Putovanje kod Deda Mraza :)

limunada

Buduća legenda
Poruka
38.715
Ali su me iznenadili komenari zavisti i zlobe ispod teksta.Odmah se pominju gladni penzioneri,kao da su ove porodice duzne da brinu o njima, odmah kako je sve skupo,iako je zena objasnila nacin da se prodje jeftinije...A najzlobniji komentar mi je bio da obidju dedu u Srbiji,aludirajuci na to da ne obilaze svoje babe i djedove,iako to nije nigdje navedeno,ni komentator to ne moze znati.
Umjesto da se ljudi raduju kad vide da bar neko moze ostvariti neki san,nesto neuobicajeno,obradovati djecu i sebe, u moru turobnosti...nadje se uvijek neko da svojim komentarima pokvari utisak.
Ali,vratimo se na temu...da li biste sa djecom,ili i sami,isli na put kod Deda Mraza? :)

Bih naravno,...nije ni putovanje toliko komplikovano. Avionom Bg-Helsinki, onda iz Helsinkija ide brzi "Night train" i za par sati se stiže u selo Deda Mraza. Vozna karta je bila oko 70e. Put nije toliko skup sve u svemu, ali je tamo preskupo.
Ova ekipa se odlično snašla i organizovala! 👍

Ali su me iznenadili komenari zavisti i zlobe ispod teksta.Odmah se pominju gladni penzioneri,kao da su ove porodice duzne da brinu o njima, odmah kako je sve skupo,iako je zena objasnila nacin da se prodje jeftinije...A najzlobniji komentar mi je bio da obidju dedu u Srbiji,aludirajuci na to da ne obilaze svoje babe i djedove,iako to nije nigdje navedeno,ni komentator to ne moze znati.
Umjesto da se ljudi raduju kad vide da bar neko moze ostvariti neki san,nesto neuobicajeno,obradovati djecu i sebe, u moru turobnosti...nadje se uvijek neko da svojim komentarima pokvari utisak.
Ali,vratimo se na temu...da li biste sa djecom,ili i sami,isli na put kod Deda Mraza? :)
....ma kakvi komentari, to su sve nolajferske kretenčine..

Mene najvise zadivljuje to sto su realizovali tu ideju.Svi mi u masti imamo razne ideje gdje bi voljeli putovati "nekad", kad budemo imali dovoljno novca,kad djeca porastu,kad obavimo ovo ili ono...ali to najcesce ne bude nikad.
A oni su odmah krenuli u organizaciju puta, iako su djeca mala,iako je hladno, iako nije bas jeftino, iako treba organizovati toliki broj ljudi...itd.

Back