Qrcheviti papuchari

• Začetnik teme Začetnik teme T-Zex
  • Datum pokretanja Datum pokretanja
Zex:
U, bre, sto me falsifikujes?
Lepo rekoh da NE ponizavam druge, pogotovo ne svoju devojku.
Uh, ne mogu da objasnim kako se ja to qurchim. Kao malo izigravam neku cufa, ono, ej...:)
Kao pravim se pametniji neg sto jesam i tako :D
A ona kao treba da ima takta pa da me ne sece tu pred drugima, jer ondak i ja nju secem i ondak smo iseceni, ko na sliki kad je makazama iseces da ne gledas ono drugo.
Eto.
Ma znala sa ja da si ti neka dobrica..... :D
I ja volim da se moj dečko qurči....posebno pred nekim siledzijom koji me zlostavlja.... da bude moj lični super heroj....Zoro...zaštitnik nejači.... :lol:

Zex:
Elem, ako nekoga jos interesuje nastavaka price o onom malom, bednom, qrchevitom crvu papucicu...

Prekjuce se pojavio sa svojom "bivsom", opet "sadasnjom". Cuti k'o piz.durina. Sav zvanican i ozbiljan, kao nesto se nasali onako, umereno.
Ona ozbiljna, tupog pogleda. Imala je vec decka od kako su se razisli. Znaci, ovaj crvic je "preoteo" i obecao ko zna sta.

A koliko pre mesec dana, svi smo gledali i slusali kako je macafuca, brise patos sa njom, govori joj kako je "najveca bruka i sramota u njegovom zivotu, nije sposobna za zivot, glupa je i debela, najveci idiot koga je upoznao u zivotu..."

Ko je tu sad ludji?

Izgleda da smo najludji mi koji to gledamo i pratimo. Juce, kad su se pojavili na vratima kafica, ja sam 'ladno izasao...

Bljaaaaakkkk!

To su oni bolesni parovi koji se svadjaju i biju a posle toga se ka..ra..ju. Na posletku raskinu, onda shvrljaju malo isprobavaju sa drugim likovima, pa zakljuce da im fali onaj stai i one bolesne rasprave koje idu u nedogled. Onda se pomire i opet krenu da se biju i svadjaju, pa opet raskinu, pa se pomire. Tako nekolicinu puta, dok na kraju riba ne zatrudni, onda se kao vencaju i dobiju date i situacija bude jos gora. Dete se nagleda raznih bljuvotina i onda jadno i neduzno odraste u totalnog idiota kome su te iste svadje normalne pa i ono jednog dana trazi sebi para sa kojim ce da bude u tom idiotskom odnosu i onda ce i oni jednog dana imati decu i to dete ce imati dete i......

a znas kako je to ruzno ostalima koji su sa vama
kad moraju da prisustvuju prepucavanjima

mi smo imali prijatelje, bracni par sa kojim mi je svaki put preselo vidjanje
dok im skuvas kafu i sipas coca colu, oni su vec krenuli sa chackanjem...
ali kod njih ode daleeeko u pi.zdu materinu..."aha, tako i tvoja mama", "jok, nego cu ko tvoja"... i u nedogled
i ljudi tako svaki put
i onda misa i ja ukljucimo tv i gledamo dok se oni prepiru

trachara:
a znas kako je to ruzno ostalima koji su sa vama
kad moraju da prisustvuju prepucavanjima

mi smo imali prijatelje, bracni par sa kojim mi je svaki put preselo vidjanje
dok im skuvas kafu i sipas coca colu, oni su vec krenuli sa chackanjem...
ali kod njih ode daleeeko u pi.zdu materinu..."aha, tako i tvoja mama", "jok, nego cu ko tvoja"... i u nedogled
i ljudi tako svaki put
i onda misa i ja ukljucimo tv i gledamo dok se oni prepiru
Za mene...to je čist primer egzibicionizma....kao oni parovi što se savatavaju na javnim mestima...."Vidite mi se volimo" jednoga dana pređe u "Vidite mi se mrzimo"....

