Übermensch
Iskusan
- Poruka
- 6.016
a sto to tebe potresa? Meni je to ok.![]()
apsolutno me ne potresa.....samo mi ta prica o ljubavi ne drzi vodu....
Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
a sto to tebe potresa? Meni je to ok.![]()
da bi sudio o nekome, moras 3 meseca hodati u njegovim mokasinama..
ono sto meni ovde smeta je odsustvo razumevanja.. i ja sam sama sklona tome da takve ocrnim i kazem svasta o njima, ali.. ne treba ih posmatrati kao stvar (premda one same sebe tako predstavljaju drugima), nego se malo potruditi da udjes u ono sto se u njima zbiva.. i pokusati da ih ne osudjujes..
zar nije tuzno da devojcica od 15,16, ma i 18 na kraju (sta se dobija time sto si punoletan), radi ono gorenavedeno?
Znas sta je sustinski problem.....dok ti pokusas da udjes u ono sto se u njoj zbiva..verovatno neko ulazi u nju.....kur.va se ne voli...i to nisu dzaba rekli.....kad ti saznas da je on pre tebe imala seks sa xy likova..ti prosto ne mozes zbog sebe da imas sa njom bilo sta osim plitkog odnosa...jb.g....msm zamisli koja je neprijatnost bila mom druga kad je saznao da je njegova devojak pusila nama...i on satro treba da se udubljuje u nju.....cao zdravo...
Znas sta je sustinski problem.....dok ti pokusas da udjes u ono sto se u njoj zbiva..verovatno neko ulazi u nju.....kur.va se ne voli...i to nisu dzaba rekli.....kad ti saznas da je on pre tebe imala seks sa xy likova..ti prosto ne mozes zbog sebe da imas sa njom bilo sta osim plitkog odnosa...jb.g....msm zamisli koja je neprijatnost bila mom druga kad je saznao da je njegova devojak pusila nama...i on satro treba da se udubljuje u nju.....cao zdravo...
znam, znam...
covece, samo mi je zao...
prica se izmedju ostalog i o mojoj najboljoj drugarici.. i onda mi dodje da puknem sto znam da svi muskarci imaju i imace ovakvo misljenje o njoj..
ma vi ebaci od 14 godina ste najbolji. svakom je u 14 godina neka rava pusila,mozda su je i ebali sve zavisi koliko je osoba baron!
jb.g.....nisu za to krivi muskarci..ona im je pruzila priliku da je iskoriste....da li je to uradila zato sto joj je sjeb.ana porodica,sto ima neki emocionalni problem ili je prosto zeljna kurc.a nije ni bitno.....ipak je njena krivica sto je to dozvolila...i nemoj da mi pricas da to o njoj pricaju samo muskarci....zene su ponekad u sirenju tih glasina mnogo gore od muskaraca...narocito ako je devojka lepa...
naravno, devojke su jos gore po tom pitanju..
ali u sustini, posto ona zeli da izgradi normalan odnos i vezu s nekim muskarcem, to me vise zanima...
posto je takav glas bije, niko se nece ponuditi da je izvuce iz govana.. j.ebace je i ostaviti kao i svi pre njega..
a meni je zao.. to mnogo..
@mafi
nemoj da preteras, ipak smo mi forumski drugari![]()
"One hoce isto shto i mi" je vishe nego smislena pesma
zove se "andjeli nas zovu da im skinemo krila"
barem mislim
spameru to sam znao i ja. Animatori andjeli nas zovu!
bravo, znao si, ocesh orden?
pa to ja tebe treba da pitam! Kao da je bitno kako se pesma zove?Mogao si makar odgovoriti na temu!