Putovanja i besplatan smeštaj širom sveta ?!

Nikita Kulganov

Buduća legenda
Poruka
37.589
Marina Grubic top model i ekspert za fruterijnsku ishranu, na svom video je pricala da putuje po svetu i da ima besplatan smestaj na svim destinacijama sveta. Ona prica da se uclanila na neki sajt ( placa se clanarina ), onda ides cuvas kuce i kucne ljubimce ljudi koji su odsutni iz svojih kuca, tamo zivis beslatno i imas placene troskove. Ona je do sada cuvala kuce, pse i macke u Belgiji, Ruminiji, Austriji, UAE...ona kaze njena iskustva su WOW. Mogu i parovi sa idu.
Postavlja se pitanje sa druge strane koliko je ovo sve sigurno ?
Kako imam besplatan smeštaj širom sveta
1.jpg

73001317_10157739804633383_6330463210809851904_o.jpg

To je slicno onim ponudama besplatnog smestaja, zaboravila sam sada kako se zove...
Uclanis se, registrujes, ponudis svoj a imas mogucnosti bilo gde da boravis besplatno.
Meni to deluje sve prilicno bezbedno...Mislim sta danas jeste i nije?
Verovatno postoje recenzije...Uvek ih vredi procitati kada se ide negde/ kod nekog.

To je slicno onim ponudama besplatnog smestaja, zaboravila sam sada kako se zove...
Uclanis se, registrujes, ponudis svoj a imas mogucnosti bilo gde da boravis besplatno.
Meni to deluje sve prilicno bezbedno...Mislim sta danas jeste i nije?
Verovatno postoje recenzije...Uvek ih vredi procitati kada se ide negde/ kod nekog.
kaucsurfing. i ja tako.sve su me ocjenile dobro i to mi pomaze kad ponudim drugima.
mene manje ugoscuju.ovA djevojka je dopadljiva pa ima vise ponuda. ja sam star i neugledan.

A sta znam...ja volim na putovanjima da pricam sa lokalcima...prodavcima, maserima, konobarima...na koga naletim...
pogled u njihov zivot, snove mi vise govore o kulturi, mestu nego bilo koja gradjevina...
pa budu i veoma divni ljudi...koji zele da podele i to malo sta imaju sa tobom...
te price, taj utisak je nesto sto mi ostane u secanju zauvek.

Back