quake 3 arena multipleyer

luciuss

Ističe se
Poruka
2.658
Ova stara igrica, igrao sam je godinama online, prvo preko cd a posle sam skidao sa interneta i instalirao. Skoro sam izbrisao windows i tako izgubio igricu. Na internetu za download se nudi puno ali cesto su pune virusa ili rasturene. Nasao sam par nekih, valjda neke novije verzije, instalirao i ima preko 600 servera ili valjda mapa,kakos e vec zove.No nema onog koji sam igrao, to je ubernet.co.uk2 CTF 1.31 . Ne znam kako da pronadjem za download, ili ne znam sa postojeceg quake 3 da udjem na taj server. Mogu da udjem na ubernet 3 i 4 ali na 2 ne znam,ne pojavljuje mi se. Inace IP adresa za ubernet 2 je 83.170.70.101 a port je 27962 . Pa trazim pomoc da mi neko da link ili objasni kako da udjem na taj sever ili download bas tu verziju. O ovome se radi https://www.quakeservers.net/quake3/server_status/32769/
Inace koristim windows 7 profesional 64

Ako piše da koristi taj broj porta, onda unesi taj broj koji su ti i rekli.

Pa napisao sam da sam uneo taj broj porta i ip adresu, u opciju SPECIFICY. I izaslo mi je da ne moze jer port koristi protokol 67
Inace sa te instaliacije quake3 gde ima preko 600 servera, udjem u opciju TEAM ARENA, i tamo nadjem jos neke servere i medju njima ubernet 1,3 i 4. U 1 ne mogu uci a i ne zanima me, mogu uci u 3i4 a 2 nema. Takodje nema ni neka opcija pretrage

Pa skoro mi je instaliran windows 7 profesional u servisu. Ovco mi se desilo i pre oko godinu dana, i ako sam tada imao staru instaliranu igricu, pa se posle to nekako resilo samo od sebe.Sada sam ja upropastio stvar, izbrisao sam windows a sa njim i igricu.Bio sam je kao prebacio na usb ali to ocigledno nisam dobro uradio. Sad sam downloadovao i instalirao sa neta par quake3 arena ali sve imaju neke servere koji mene ne zanimaju

Udjem svaki dan na sajt gde su quake3 severi, pa zavirim u unaj koji sam igrao, vidim moje staro drustvo, igraju,nema ih mnogo, a ja ne mogu da im se pridruzim. Ne mogu ni kontakt sa njima da uspostavim da mi oni nekako pomognu. Eno vidim tu je stalno i vlasnik servera, u Londonu je.On ne igra sa nama, ponekad posmatra kako mi igramo.

Pa skoro mi je instaliran windows 7 profesional u servisu. Ovco mi se desilo i pre oko godinu dana, i ako sam tada imao staru instaliranu igricu, pa se posle to nekako resilo samo od sebe.Sada sam ja upropastio stvar, izbrisao sam windows a sa njim i igricu.Bio sam je kao prebacio na usb ali to ocigledno nisam dobro uradio. Sad sam downloadovao i instalirao sa neta par quake3 arena ali sve imaju neke servere koji mene ne zanimaju
Погледај да ти није остао фолдер са инсталираним квејком 3 у Program files, довољно је да покренеш извршни фајл.Квејк 3 не мора да се поново инсталира, довољно је једном да се инсталира.

Погледај да ти није остао фолдер са инсталираним квејком 3 у Program files, довољно је да покренеш извршни фајл.Квејк 3 не мора да се поново инсталира, довољно је једном да се инсталира.
Nije mogao ostati kad sam nekoliko puta brisao i instalirao windows,pa na kraju nisam bio zadovoljan i odnesem u servis koji su ipak lepo instalirali windows sa svim drajverima. Ma i za te drajvere gadno, tesko ih skinuti sa interneta, sve to puno virusa ili zabranjeno. Ma razocaran sam internetom jer vidim da je sada grozno, cenzura, sve kao neka borba protiv piraterije. Pokusam da udjem na sajt linux minta, preko opere,ono ne moze. I shvatim da to ne dozvoljana windows jer linux im je konkurencija a besplatan. Gledam original windows najmanje kosta 20 hiljada dinara, uzas. Bas su barabe ti oko Bila Gejtsa i cela ta mafija koja je puna para.