Zex:
Tada se pretvara u najvecu p*chku papucharsku, moli, place, preti samoubistvom
:smajlikojipovraca:
e ti sto prete samoubistvom iz besa su najgori :?
doduse ne znam takve muskarce ali imala sam jednu drugaricu koja je uvek histerisala za neke gluposti kako ce da sece vene ili da se baca u reku.
ja reko seci,ali odjkebi sa tom histerijom,dizes mi pritisak.
i naravno nije sekla,skakala,samo je smarala i privlacila paznju...smo sto moju tako ne moze da privuce :?
to treba odma spustiti na zemlju da im ne bi palo na pamet da opet prave histericnu scenu i blamiraju sve oko sebe...uh sto ne volim te labilne :roll:

samuraijack:
To su oni bolesni parovi koji se svadjaju i biju a posle toga se ka..ra..ju. Na posletku raskinu, onda shvrljaju malo isprobavaju sa drugim likovima, pa zakljuce da im fali onaj stai i one bolesne rasprave koje idu u nedogled. Onda se pomire i opet krenu da se biju i svadjaju, pa opet raskinu, pa se pomire. Tako nekolicinu puta, dok na kraju riba ne zatrudni, onda se kao vencaju i dobiju date i situacija bude jos gora. Dete se nagleda raznih bljuvotina i onda jadno i neduzno odraste u totalnog idiota kome su te iste svadje normalne pa i ono jednog dana trazi sebi para sa kojim ce da bude u tom idiotskom odnosu i onda ce i oni jednog dana imati decu i to dete ce imati dete i......

Definicija.
Malo duza, ali nema veze.

Nisam 'tela... al ne izdrzah: bio jedan, trajao je bogme... ljubav je slepa lepo kazu. Kadgod mu nesto nije bilo po volji krenule bi pretnje i psiho maltretman, mars napolje iz kuce (februar -25), - sta usudila si se da mi protivrecis- e sad ti ne dam ni kintu da crknes dabogda (situacija u inostranstvu, bez posla, bez mame i tate, bez prijatelja, zavisis od njega skroz), ili "moja mama bi da doseli ujku (inace shizofren) malo ovde, nece ti smetati, jel da?, da se ona ne maltretira... itd. Od rastanka je zvao 1.459.789 puta, napisao more mejlova, dolazio na vrata jedno 20 puta sa sve kucecim pogledom, oprosti mi draga, necu nikad vise, sve ce se promeniti... Ma to je ko ono jednom dzanki uvek dzanki... jednom zlostavljac/drkadzija uvek zlostavljac/drkadzija. Ali iskustvo je dragoceno :roll:

