaj quake protokol 67

Nosio sam u servis da mi instaliraju windows 7 i drajvere. rekao im za quake 3 a oni instalirali onaj koji meni ne treba,koji sam mogao i sam skinuti.
Ево ово сам ја нашао на гуглу:

68 - 1.32
67 - 1.31
66 - 1.30
66 - 1.29h
48 - 1.27g
46 - 1.26
45 - 1.25
45 - 1.17
43 - 1.16n

Значи за протокол 67 ти треба верзија игре 1.31, вероватно имаш новију верзију 1.32 или старију од 1.31.

Hvala svima. Ma taj server koji sam ja igrao je slabo posecen pa valjda nikoga ne zanima. Ove koji se mogu naci lako, oni su puni igraca ali ja ne volim takve igre, to je najcesce quake 2 arena unfreeze tip igre.Ovo sto ja igram je tip UHVATI ZASTAVU. CTF. Kada sam poceo na tom serveru pre vise od 5 god, bilo je vise igraca.

Hvala svima. Ma taj server koji sam ja igrao je slabo posecen pa valjda nikoga ne zanima. Ove koji se mogu naci lako, oni su puni igraca ali ja ne volim takve igre, to je najcesce quake 2 arena unfreeze tip igre.Ovo sto ja igram je tip UHVATI ZASTAVU. CTF. Kada sam poceo na tom serveru pre vise od 5 god, bilo je vise igraca.
Времена се мењају као што се мења интересовање за старије игре. Некада се возио Counter strike 1.6 Deathrun мапе, али данас је то скоро па изумрло.

Времена се мењају као што се мења интересовање за старије игре. Некада се возио Counter strike 1.6 Deathrun мапе, али данас је то скоро па изумрло.
Pazi, na serverima gde ima vise igraca, vidim da ima i mladih igraca a i starijih. Evo to gde ja igram ima jedan koji ima oko 62 god,pa jedna kaze da ima 66 ako ne laze.A tu ima i jedna studentkinja. Ove druge ne znam za dob ali verujem da su vecina mladji od mene,ja imam 50g.

Ево ово сам ја нашао на гуглу:

68 - 1.32
67 - 1.31
66 - 1.30
66 - 1.29h
48 - 1.27g
46 - 1.26
45 - 1.25
45 - 1.17
43 - 1.16n

Значи за протокол 67 ти треба верзија игре 1.31, вероватно имаш новију верзију 1.32 или старију од 1.31.

To i pise na ovom linku,koji oni koriste,koju verziju
https://www.quakeservers.net/quake3/server_status/32769/

Pazi, na serverima gde ima vise igraca, vidim da ima i mladih igraca a i starijih. Evo to gde ja igram ima jedan koji ima oko 62 god,pa jedna kaze da ima 66 ako ne laze.A tu ima i jedna studentkinja. Ove druge ne znam za dob ali verujem da su vecina mladji od mene,ja imam 50g.
Не знам што си запео за тај сервер који је и слабо посећен.Имаш quake live који је практично исти као квејк3, а можда су њихови сервери посећенији.
Најновија верзија је quake champions и може се играти бесплатно на epic games али треба компјутер са 8 гб рам-а.

Не знам што си запео за тај сервер који је и слабо посећен.Имаш quake live који је практично исти као квејк3, а можда су њихови сервери посећенији.
Најновија верзија је quake champions и може се играти бесплатно на epic games али треба компјутер са 8 гб рам-а.
To je kao da pitas navijaca Zvezde zasto ceo zivot navija za taj klub a postoji jos na stotine drugih. To sto neki server ima puno igraca ne znaci i da valja. Ja nisam klinac pa sad da uzivam u toj brojnosti. Godinama sam igrao ovaj i znamo se tamo.Kao sto neko ide samo u jedan kafic i ako u gradu ima jos puno drugih kafea.

Tako je. Quake Live savsreno funkcionise, ima servera,mahom FFA,CA i Duel,posle podne i uvece su aktivni igraci mahom.

Back