Nije mogao ostati kad sam nekoliko puta brisao i instalirao windows,pa na kraju nisam bio zadovoljan i odnesem u servis koji su ipak lepo instalirali windows sa svim drajverima. Ma i za te drajvere gadno, tesko ih skinuti sa interneta, sve to puno virusa ili zabranjeno. Ma razocaran sam internetom jer vidim da je sada grozno, cenzura, sve kao neka borba protiv piraterije. Pokusam da udjem na sajt linux minta, preko opere,ono ne moze. I shvatim da to ne dozvoljana windows jer linux im je konkurencija a besplatan. Gledam original windows najmanje kosta 20 hiljada dinara, uzas. Bas su barabe ti oko Bila Gejtsa i cela ta mafija koja je puna para.
imas windows home KEY da kupis za oko 10 eura , ako nadjes neki promo code ima popust.

recimo ovde https://www.vip-scdkey.com/software/microsoft-pc-10-pro-oem_1227-20.html#techyescity

imas windows home KEY da kupis za oko 10 eura , ako nadjes neki promo code ima popust.

recimo ovde https://www.vip-scdkey.com/software/microsoft-pc-10-pro-oem_1227-20.html#techyescity
Ma to je rizicno iz vise razloga. Lakse mi je naci nekog ko radi te instalacije i dodje mi kuci pa mu platim 1000-2000. Mada mi glupo. Dok sam imao tu igricu, taj quake3 nije imao stotine servera u sebi, vec samo te ubernet koji meni trebaju. To sam pre nekoliko godina negde sa neta downloadovao, motda i preko utorenta a sa piratebay. Sada ove quake3 sto nalazim sve imaju na stotine servera i mapa,koji su dosadni a cesto i samo postavljeni a u njima botovi,niko ziv ne igra.

Nije mogao ostati kad sam nekoliko puta brisao i instalirao windows,pa na kraju nisam bio zadovoljan i odnesem u servis koji su ipak lepo instalirali windows sa svim drajverima. Ma i za te drajvere gadno, tesko ih skinuti sa interneta, sve to puno virusa ili zabranjeno. Ma razocaran sam internetom jer vidim da je sada grozno, cenzura, sve kao neka borba protiv piraterije.
Ако партиција на којој се налазио инсталиран квејк није форматирана, онда је фолдер још ту, и само га треба пронаћи и покренути извршни фајл.Сада нема иконице на десктопу, и игра се не приказује у старт менију али је игра можда и даље на хард диску.
Онда би тај квејк имао сва ранија подешавања, јер колико ја знам, та игра све то чува у свом инсталационом фолдеру.

Драјвери су бесплатни, само ако је старији компјутер онда их је мало теже наћи.
Pokusam da udjem na sajt linux minta, preko opere,ono ne moze. I shvatim da to ne dozvoljana windows jer linux im je konkurencija a besplatan. Gledam original windows najmanje kosta 20 hiljada dinara, uzas. Bas su barabe ti oko Bila Gejtsa i cela ta mafija koja je puna para.
Сваки модерни браузер, па и Опера, може приступити Линукс сајтовима без проблема, вероватно је неки проблем на твом компјутеру или браузеру.Пробај са Фирефоксом или неким другим браузером.Злотвор Гејц не брани корисницима Windowsa да посећују линукс сајтове, чак је уградио и Windows Subsystem for Linux у сам Windows, а могуће је и инсталирати било који Линукс као виртуелну машину под Windows-ом.

Ако партиција на којој се налазио инсталиран квејк није форматирана, онда је фолдер још ту, и само га треба пронаћи и покренути извршни фајл.Сада нема иконице на десктопу, и игра се не приказује у старт менију али је игра можда и даље на хард диску.
Онда би тај квејк имао сва ранија подешавања, јер колико ја знам, та игра све то чува у свом инсталационом фолдеру.

Драјвери су бесплатни, само ако је старији компјутер онда их је мало теже наћи.

Сваки модерни браузер, па и Опера, може приступити Линукс сајтовима без проблема, вероватно је неки проблем на твом компјутеру или браузеру.Пробај са Фирефоксом или неким другим браузером.Злотвор Гејц не брани корисницима Windowsa да посећују линукс сајтове, чак је уградио и Windows Subsystem for Linux у сам Windows, а могуће је и инсталирати било који Линукс као виртуелну машину под Windows-ом.
Pa sta moze da fali mojoj Operi? Probao sam uci na linux i preko Opere i preko Internet explorera, nisam uspeo. Nisam uspeo uci ni sa drugih sajtova koji su ostavljali link za Linux. Znas kad sam uspeo uci, onda kada sam instalirao VPN. Sigurno znas da taj program sakriva moju ip adresu. Dakle cim sam tada uspeo uci na Linux onda znaci da ga windows blokira za svoje korisnike. Koliko znam taj program VPN i sluzi da se sa njim ide na sajtove koji su pod restrikcijama.Mozilu ne koristim, ne treba mi tri brovsera. IE mi je spor i ne dopada mi se izgledom.

