Zamolio bih neko da mi kaze kakvi su GEALAN nemacki sestokomorni prozori sa WINKHAUS okovima. Da li je to dobro resenje za kucu. Kakvog su kvaliteta.
Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
khmZamolio bih neko da mi kaze kakvi su GEALAN nemacki sestokomorni prozori sa WINKHAUS okovima. Da li je to dobro resenje za kucu. Kakvog su kvaliteta.
Zamolio bih neko da mi kaze kakvi su GEALAN nemacki sestokomorni prozori sa WINKHAUS okovima. Da li je to dobro resenje za kucu. Kakvog su kvaliteta.
pa sve je moguće pa čak i da se majstori zbune.Kako mogu da se zbune pa šestokomorni prozor ima 76mm širinu profila, četvorokomirni je uži. Ove prozore kod nas prodaje firma SUNCE šta misliš o njima.
ex Miliceja ih imam, izuzetno sam zadovoljna za sada (ugradjeni su pre 2 godine).
uzrok je dobro zaptivanje...Šta bi mogao da bude utzrok kondenza sa unutrašnje strane na 4+16+4 prozorima PVC?
1, 2: da, tako nesto sam i shvatio citajuci krstaricu i jos neke domace forume, da su generalno svi brendovi profine grupe zadovoljavajuci. zanimalo me je samo da li postoji opipljiv razlog za uzimanje aluplast ili veka varijante, s obzirom da razlika od 20% u ceni uopste nije mala.
3: fazon je u tome sto se ovde radi o unutrasnjoj kutiji, sa betonskim zubom koji je stiti, zato me i zacudilo sto mi tip uz KBE ponudu (veoma korektan covek, bliska porodicna preporuka) savetuje ALU kutije umesto PVC? ALU roletne se podrazumevaju u svakoj ponudi.
4, 5: tako nesto sam i mislio, ali mi je trebalo drugo (strucnije) misljenje - da razlika u kvalitetu profila i okova nije tolika da opravda toliku razliku u ceni.. jos neko (drugacije) misljenje/iskustvo?
dobro kontaš...kao neki krajnji zakljucak, kontam da je najpametnije da se odlucim za ALUPLAST (za ovu kombinaciju sam uspeo da izvucem placanje u 6 rata) i da zahtevam ALU kombinaciju, kad je vec cena ista...
![]()