Jel moze neko da mi kaze kakvog su kvaliteta petokomorni "FIRATPEN" prozori sa ugradjenim VHS okovima.
Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
Može.Jel moze neko da mi kaze kakvog su kvaliteta petokomorni "FIRATPEN" prozori sa ugradjenim VHS okovima.
Zar okovi nisu nemacki "wink haus" ima ih i na drugim proizvodjacima. Na sajtu "Hram032" pise da su to Nemacki profili.
Piše i na tarabi....Zar okovi nisu nemacki "wink haus" ima ih i na drugim proizvodjacima. Na sajtu "Hram032" pise da su to Nemacki profili.
Jel mozete da mi preporucite neku marku prozora.
Svaki prozor se sastoji iz nekoliko podjednako važnih delova.
1. profili sa poreklom, firme su uglavnom nemačke ali delom se proizvode i u istočnoj evropi.
REHAU...SALAMANDER... KOMMERLING... TROCAL... itd
2. okov
SIEGENIA AUBI... ROTO...GU... i mislim da se tu i završava spisak
3. staklo low E odnosno sa reflektujućim premazom i ispunjeno argonom.
4. ekipa koja će to korektno da ugradi
I MACO je dobar naravno.A sta fali MACU..![]()
Roloplast je domaći proizvođač PVC profila. Imaju Austrijsku opremu malo starijeg datuma proizvodnje. Osim njih u Srbiji profile proizvode Vujić i Peštan.A roloplast kakvi su oni.
Da li neko ima iskustvo sa KBE nemackim prozorima, mislim da su sa ROTO okovima. Moze li neko da mi kaze nesto o njima i kakva je izolacija izmedju stakala.
KBE... KOMMERLING... TROCAL... su deo iste firme koja se zove PROFINE gmbh. dakle nemci i to jedni od većih.Da li neko ima iskustvo sa KBE nemackim prozorima, mislim da su sa ROTO okovima. Moze li neko da mi kaze nesto o njima i kakva je izolacija izmedju stakala.
KBE je multinacionalna kompanija, proizvodne pogone imaju širom sveta od Nemačke do Kine.Kako da znam za koje trziste su radjeni i kojeg su datuma.
Hvala puno.
MACO okov je dovoljno dobar ali ima i boljih.Da li neko moze da mi kaze kakvi su MACO okovi, i kako da znam da li je prozor sa niskoemisionim staklom i punjen argonom.
ROPLAST?Kakvi su ROPLAST nemacki profili.