ludopileglodjekosku:
I ja volim da se moj dečko qurči....posebno pred nekim siledzijom koji me zlostavlja.... da bude moj lični super heroj....Zoro...zaštitnik nejači.... :lol:
Zupermen. :lol: Ako se secas vica.
@Tema: Mozda ce vam biti mrsko da citate ovako dug tekst, ali evo jednog primera varijacije papucarstva i qrcenja koji je cak i mene kostao zivaca i doneo mi zesce razocarenje. Pre nekih 5 godina, jedan kolega sa faksa, sa kojim sam se druzio od pocetka studiranja, znaci neke 3-4 godine, poceo je da se zabavlja sa devojkom, prvi put ozbiljna veza. Do tada on je bio u fazonu "Ja sam nadrkan momak i ona koja izdrzi samnom vise od 2 meseca, ozenicu je." Mislim gluposti! Inace smo se slagali bolje nego braca. Elem, kada je to krenulo kao ozbiljnije, (poceo je i da stanuje sa njom za vreme studiranja), doslo je i do nekog varnicenja i neslaganja u stavovima izmedju mene i njegove devojke. (Ja sam nesto malo zabrljao stavljajuci se u njegovu zastitu). No, ja se izvinio i sve je bilo izgladjeno. Posle opet neko cackanje izmedju nje i mene, ali se ja nesto zezao, a ona shvatala stvari ozbiljno. Da skratim deo price, bila je zesca svadjalica.
On se pored nje smirio kao bubica, ali je u njemu bila podstaknuta pod njenim uticajem neka njegova svadjalacka crta. Tako je i on poceo da se distancira od mene. Bilo mi je skroz bzvz jer smo bili najbolji ortaci. Pokusao sam da mu par puta nasamo objasnim, da je previse pod njenim uticajem i da gubi svoje JA, sto su i mnogi drugi videli. Na to je on odgovarao da je sve pod kontrolom i da on to svesno radi, a medju nama dvojicom je sve OK.
Medjutim, taj nas odnos se postepeno kvario dok nije doslo do toga da su poceli da prelaze ulicu i prave se da ne vide mene i moju tadasnju devojku (nekada ozbiljna veza). A da pride dodam da je moja devojka u medjuvremenu i krstila njegovu, te smo se nadali da ce se stvari kako tako same od sebe srediti. Ali nista se nije sredilo... Postali smo maltene totalni stranci. Kada je posle 2-3 godine raskinuo sa njom, a mi zavrsili faks, sreo sam ga u vojnoj uniformi. Mi se tu ispricali, kao da nije nista bilo. Posetio sam ga par puta u kasarni i jednom mi je rekao da je pojeo g.... kada sam ja u pitanju i da mu je zao. Oprostio sam mu, ali nikada necu vise moci da imam poverenja kada je u pitanju uticaj bilo koje devojke na njega kao osobu. Za sebe znam da sam prema svima isti bar do sada bio, kada je u pitanju uticaj devojke sa kojom se zabavljam. Znaci dao je klasican primer za udzbenike, onog najgoreg papucara. Mada ima nas raznih.
Ne znam zasto sam vam ovo ispricao, ali ko zna, moze ovo nekom da zatreba. U svakom slucaju ne moze da skodi... :D

Meni se svidja tvoja prica. Moj drug tvrdi da se muskarci uvek zabavljaju sa istim tipom ribe. Jednom sa ostrokondzom, i sledeca je takva.
To je tacno ili ne? A najvise me zanima kako to da muskarci koji se lako oblikuju nisu privlacni jer su nekako ljigavi, a oni sa karakterom su pak ubitacni jer lome samopouzdanje? Nikako im se ne moze prici. Ili da budem jasnija ili ste nedostupni ili ste krpe?

moj drugar je mene shkartirao nakon dosta dugog druzzenja zbog cure.

oni su bili i josh su u dosta dugoj, stabilnoj, mirnoj i sigurnoj vezi. drugim rechima, dosadnoj. ponekad je potrebno malo uzbudjenja, fol ljubomore, zzelje da ti je partner zzeljen itd. itd.

ja sam nayebala.zbog poruke koja nije imala nikakvu osim drugarske konotacije.
al` nisam se potresla... lazzem, jesam. al` dobro.

JelaZrela:
Meni se svidja tvoja prica. Moj drug tvrdi da se muskarci uvek zabavljaju sa istim tipom ribe. Jednom sa ostrokondzom, i sledeca je takva.
To je tacno ili ne? A najvise me zanima kako to da muskarci koji se lako oblikuju nisu privlacni jer su nekako ljigavi, a oni sa karakterom su pak ubitacni jer lome samopouzdanje? Nikako im se ne moze prici. Ili da budem jasnija ili ste nedostupni ili ste krpe?
to je ziva istina sve moje bivse su kobile

JelaZrela:

Treba da znas da iza svakog uspesnog muskarca stoji po jedna uspesna zena.

To o cemu ti pricas se svodi na "teranje po svome".

Maslachak:

oni su bili i josh su u dosta dugoj, stabilnoj, mirnoj i sigurnoj vezi. drugim rechima, dosadnoj. ponekad je potrebno malo uzbudjenja, fol ljubomore, zzelje da ti je partner zzeljen itd. itd.

Slatka si...

Maslachak:

Dobro, ali malo je drugacije ako frajer skartira ORTAKINJU zbog devojke, nego kada skartira ORTAKA. Devojka kao uvek nesto sumnja na te drugarice, ali sta moze da ima protiv ortaka svog decka? Osim ako nije u pitanju neka najgore bolesna posesivnost. Uzas!!! :shock:

Back