Putnica šutnula kontrolora "Bus plusa" u međunožje

Милица

Buduća legenda
Poruka
26.912
Putnica šutnula kontrolora "Bus plusa" u međunožje

Kontrolori “Bus plusa” su od kako je uveden elektronski sistem naplate 10 puta bili meta napadača, ali do sada nije zabeležen incident sličan jučerašnjem u tramvaju na liniji 13 kod Sajma. Devojka uhvaćena bez karte je naočigled svoje majke šutnula kontrolora u međunožje i pobegla iz tramvaja.

:zcepanje::zcepanje:

Hebaćeš se ti u usta i to za sitne pare , sinak , i to vrlo uskoro ;) Mnogo je vas džabolebaroša , koji bi i da se vozite džabe , i da se lečite džabe i da se školujete džabe - a vrlo je malo onih koji nešto rade . Pa kad budete ostali bez leba , biće ti ta tvoja velika usta jedini izvor zarade ;)

Ma sram da Vas bude,kako imate obraza tako nesto da mi kazete.?! Otkud vi znate da li ja placam kartu??? Ako ste ialo pratili moje ranije postove,u pocetku sam bio totalno za to da kontrola bude rigorozna,prestao nisam da placam kartu,niti cu.Nisam dripac za 1730 dinara,da me neko izbacuje kao dzukelu.Meni samo smeta to sto kontrolori ne rade svoj posao onako kako bi trebalo da ga obavljaju, Udju u autobus u koji im se cefne,uglavnom one koji imaju grejaje,koji su poluprazni i koji idu po samom gradu. Ti znas(namam namreu da persiram vise) da cu se ja ebati u usta...ja dzabalebaros...ma nemoj mi reci?!

Петре, немој да се нервираш, човек није хтео да те увреди, не схватај њехгове речи буквално.
Елем, контролори управо раде свој посао онако како су им надређени заповедили везано за уласке у возила.
Просто, технички је немогуће да уђу у баш свако возило а на градској теми сам ти лепо објаснио праве разлоге...:)

Петре, немој да се нервираш, човек није хтео да те увреди, не схватај њехгове речи буквално.
Елем, контролори управо раде свој посао онако како су им надређени заповедили везано за уласке у возила.
Просто, технички је немогуће да уђу у баш свако возило а на градској теми сам ти лепо објаснио праве разлоге...:)

Znaci,kontrola je selektivna.Kazes ne ulaze zbog guzve.Te guzve ne bi ni bilo(jer se pola njih svercuje) da kontrola ulazi u te autobuse,a ne pusi ka parna lokomotiva kod parkibga kod Ade...npr.

Znaci,kontrola je selektivna.Kazes ne ulaze zbog guzve.Te guzve ne bi ni bilo(jer se pola njih svercuje) da kontrola ulazi u te autobuse,a ne pusi ka parna lokomotiva kod parkibga kod Ade...npr.
Наравно, контрола је селективна. Немогуће је да буде свуда контрола, то је неизводљиво. И наравно да не улазе тамо где је гужва, јер су ту отежани услови за контролу карата на контролорском апарату.
Ето, и тебе нико не пита зашто учиш два сата уместо четири, или обрнуто, то је твоја ствар зар не?..;)

injaaaow

tumblr_mefp9oFD0U1qcah0ho1_500.gif

Back