O Gejtsu mozda ne trebamo siriti pricu jer to vodi u politiku.Ko veruje da je on zaista humanista, da pomaze ljudima u svetu, taj pre svega ima problem sa samim sobom. Obicno takvi kazu kako eto mi obicni ljudi nismo strucni da pricamo o virusima i koroni,a ne znam samo kad je Gejts zavrsio neku skolu za viruse i epidemije,za vakcine,a eno ga svaki dan tupi na tu temu. Cak zna i unapred kad ce biti novih epidemija.

Ili evo prostije pitanje. Tu igricu imam na starom kompjuteru koji je neispravan. Crklo mu napajanje, graficka karta takodje, mozd ai maticna ploca. U servisu mi rekli da se ne isplati da ga popravljam jer za 50 evra mogu kupiti ispravan te starosti. E sad eto kako da tu igricu prebacim sa hard diska? Neko ce reci da skinem stari HD i stavim na ispravan ovaj komp,ali to je verovatno tezak posao za mene laika. Ili nekome da poklonim taj HD a da mi za uzvrat skine igricu na usb ili cd.

Pa sta moze da fali mojoj Operi? Probao sam uci na linux i preko Opere i preko Internet explorera, nisam uspeo. Nisam uspeo uci ni sa drugih sajtova koji su ostavljali link za Linux. Znas kad sam uspeo uci, onda kada sam instalirao VPN. Sigurno znas da taj program sakriva moju ip adresu. Dakle cim sam tada uspeo uci na Linux onda znaci da ga windows blokira za svoje korisnike. Koliko znam taj program VPN i sluzi da se sa njim ide na sajtove koji su pod restrikcijama.Mozilu ne koristim, ne treba mi tri brovsera. IE mi je spor i ne dopada mi se izgledom.
Нешто си лоше подесио са ВПН-ом или неким другим интернет подешавањима, вероватно зато не можеш да играш на том серверу.

Линукс сајтови нису под било каквим рестрикцијама.

Na taj server nisam mogao da udjem i pre nego sto sam instalirao VPN. Na server ne mogu od kada sam promenio windows pa mi je izbrisan taj quake3. Downloadovao sam i instalirao sa neta par quake3 ali na njima nema tog servera koji meni treba, prosto se ne vidi pa ne mogu ni uci na njega. Oni koji se vide na njih mogu i uci. Lepo sam napisao da sa tek instaliranog windows 7, koji je instaliran u servisu, nisam mogao uci na sajt Linux,ni sa operom a ni sa intenert explorerom. Tek kada sam instalirao VPN, onda sam mogao. Vi znate da VPN ne blokira ulazak na sajtove vec naprotiv, on omogucava da se udje na sajtove koji su pod restrikcijom.

Pa napisao sam da sam uneo taj broj porta i ip adresu, u opciju SPECIFICY. I izaslo mi je da ne moze jer port koristi protokol 67
Inace sa te instaliacije quake3 gde ima preko 600 servera, udjem u opciju TEAM ARENA, i tamo nadjem jos neke servere i medju njima ubernet 1,3 i 4. U 1 ne mogu uci a i ne zanima me, mogu uci u 3i4 a 2 nema. Takodje nema ni neka opcija pretrage
Ako klijent ne podrzava taj protokol, nadji quake klijent koji podrzava.

Ako klijent ne podrzava taj protokol, nadji quake klijent koji podrzava.
Kako da nadjem, kako da znam koji podrzava a pre nego sto downloadujem?
Skinuo sam i porenuo nekoliko quake 3 arena. Vecinom je to neki gold quake 3 sa puno servera ali ne i onaj moj. Vecina linkova su stari raspadnuti ili puni virusa. Valjda sto je to stara igrica.Ima linkova i na Youtube, ali sve je to uglavnom bezveze,ili je za linux,ili windows 10 , ili virusi i sl.

Back