Lizard
Aktivan član
- Poruka
- 1.737
Pa koordinate.Kad smo kod brojeva, da ne zna neko sta znaci onaj niz na "Izgubljenima"
4 8 15 16 23 42?![]()

Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
Pa koordinate.Kad smo kod brojeva, da ne zna neko sta znaci onaj niz na "Izgubljenima"
4 8 15 16 23 42?![]()
Pa, ovaj, nije ti baš na mjestu komentar oko mog obrazovanja, al' progledaću ti kroz prste. To kada sam završio fakultet nema veze s time šta sam i ko sam danas, i koliko škole imam. A imam nešto više i sigurno mnogo više od tebe. A što se kvaliteta nekadašnjeg školovanja tiče, svakako nisi kvalifikovana da to ocjenjuješ, tako zadojena antikomunizmom (a nikada nisi živila u komunizmu).Ej , elektrotehnicar, ne diraj Astrologiju, u to se svakako ne razumes. A to sto si godiste moje keve mi samo znaci da si obrazovan po staroj skoli ( onoj komunistickoj ) koja ne veruje ni sama u sebe a kamoli u druge.
Ja se godinama bavim astrologijom i numerologijom profesionalno i znam o cemu pricam. To sto planete nisu zvezde, znaju svi ( nisi nista novo rekao) , nego je postignut dogovorda se kaze -zvezde - u stara vremena da bi se pojednostavila komunikacija. Ne pricaj o onome sto ne poznajes!
A sad numerologija. I sama kažeš da se profesionalno baviš tom oblašću što automatski dovodi u sumnju tvoju objektivnost. Naravno da ćeš ti reći da znaš o čemu govoriš. Nisi luda da priznaš kako je to sve samo bacanje prašine u oči s ciljem da se budalama uzmu pare. Sve su to iste stvari: bacanje pasulja, gledanje u dlan, u rastopljeni olovo, otvaranje karata, numerologija, astrologija i sve druge metode kojima malo spretniji (ne kažem pametniji) uzimaju manje ili više para od naivčina.
Jel' to ono što su nijemci pod hitlerom koristili za sigurno prepoznavanje pripadnika arijevske vrste?
Mo'š mislit!!!
Ej , elektrotehnicar, ne diraj Astrologiju, u to se svakako ne razumes. A to sto si godiste moje keve mi samo znaci da si obrazovan po staroj skoli ( onoj komunistickoj ) koja ne veruje ni sama u sebe a kamoli u druge.
Ja se godinama bavim astrologijom i numerologijom profesionalno i znam o cemu pricam. To sto planete nisu zvezde, znaju svi ( nisi nista novo rekao) , nego je postignut dogovorda se kaze -zvezde - u stara vremena da bi se pojednostavila komunikacija. Ne pricaj o onome sto ne poznajes!
kad bi vi astrolozi umeli da kazete na cemu se bazira astrologija, mozda bih utrosio neko vreme da vam verujem.......
ovako.....samo furate prazno.......
To se moze reci i za zvanicne nauke, koje imaju svoje propuste naravni kao i svi. Da ne spominjem medicinu, psihijatriju, cak i oko fizike se spore kao da je u pitanju igra ko ima bolju teoriju a sve nesto izmedju sna i jave.![]()