Putnici koji putuju u Egipat iz BiH preko Srbije

koreanac

Početnik
Poruka
4
Ćao Forumaši,

Interesuje me da li je iko putovao iz Bosne i Hercegovine preko Srbije u Egipat i da li je potrebno ili nije potrebno da se prilikom dolaska u Egipat (Hurgada ili Šarm el Šeik) prijavi turističkoj policiji radi dobijanja nekakvog dodadnog pečata u pasoš? Pronalazio sam razne priče i tvrdnje na ovu temu koje su oprečne i malo zbunjujuće. Ovog ljeta smo bili u Hurgadi, prethodno smo izvadili vizu za Egipat u Sarajevu i vratili se nazad poslije predivno provedenog godišnjeg odmora na Crvenom moru i niko nam nije na aerodromu tražio nikakav pečat o kome sam prethodno pričao. Čitam na forumima o ljudima koji kažu da su predstavnici turističke agencije preko koje putujemo dužni da nas obavijeste o takvim stvarima i ako u ovom slučaju, kako sam čitao na nekim forumima nemate taj ''famozni'' pečat prilikom izlaska iz Egipta da možete da platite nekakvu kaznu. Opet kažem da smo bili ovog ljeta u Hurgadi, obezbjedili egipatsku vizu prethodno i vratili se nazad bez ikakivh problema. Ako iko ima ista ili slična iskustva vezana za ovu temu neka nas sve informiše.

Pozdrav za sve od Koreanca :)

Back