Putnica u avionu: Neću da delim vazduh sa nevakcinisanima

Znam, ali kako ces , javno mnjenje, pa mesec dana kod psihologa i te uobicajene fore za lecenje hirova.....uzimas leba ljudima iz usta....plus mora da mislis na formalnu stranu....kao musko ne mozes da udaris zenu...
Doduse u games of throne, onaj kralj resava taj problem tako sto kaze vitezu , zvekni joj ti dve samarcine...
3688_0.jpg

Ovo je ruka koja se koristi za vezbanje kod tatto majstora, silikon a iznad je samo navlaka od imitacije koze...izuzetno lagana, i savitljiva, ostavlja punu saru na obrazu ako se koristi za samar...

msarm898-01.jpg

Ovo je vec silikonska ruka ali za amputirane, i mislim da je iako lagana, teska za lekovitu antihisterijsku terapiju...
Ali ona prva uz mozda ove dodatke..

mshand-sand.jpg

Nema razlike u sustini ali psiholoski i scenski , dozivljaj je potpuno razlicit, sto je najbitnije kod antihisteric terapije..
Jel ovo ruka za rudnik ?

Nije problem misljenje da degradiramo , mada ne znam kako to upotrebiti kod ljudi ....mutno je znacenje te reci u ovom smislu receno ....
Nego sto svi misle isto , da drugi degradiraju a to je najbolji znak da svi grese....
Nije misljenje nego u proseku realno degradiramo, dok smo do pre neku deceniju napredovali. Lak dostup informacijama i jos gore dezinformacijama je ubio logicko i kriticko misljenje kod vecine ljudi. Dok su osnovni nacini ucenja i prijema informacija bile knjige, ljudi su birali sta ce citati, niko bas nije imao beskonacno vremena da cita sve sta mu padne pod ruku. Dok danas ukljucis YT, kojekakve portale i budes zatrpan informacijama sumnjivog porekla, strucnjacima nesumnjivog prevarantskog miljea, kojekakvih izmisljenih mesija, doktora, naucnika.....
Pogledaj samo ovde na forumu, donekle smo ogledalo drustva u malom. U sta sve ljudi veruju i kako (tvrde) da se ponasaju, nekad je smesno nekad je tuzno.
Žena je sasvim u pravu. Šta treba da je zarazi?
A i ona gde je sada našla da putuje.
Brate, nije u pravu. Ok, vakcinisana, ima astmu, mora da se cuva. Gde je koji moj krenula ako je paranoicna i nenormalna? Ljudi koji se plase za zdravlje se cuvaju i paze da smanje kontakt sa okolinom.
Ovo je cista psihoza, ravna sa onima sto ih maska gusi ili misle da je ona zica preko nosa antena za 5G. Isti vid zivota (ne mogu da kazem covek) kao i onaj kreten koji je napravio haos u prodavnici zato sto nije hteo da stavi masku.
Ja bih sve krajnosti zatvorio na pusta ostrva, takvi nisu da se krecu medju ljudima.
asmaticarka je plasi se ocigledno za zdravlje
Ma ovo je bas nenormalno. Ok da se bunila ako covek nema masku, ili kija u nju, kaslje.. Ona je za psihijatra.

Zarazi me vaxer, sto , pa bilo mu neprijatno da kaze drugoj vaxerki da postuje daljinu pri razgovoru, i dok su u redu cekali , pokupi vakser od vaksera....
Kako znam?
Pa znam zato sto isti taj seronja od vaksera je blago paranoican , pa nigde ne izlazi, u prodavnici je kad nema skoro nikog, ostaje najduze 5 minuta i ne vidja se ni sa kim.
Kako znam da nije neko drugi....pogodilo se , tajming, a moglo je 5000 drugih da me zarazi..

To su ti neke cudne price koje bolje oslikavaju sta se desava, nego ta vakser antivakser politika...
Znaci taj strah da kazes ljudima, alo , ja mislim da je covid ozbiljan, odhebite, kao sto ja kazem svojim rodjakama koje bi bas tad i sad da dodju da kafenisu kod mene, sikter mori..
Nema potrebe da povecavamo rizik....narocito ne radi tracarenja...

