- Poruka
- 70.757
o daaaaaBio sam nekoliko puta na Menhetnu i Bruklinu, kratko doduše. Par puta na JFK.
Zanimaju vas detalji avantura?
Nemam preteranu želju da idem opet. Ali ni nemam ništa protiv da isti doživim ponovo.

Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
o daaaaaBio sam nekoliko puta na Menhetnu i Bruklinu, kratko doduše. Par puta na JFK.
Zanimaju vas detalji avantura?
Nemam preteranu želju da idem opet. Ali ni nemam ništa protiv da isti doživim ponovo.
Pozovi me na čaj....o daaaaa![]()
nema veze ijonako su našampali paremozes da nadjes povratnu avio kartu za oko 700€
ali treba ti dosta za tamo..njujork je medju najskupljim gradovima na svetu.
primera radi prekoputa njujorka u nju dzersiju je koka kola skoro dolar jeftinija.
kakva ti ova kuca tu? tvoja?Ne znam ko zna al skontah zašto je DC bolji od AC.... igrah se sa svojim mačem bez svetlostilol
Jedino za vreme Tesle tehnologija je kaskala. A i ljudski razum....
Kako ti je besmisleno, ne razumijem... Pa ima mnogo ljudi koji nisu bili među njima i ja i to je izvanredno što postoji direktna linija iz Beograda nego da moraš da promijeniš tri aviona do Njujorka.Bio sam vise puta u NYC i volim taj grad jer me uvek podseti na Beograd kakav je bio nekad (referenca na film: Nick and Norah's Infinite Playlist (2008)). I puno puta sam rekao, to je jedan od one nekolicine gradova gde bi mogao da zivim sutra, da ne trepnem, samo kad bih mogao to sebi da priustim. I znam da bih se sasvim dobro osecao. Isto tako za NYC cesto kazem da on zapravo i nije u Americi. Mnogo je razlicitiji od ostatka koji sam uspeo da vidim iz prve ruke. Ima mesta u tom delu sveta koje bih mozda voleo da vidim da bih mogao da stvorim jos neku sliku, mada mi nece biti zao i da mi to ne podje za rukom.
Ali ne vidim ni jedan razlog da putujem u NYC iz Beograda malo mi je to besmisleno. Mislim da ta avionska linija treba da postoji, ali mislim da je vise vazna zbog poslovanja i zbog drzave. Onako individualno, samo ako postoji zelja da se vidi, a nikad se nije bilo. Mislim da vredi svuda otici barem jedamput.
Kako besmisleno?Kako ti je besmisleno, ne razumijem... Pa ima mnogo ljudi koji nisu bili među njima i ja i to je izvanredno što postoji direktna linija iz Beograda nego da moraš da promijeniš tri aviona do Njujorka.
Ali zato mozes da posetis indijance i ucestvujes u powwow, i da kupis nesto kod njih, mozda i svasta nestoNemam želju da turisticki krstarim Amerikom koja je nastala na pljacki,robovlasništvu i genocidu nad indijancima
ali imam želju da vidim Njujork i osetim svu tu grandioznost i monumentalnost onih gradjevina na Menhetnu a i šire
zatim San Francisko grad zanimljive arhitekture, veliki broj suncanih dana i strmih ulica i Nju Orleans, grad karnevala, džeza i naravno vudua![]()
U Grckoj se svaki Srbin oseca kao kod kuce. ?inace amerika ima jako lepih predela da se vide.. ogromna je zemlja i vredi je videti.. problem je upravo novac i vreme jer sve zanimljivo videti treba ti nekoliko meseci i gomila para...
zato recimo srednjoskolcima u usa pri kraju skolovanja se nudi ekskurzija po americi da je obidju po povoljnoj ceni.
zato ja volim grcku..tamo se osecam dobrodoslo