Путна мрежа

• Začetnik teme Začetnik teme Dovla
  • Datum pokretanja Datum pokretanja

Dovla

Elita
Poruka
16.636
Хајде да покушамо да овде - на једном месту сакупимо слике или снимке путева у Србији. Свако у свом окружењу или на путевима којима се вози без обзира да ли се ради о аутопуту, магистралном или путу првог реда... такође, можда не би било лоше да свако направи некакву репортажу у фазону ''куда кроз мој град'' у којој би објаснио људима који пролазе кроз тај град куда и како да најлакше стигну или прођу кроз дати град... нпр када се иде са аутопута преко Шапца ка Лозници, знакови терају све на обилазницу (при уласку у град лево) која је дужа за 7км од пута кроз центар града (при уласку само право).

Све ове ствари могу да буду рецимо са сликама или снимцима карактеристицних локација (лупам: ''скретање десно код цркве'' и онда иде слика те раскрснице и објашњење куда треба).

Ја већ имам неке слике и снимке кроз Панчево, фали ми још неколико да комплетирам целу причу па ћу онда окачити све заједно ;)

Циљ је да кад неко крене некуд, може да види како то све изгледа уживо јер на мапи ипак није све баш тако добро нацртано, а и неко можда не може да се снађе са мапом ;)

Back