Putovanja bez interneta

Lorelajn

Legenda
Supermoderator
Poruka
70.691
Nekada se putovalo samo sa ovim

bbbb.JPG

Barem ja jesam...dugo sam se opirala svim socijalnim mrezama, recenzijama...volela sam faktor iznanađenja, prvi doživljaj koji mi niko nije "usadio" u glavu....samo ta želja da se vidi i doživi...Sakupljaš informacije iz nekog romana, setiš se kada tuda prođeš...možda čak iz pesme neke...

Da li se vi pomno pripremate preko neta ili samo odredite destinaciju koju biste voleli iz xz razloga da posetite...
Da li je putovanje bez interneta drugačije? Volite li tu vrstu avanture?

Ah da...i te razglednice :aha:

Pogledam okvirno sta ima u blizini i sta je zanimljivo,ali ne detaljisem.Treba nesto da bude i iznenadjenje.
Sjecam se nekadasnjih putovanja sa roditeljima na more.Sestra i ja pišemo nazive mjesta i rijeka kraj kojih prolazimo,da prekratimo put.
Ostala mi je u sjećanju rijeka Šumetlica...tako lijep i nježan naziv za rječicu.
Razglednice volim,ali ih sve manje i kupujem i šaljem.Imam ih dosta već,a više to nekako nije to.

Pogledam okvirno sta ima u blizini i sta je zanimljivo,ali ne detaljisem.Treba nesto da bude i iznenadjenje.
Sjecam se nekadasnjih putovanja sa roditeljima na more.Sestra i ja pišemo nazive mjesta i rijeka kraj kojih prolazimo,da prekratimo put.
Ostala mi je u sjećanju rijeka Šumetlica...tako lijep i nježan naziv za rječicu.
Razglednice volim,ali ih sve manje i kupujem i šaljem.Imam ih dosta već,a više to nekako nije to.
i ja sam svesna da se ta vremena nikada nece vratiti ali...
bila je neka carolija kada jedina ocekivanja koja smo imali su bila plod nase maste.....nevinost bez tudjih piksela usadjenih u glavi...

i ja sam svesna da se ta vremena nikada nece vratiti ali...
bila je neka carolija kada jedina ocekivanja koja smo imali su bila plod nase maste.....nevinost bez tudjih piksela usadjenih u glavi...
Da...i ta neka čar putovanja bez žurbe.
Vozimo se u "fići",bez klime naravno...klaj,klaj...od ranog jutra,pa do mraka stignemo,uz usputne pauze za sendvice i kafu.I ona radost kad odozgo s puta prvi put vidimo more...i onaj miris mora dok cekamo trajekt.I cekanje u kilometarskoj koloni ..sve mi je bilo tada zanimljivo.U povratku,ako ima sta usput zanimljivo,takodje obilazimo.

Da...i ta neka čar putovanja bez žurbe.
Vozimo se u "fići",bez klime naravno...klaj,klaj...od ranog jutra,pa do mraka stignemo,uz usputne pauze za sendvice i kafu.I ona radost kad odozgo s puta prvi put vidimo more...i onaj miris mora dok cekamo trajekt.I cekanje u kilometarskoj koloni ..sve mi je bilo tada zanimljivo.U povratku,ako ima sta usput zanimljivo,takodje obilazimo.
da...i stiglo se na more i tako... :) U mom slucaju bila je to stara buba :D

Back