Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
Збиља огавно. Ко ти је та, мајке ти?
na onakve rodjendanske ``proslave`` necu da idem sigurno, evo to ovde izjavljujem i potpisujeme naprao sam se flasica i casica od deteta dok je bio mali sad mu ebem majku nek je pere sam a jos uvek u basti dobija plasticnu inace bi morao da kupujem svaki put nove staklene
sve polupaju i prevrnu
i ja pijem espreso u porcelanu i kuci i na posao, naravno da mi je prijatnije, nosim je u dvoristu i vracam nije mi mrsko, jer ne volim iz papirne to go, al kad nemas prilike sta ces, nisam valjda toliki snob
a kod dosta njih mi je draze te plasticne, ne peru svi kako treba nit imaju svi masine za pranje al zbog toga da ne idem vise kod njih, ma daj
moje su sve isteJa ne volim rasparene stipaljke na vesu. I ne volim neprecizno i nesortirano rasiren ves.
I stipaljke (u paru) treba da budu u kontrastu sa bojom vesa...al to bas ne mora![]()
Ebem mu patka paceceg, moze vince i iz flase, kao u mladim danima, ono gitara, riva, cice...![]()
tako mi rakijicu u krug...nas deset ******imo isti grlić
u ustima ima vse bakterije nego u cmaru, sa oprostenjem
- - - - - - - - - -
a case ne?
u ustima ima vse bakterije nego u cmaru, sa oprostenjem
- - - - - - - - - -
a case ne?
kad budes ziveo u nemacku neces vise to pricati, kerovi ih ovde lizu, jedu iz istog tanjira, daju mu da polize tanjir, jede sladoled i daje kasicicom kucetu, aj mante se leba vamal ti je poređenje jebalo majku
- - - - - - - - - -
i ker ima manje bakterija u ustima od čoveka pa se ******iš sa ženom a ne s kučetom
aj dive da ne budem prist sad, sunmnjam da u ljubavnoj strasti sve drzimo pod kontolom na nivou niko nije jezikom malo nisze oso
ajd zaebite radje, neko ne voli to plastika ok, al sve ostalo je vec preseravanje, po meni, cuj nepostovanje, muka mi
što...meni jezik jednom zaluto
srećom bila sveže kupana
ooooo kad bih ti opisala ceo slucaj, pa ne da bi me podrzao nego bi rekao - sto joj nisi sasula u lice!
al ne mogu, bilo pa proslo
nece vise da se ponovi
a i kad radiš šesedevet de ti dođe nos...
i ja svoje kuce ljubim u glavu![]()
... moze iz flase mojne, nije problem nikakav..iz flase pa cemo svi u krug po gutljaj, al ne moze iz fuj case da mu ebem patka!
aj dive da ne budem prist sad, sunmnjam da u ljubavnoj strasti sve drzimo pod kontolom na nivou niko nije jezikom malo nisze oso
ajd zaebite radje, neko ne voli to plastika ok, al sve ostalo je vec preseravanje, po meni, cuj nepostovanje, muka mi
Estetska hirurgija je normalna, pozitivna stvar koja ljudima pruzha mogutjnost da poprave, nadomeste svoje nedostatke. Osude estetske hirurgije uglavnom potichu od tradicionalnih i konzervativnih, ili onih koji se trude da osude sve moderne tekovine ubedjujutji sebe da su prozreli kroz trulost modernog drusthva. Pre neki dan mi chovek kazhe skakanje iz padobrana je sranje jer je to hir bogatih, moj je tjatja mislio da su elektrichni instrumenti pomodarsko djubre jer su - elektrichni instrumenti. Lako je biti negativan i kritikovati sve i svakoga, daleko je tezhe biti pozitivan i razumeti ljude i fenomene, peace.
takojemislim da ovde niko ne prica o estetici u svsi popravljanja nakaznog, pa kad zeni odseku dojku da je ne menja silikonskom protezom
vec o promenjenim umovima kao posledica nametnutog kroz medije
bora -peglaj!!! ubacuj botokse i paralisi lice..nema veze sto nema mimike, vazno je da nema falte na licu!
celulit -
strija -
ubite se nesavrsene zene!!!!
u prirodi sve ima svoj tok..pocetak, trajanje i kraj
i sve je podlozno promeni, to je normalan prirodni tok..to je put koji svako predje..i biljka i covek
ko ne moze da prihvati prolaznost i promene, ima ozbiljan problem u glavi, pa na kraju izgleda kao tijana sa fotografije