Putovanje u Altaj

• Začetnik teme Začetnik teme Holy1
  • Datum pokretanja Datum pokretanja

Holy1

Ističe se
Poruka
2.670
Dobro veče. Tema je autorska.

Zanima me da li je neko od vas nekad bio u Altaju? Ja imam neku uštedjevinu pa bih voleo potrošiti na putovanje..Za mene je Altaj raj na zemlji.
Koliko bi mi novca bilo potrebno za putovanje? Recimo sedam do deset dana.
Razmišljao sam da idem autom, medjutim to je ne moguće (6.000km od Srbije do Altaja), avionom bih mogao Bg-Moskva iz Moskve za Altaj.
Da li neko ima neki predlog? Neku jeftiniju varijantu? Neki savet da mi da za daleka putovanja?

Paaa, na internetu ima pod nazivom ,,couch surfer", i tu su ti oglasi, i ti na primer trazis rusija, ili ukrajina, i izadje ti, bukvalno u svakom gradu ih imas. Zanam iz licnog iskustva to moze biti jako zabavno, ali bitno je svakako jezik znati.

Zanima me da li je neko od vas nekad bio u Altaju? Ja imam neku uštedjevinu pa bih voleo potrošiti na putovanje..Za mene je Altaj raj na zemlji.
Razmišljao sam da idem autom, medjutim to je ne moguće (6.000km od Srbije do Altaja), avionom bih mogao Bg-Moskva iz Moskve za Altaj.
Da li neko ima neki predlog? Neku jeftiniju varijantu? Neki savet da mi da za daleka putovanja?
Jedna od mojih zelja za posetu,Altaj.
Razmisljao sam vozom do Moskve pa onda autobusom.
Koliko sam gledao smestaj tamo nije preterano skup.

Altaj nije bas mali,najbolje dobro isplaniraj put,potrudi se da ne ides sam,nego sa jos nekim.Jezik ce ti puno pomoci,ogromna vecina ne govori strane jezike,ili jednostavno nece i ako razumeju.
Moj ti je savet-idi avionom do Moskve a posle vozom.Nisi nista video u Rusiji ako nisi nekoliko dana putovao njihovim vozovima :)

Најбржи, најсигурнији а можда и најјефтинији начин како доћи до Алтаја је наравно авион. На брзину погледах на Авиасејлсу колико коштају карте од Москве до Горно-Алтајска, главног града региона. Прерчунато у евре испада око 150-200 евра у оба правца, плус Београд - Москва 250-300 евра у оба правца испада око 500 евра у врх главе. Није много.

Био сам туристички у Барнаулу веома леп град. Русија је супер.

Био сам и у Јакутску кажу најхладније место у свету и осетио шта значи - 40.))
Bio si u jesen ili prolece :D
Ja sam tamo prvi put osetio kako je ispod -50 (bilo je nekoliko dana -56),i lakse mi je bilo nego kad je u Srbiji -20,mala vlaznost i nema vetra.
Inace svi su njihovi gradovi skupi,ako dodjes kao turista i volis da izlazis.
Super je to sto putujes,to je najvece zadovoljstvo,samo nastavi!

Back