pvc

bljak

- - - - - - - - - -

ljudi...kad tražim lock to je zajebavanje...zezam se...jebbe mi se dal će ostane il neće...svejedno mi je...kapirate ?

Збиља огавно. Ко ти је та, мајке ти?

ne smem da kazem

- - - - - - - - - -

e naprao sam se flasica i casica od deteta dok je bio mali sad mu ebem majku nek je pere sam a jos uvek u basti dobija plasticnu inace bi morao da kupujem svaki put nove staklene
sve polupaju i prevrnu
i ja pijem espreso u porcelanu i kuci i na posao, naravno da mi je prijatnije, nosim je u dvoristu i vracam nije mi mrsko, jer ne volim iz papirne to go, al kad nemas prilike sta ces, nisam valjda toliki snob
a kod dosta njih mi je draze te plasticne, ne peru svi kako treba nit imaju svi masine za pranje al zbog toga da ne idem vise kod njih, ma daj
na onakve rodjendanske ``proslave`` necu da idem sigurno, evo to ovde izjavljujem i potpisujem
pa ako en moze kao gosta da me ispostuje sa normalnom cistom casom i normalnim vinom koje ne mora da bude preskupo, pa ne mora ni da mi iznosi prokislo koje nije ni probala jer ga ona ne pije, a flasa je bila otvorena pa da s ene baci..mislim jbt!
Ja ne volim rasparene stipaljke na vesu. I ne volim neprecizno i nesortirano rasiren ves.
I stipaljke (u paru) treba da budu u kontrastu sa bojom vesa...al to bas ne mora :P
moje su sve iste :rumenko:
moram da imam sve iste kuhinjske krpe :rumenko:
Ebem mu patka paceceg, moze vince i iz flase, kao u mladim danima, ono gitara, riva, cice... :lol:

moze iz flase mojne, nije problem nikakav..iz flase pa cemo svi u krug po gutljaj, al ne moze iz fuj case da mu ebem patka!

aj dive da ne budem prist sad, sunmnjam da u ljubavnoj strasti sve drzimo pod kontolom na nivou niko nije jezikom malo nisze oso
ajd zaebite radje, neko ne voli to plastika ok, al sve ostalo je vec preseravanje, po meni, cuj nepostovanje, muka mi

- - - - - - - - - -

al ti je poređenje jebalo majku :lol:

- - - - - - - - - -

i ker ima manje bakterija u ustima od čoveka pa se ******iš sa ženom a ne s kučetom
kad budes ziveo u nemacku neces vise to pricati, kerovi ih ovde lizu, jedu iz istog tanjira, daju mu da polize tanjir, jede sladoled i daje kasicicom kucetu, aj mante se leba vam

aj dive da ne budem prist sad, sunmnjam da u ljubavnoj strasti sve drzimo pod kontolom na nivou niko nije jezikom malo nisze oso
ajd zaebite radje, neko ne voli to plastika ok, al sve ostalo je vec preseravanje, po meni, cuj nepostovanje, muka mi

ooooo kad bih ti opisala ceo slucaj, pa ne da bi me podrzao nego bi rekao - sto joj nisi sasula u lice!
al ne mogu, bilo pa proslo
nece vise da se ponovi

ooooo kad bih ti opisala ceo slucaj, pa ne da bi me podrzao nego bi rekao - sto joj nisi sasula u lice!
al ne mogu, bilo pa proslo
nece vise da se ponovi

dobro bre dive, nista ja nisam reko, ako je ekstrenmo ovo sto si ti opisala je meni smesno, ni ja ne volim neke stvari al istpim jenom u par meseci i rako nesto
ja ako idem po nekim kaficima obavezno dobijem herpes ako pijem iz case, zato mahom pijem iz flase, kad mogu kad ne ebi ga

- - - - - - - - - -

a i kad radiš šesedevet de ti dođe nos...

moj je dug znam gde mi dodje

- - - - - - - - - -

i ja svoje kuce ljubim u glavu :)

ovaj u komsiluku me svog olize, ko da sam ganci, on se ljubi sa njim, u stvari lize ga po celom licu

Poslednja izmena:
... moze iz flase mojne, nije problem nikakav..iz flase pa cemo svi u krug po gutljaj, al ne moze iz fuj case da mu ebem patka!

