Qrva!

da bi sudio o nekome, moras 3 meseca hodati u njegovim mokasinama..

ono sto meni ovde smeta je odsustvo razumevanja.. i ja sam sama sklona tome da takve ocrnim i kazem svasta o njima, ali.. ne treba ih posmatrati kao stvar (premda one same sebe tako predstavljaju drugima), nego se malo potruditi da udjes u ono sto se u njima zbiva.. i pokusati da ih ne osudjujes..
zar nije tuzno da devojcica od 15,16, ma i 18 na kraju (sta se dobija time sto si punoletan), radi ono gorenavedeno?

da bi sudio o nekome, moras 3 meseca hodati u njegovim mokasinama..

ono sto meni ovde smeta je odsustvo razumevanja.. i ja sam sama sklona tome da takve ocrnim i kazem svasta o njima, ali.. ne treba ih posmatrati kao stvar (premda one same sebe tako predstavljaju drugima), nego se malo potruditi da udjes u ono sto se u njima zbiva.. i pokusati da ih ne osudjujes..
zar nije tuzno da devojcica od 15,16, ma i 18 na kraju (sta se dobija time sto si punoletan), radi ono gorenavedeno?

Znas sta je sustinski problem.....dok ti pokusas da udjes u ono sto se u njoj zbiva..verovatno neko ulazi u nju.....kur.va se ne voli...i to nisu dzaba rekli.....kad ti saznas da je on pre tebe imala seks sa xy likova..ti prosto ne mozes zbog sebe da imas sa njom bilo sta osim plitkog odnosa...jb.g....msm zamisli koja je neprijatnost bila mom druga kad je saznao da je njegova devojak pusila nama...i on satro treba da se udubljuje u nju.....cao zdravo...

Znas sta je sustinski problem.....dok ti pokusas da udjes u ono sto se u njoj zbiva..verovatno neko ulazi u nju.....kur.va se ne voli...i to nisu dzaba rekli.....kad ti saznas da je on pre tebe imala seks sa xy likova..ti prosto ne mozes zbog sebe da imas sa njom bilo sta osim plitkog odnosa...jb.g....msm zamisli koja je neprijatnost bila mom druga kad je saznao da je njegova devojak pusila nama...i on satro treba da se udubljuje u nju.....cao zdravo...

znam, znam...
covece, samo mi je zao...
prica se izmedju ostalog i o mojoj najboljoj drugarici.. i onda mi dodje da puknem sto znam da svi muskarci imaju i imace ovakvo misljenje o njoj..

ma vi ebaci od 14 godina ste najbolji. svakom je u 14 godina neka rava pusila,mozda su je i ebali sve zavisi koliko je osoba baron!

znam, znam...
covece, samo mi je zao...
prica se izmedju ostalog i o mojoj najboljoj drugarici.. i onda mi dodje da puknem sto znam da svi muskarci imaju i imace ovakvo misljenje o njoj..

jb.g.....nisu za to krivi muskarci..ona im je pruzila priliku da je iskoriste....da li je to uradila zato sto joj je sjeb.ana porodica,sto ima neki emocionalni problem ili je prosto zeljna kurc.a nije ni bitno.....ipak je njena krivica sto je to dozvolila...i nemoj da mi pricas da to o njoj pricaju samo muskarci....zene su ponekad u sirenju tih glasina mnogo gore od muskaraca...narocito ako je devojka lepa...

jb.g.....nisu za to krivi muskarci..ona im je pruzila priliku da je iskoriste....da li je to uradila zato sto joj je sjeb.ana porodica,sto ima neki emocionalni problem ili je prosto zeljna kurc.a nije ni bitno.....ipak je njena krivica sto je to dozvolila...i nemoj da mi pricas da to o njoj pricaju samo muskarci....zene su ponekad u sirenju tih glasina mnogo gore od muskaraca...narocito ako je devojka lepa...

naravno, devojke su jos gore po tom pitanju..
ali u sustini, posto ona zeli da izgradi normalan odnos i vezu s nekim muskarcem, to me vise zanima...
posto je takav glas bije, niko se nece ponuditi da je izvuce iz govana.. j.ebace je i ostaviti kao i svi pre njega..
a meni je zao.. to mnogo..

naravno, devojke su jos gore po tom pitanju..
ali u sustini, posto ona zeli da izgradi normalan odnos i vezu s nekim muskarcem, to me vise zanima...
posto je takav glas bije, niko se nece ponuditi da je izvuce iz govana.. j.ebace je i ostaviti kao i svi pre njega..
a meni je zao.. to mnogo..

nek solira jedno pola godine....i nek nadje nekog normalnog....nisu svi totalno optereceni seksom..iako se svakom istini za volju jeb.e...

Qrve (mada ne znam koliko je korektno tako nazvati dete od 16-17 god.) su samo posledica vremena u kom gledamo na ulici ono shto smo pre 15god iznajmljivali u video klubovima... i teznje devojcica da u svemu budu jednake sa decacima... posebno na seksualnom planu, u smislu menjanja partnera..

Ima tu i psiholoskih razloga... emocionalna neizbalansiranost, nedostatak ljubavi, zelja za prihvatanjem, teznja da budu posmatrane kao 'odrasle' u drushtvu...

Al' se sve to kombinuje u jedan jedini razlog: lakomislenost. Nije normalno koliko je lako ubediti prosecnu srednjoshkolku da ti da... bukvalno najgluplji fazoni pale :lol:

"One hoce isto shto i mi" je vishe nego smislena pesma ;)

pa to ja tebe treba da pitam! Kao da je bitno kako se pesma zove?:roll: Mogao si makar odgovoriti na temu!

pa mislim, shta da ti kazhem, devojke se zabavljaju al uvek postoje one devojke koje to ne mogu pa su ljubomorne i oni likovi koji nishta nisu smuvali pa se kao pravdaju da "nece s qurvama" :) Mislim, uvek je postojao taj neki dvostruki standard kod mushkih i zhenskih koji su prechesto s razlichitim ljudima, iskreno i meni je to odbojna pojava, ali za to su primarno zhemske krive jer vole da pljuju, zlonamerno trachare i shire glasine

Back