Jok Srbi nisu takvi , brate podrepne su muve, svi...osim ludaka ili budala kao ja ili jos nekih...koji imamo neku logiku i drzimo se nje 24h...znaci ako drzim odstojanje, ako racunam da je broj covid virusa bitan da li cu biti zarazen ili ne, ako redovno perem ruke po ulasku u stan, jer cu mahinalno posle da dohvatim nos, a hvatao sam sipku u prevozu....onda to radim 24h, a ne ti si mi poznanik za tebe ne vazi, ti si torokusha pa ces da me ismejavas da sam fobican, pa onda ne vazi za tebe....
Ili ti si onaj klasika Srbin koji si panicar kad se uplasis pa maltretiras druge koji nisu u panici , a kad se opustis onda maltretiras druge da su kukavice jer su pazljivi...
To su meni najmrskiji Srbi , a znate zasto , zato sto zbog njih kad je rat ili neka opasnost pogine najvise ljudi...u praksi vidjeno...

E sad mozda svet nije isti kao Srbija pa nemam ove poslednje u Svetu , ali cisto sumnjam, eno australija je bas takva samo tamo zene su te koje su prvo panicarke posle hrabrise do ruganja...

Tako da ne bih ja kad se vec svi zarazavaju i oboljevaju svalio krivicu na vax antivax podelu nego na stid me je da ti kazem da si neoprezan, bahat, i na ove sto ih nije stid da ti kazu da si neoprezan i bahat...
A tu ste face prilicno tanki , svi vi.....

Grip je opasan za mnoge. Posebno one sa slabijim imunim sistemom. Kovid je opasan jer je podmukao grip/"upala" pluća.

Svaki dan umre neko od kancera, polno prenosivih bolesti, i drugih bolesti pa ih ne brojimo javno svakoga dana....

Zdravlje pa sve drugo. Čuvajte se.
Ako mislite da vam je vakcina potrebna vakcinišite se, ali ne treba da ubeđujete i druge ukoliko nemaju potrebu za istom. Nisu zarazniji od vakcinisanih. Za to još uvek nema dokaza. I ovo što se dešava je još uvek eksperiment(zvanično odobren).
Ova antikorona Vakcina još uvek ne štiti kao neke druge. Jednodozna isto još uvek ne rešava problem pa da se 101% nas vakciniše...

Postoji bioloski gledano , ista verovatnoca da vakcinisani generise opasne generacije virusa , ne iste, kao sto postoji verovatnoca i opasnost da nevakcinisani generise vece kolicine virusa...
To ima veze sa grupom virusnog uzorka, tj nista ne sprecava da covidno zarazen ima cov1, cov 13, cov17 u isto vreme i generisace ako su isto virulentni i potentni , istu kolicinu virusa...
Novih.
Naravno ne samo 3, moze ih biti 20 u grupi, ako se trpe medjusobno...

A ako je vakcinisan, moze blokirati 13,19 26, ali ce pustiti 2,23, 33...i to ne u malom broju...nego bas selektivno jer ove ostale ubije polako na nulu a ovi pusteni se razmnozavaju.
I onda sta moze da se desi....?
Pa da prvi zarazeni u porodici , vakcinisan, ima blaze simptome, jer mu telo inicijalni napad od 20 razlicitih podsojeva podeli zbog vakcine npr, na 10 koji se ne mogu razmnozavati i 10 koji mogu...a ostale ukucane zarazava samo sa 10, jer ovih prvih 10 eliminise.
Ako ih generise dovoljno , ostali ukucani nece imati blazu sliku, vec imaju napad vec predselektovanog a ako se cak i malo modifikuje genotipom zrtve, ima i vec prilagodjene sojeve porodicnom genotipu..

Nije vrsena nijedna studija, da moze da se kaze ozbiljna, koja bi utvrdjivala da li porodicno , prvozarazeni ima jace ili slabije simptome.
E sad sve ovo nije tacno , tj ne ide bas ovako , ali nije ni lazno , tj ide slicno samo u velikim brojevima gledano..
Jer da vakcina deluje, ne bi bilo moguce zarazavanje, zar ne...
Tako da vakcina ne deluje, nego radi nesto drugo , ako je dobronamerno napravljena, u vezi bolesti, ali ako nema nuspojava i ako nije povrsno napravljena..

Covid nije dobro uocen, jer niko ne zeli da ga uoci...analiziraju ga ali je sve to povrsno , vrlo malih intelektualnih kapaciteta...malo naucniskih a vise istrazivackih pristupa...a to u dinamici virusnog mini i kulturnog mutiranja ne donosi nista..

Civilizaciji , kako se drugi nazivaju nije vazna jedna bolest , jedna oblast, osim novca a sad najnovije je da ni novac nije vazan nego moc....birokratija kao javna instrumentalizacija moci..

A narod hoce odluke na nivou srednjeg veka, a tada se kuga prenosila gledanjem...a vidis kugavog, ti ces je dobiti...po mnogima..

Back