ludopileglodjekosku:
I ja volim da se moj dečko qurči....posebno pred nekim siledzijom koji me zlostavlja.... da bude moj lični super heroj....Zoro...zaštitnik nejači....
Zupermen.

Ako se secas vica.
@Tema: Mozda ce vam biti mrsko da citate ovako dug tekst, ali evo jednog primera varijacije papucarstva i qrcenja koji je cak i mene kostao zivaca i doneo mi zesce razocarenje. Pre nekih 5 godina, jedan kolega sa faksa, sa kojim sam se druzio od pocetka studiranja, znaci neke 3-4 godine, poceo je da se zabavlja sa devojkom, prvi put ozbiljna veza. Do tada on je bio u fazonu "Ja sam nadrkan momak i ona koja izdrzi samnom vise od 2 meseca, ozenicu je." Mislim gluposti! Inace smo se slagali bolje nego braca. Elem, kada je to krenulo kao ozbiljnije, (poceo je i da stanuje sa njom za vreme studiranja), doslo je i do nekog varnicenja i neslaganja u stavovima izmedju mene i njegove devojke. (Ja sam nesto malo zabrljao stavljajuci se u njegovu zastitu). No, ja se izvinio i sve je bilo izgladjeno. Posle opet neko cackanje izmedju nje i mene, ali se ja nesto zezao, a ona shvatala stvari ozbiljno. Da skratim deo price, bila je zesca svadjalica.
On se pored nje smirio kao bubica, ali je u njemu bila podstaknuta pod njenim uticajem neka
njegova svadjalacka crta. Tako je i on poceo da se distancira od mene. Bilo mi je skroz bzvz jer smo bili najbolji ortaci. Pokusao sam da mu par puta nasamo objasnim, da je previse pod njenim uticajem i da gubi svoje JA, sto su i mnogi drugi videli. Na to je on odgovarao da je sve pod kontrolom i da on to svesno radi, a medju nama dvojicom je sve OK.
Medjutim, taj nas odnos se postepeno kvario dok nije doslo do toga da su poceli da prelaze ulicu i prave se da ne vide mene i moju tadasnju devojku (nekada ozbiljna veza). A da pride dodam da je moja devojka u medjuvremenu i krstila njegovu, te smo se nadali da ce se stvari kako tako same od sebe srediti. Ali nista se nije sredilo... Postali smo maltene totalni stranci. Kada je posle 2-3 godine raskinuo sa njom, a mi zavrsili faks, sreo sam ga u vojnoj uniformi. Mi se tu ispricali, kao da nije nista bilo. Posetio sam ga par puta u kasarni i jednom mi je rekao da je pojeo g.... kada sam ja u pitanju i da mu je zao. Oprostio sam mu, ali nikada necu vise moci da imam poverenja kada je u pitanju uticaj bilo koje devojke na njega kao osobu. Za sebe znam da sam prema svima isti
bar do sada bio, kada je u pitanju uticaj devojke sa kojom se zabavljam. Znaci dao je klasican primer za udzbenike, onog najgoreg papucara. Mada ima nas raznih.
Ne znam zasto sam vam ovo ispricao, ali ko zna, moze ovo nekom da zatreba. U svakom slucaju ne moze da skodi...