Kapiram sve. :) Estetika koja upotpunjuje i najemotivnija iskustva, znaci ma kako desavanja bila burna i strastvena nezaobilazan je i estetski ugodjaj. :)

Obrisase nadlezni onaj post uz koji je isla repka za tebe, pa moram buraz ovde da ti posaljem jedan :zag:. :D

Estetska hirurgija je normalna, pozitivna stvar koja ljudima pruzha mogutjnost da poprave, nadomeste svoje nedostatke. Osude estetske hirurgije uglavnom potichu od tradicionalnih i konzervativnih, ili onih koji se trude da osude sve moderne tekovine ubedjujutji sebe da su prozreli kroz trulost modernog drusthva. Pre neki dan mi chovek kazhe skakanje iz padobrana je sranje jer je to hir bogatih, moj je tjatja mislio da su elektrichni instrumenti pomodarsko djubre jer su - elektrichni instrumenti. Lako je biti negativan i kritikovati sve i svakoga, daleko je tezhe biti pozitivan i razumeti ljude i fenomene, peace.

Estetska hirurgija je normalna, pozitivna stvar koja ljudima pruzha mogutjnost da poprave, nadomeste svoje nedostatke. Osude estetske hirurgije uglavnom potichu od tradicionalnih i konzervativnih, ili onih koji se trude da osude sve moderne tekovine ubedjujutji sebe da su prozreli kroz trulost modernog drusthva. Pre neki dan mi chovek kazhe skakanje iz padobrana je sranje jer je to hir bogatih, moj je tjatja mislio da su elektrichni instrumenti pomodarsko djubre jer su - elektrichni instrumenti. Lako je biti negativan i kritikovati sve i svakoga, daleko je tezhe biti pozitivan i razumeti ljude i fenomene, peace.

mislim da ovde niko ne prica o estetici u svsi popravljanja nakaznog, pa kad zeni odseku dojku da je ne menja silikonskom protezom
vec o promenjenim umovima kao posledica nametnutog kroz medije
bora - :aaa: peglaj!!! ubacuj botokse i paralisi lice..nema veze sto nema mimike, vazno je da nema falte na licu!
celulit - :aaa:
strija - :aaa:
ubite se nesavrsene zene!!!!
u prirodi sve ima svoj tok..pocetak, trajanje i kraj
i sve je podlozno promeni, to je normalan prirodni tok..to je put koji svako predje..i biljka i covek
ko ne moze da prihvati prolaznost i promene, ima ozbiljan problem u glavi, pa na kraju izgleda kao tijana sa fotografije

...spadam u naturalne, pecinske zene koje jos uvek koriste zilet, ni do depilatora nisam napredovala...meni je sve to jednostavno smaranje a i ne volim osecaj bilo cega vestackog na sebi...

mislim da ovde niko ne prica o estetici u svsi popravljanja nakaznog, pa kad zeni odseku dojku da je ne menja silikonskom protezom
vec o promenjenim umovima kao posledica nametnutog kroz medije

bora - :aaa: peglaj!!! ubacuj botokse i paralisi lice..nema veze sto nema mimike, vazno je da nema falte na licu!
celulit - :aaa:
strija - :aaa:
ubite se nesavrsene zene!!!!
u prirodi sve ima svoj tok..pocetak, trajanje i kraj
i sve je podlozno promeni, to je normalan prirodni tok..to je put koji svako predje..i biljka i covek
ko ne moze da prihvati prolaznost i promene, ima ozbiljan problem u glavi, pa na kraju izgleda kao tijana sa fotografije
takoje

Back