Путинову Русију чекају проблеми услед пада прихода од нафте

Mora se ipak priznati da se postepeno popravlja i kvalitet života običnih građana u Rusiji.Veoma sporo,ali popravlja se.Činjenica da je danas nezaposlenost ispod 5% za razliku od pre 10 god., kada su bili na našem nivou nezaposlenosti, dosta govori.

То је брате због тога, што им је већина ''социјалних случејева'' поумирала око 50те године, тамо једноставно нема довољно радно способних људи и то је то.

Руска статистика ти је нешто најнетачније и најаљкавије што постоји у модерном свету.

Смешан је овај запад.
Не знам јесте гледали можда некад емисију "On assignment" на Гласу Америке.
Гледао сам пре неки дан антируску пропаганду у тој емисији због укидања USAID-а. Називали су Путина диктатором, причали су да су давали паре за лечење од сиде, бла, бла, бла...
Да су подржавали руску опозицију само зато да би опозиција у Русији била јака ?!
Мислим стварно, не знам како им тај народ више верује, немогуће да су им мозгови тако испрани.

Cijena nafte može samo rasti a nikako padati.
EU sa gasom pokriva 70% svojih potreba iz Rusije, 15% iz Alžira a samo 15% iz vlastitih rezervi, Norveške i drugih.
EU je životno zavisna od Rusije, posebno sa izgradnjom južnog toka- gasovoda.

Većina najboljih svjetskih ekonomista predviđa, da će Rusija, Kina, Indija i J.Amerika kroz 50 godina postati najače ekonomije na svijetu i mnogo jače od Amerike.
Ja u to vjerujem.

Nisam ni reko da ce cena nafte da pada, to neznamo. Procitaj ponovo moj post govorim o udelu energetskog sektora u ruskom BDP-u. I naravno, slazem se sa svim sto si rekao.

Џаба, кад већина оплођеног новца напушта Русију МОМЕНТАЛНО, тако да за обичан народ не остаје готово ништа.

Паре напуштају земљу и завршавају у џеповима малог броја чивутских шакала - олигарха, чији је Путко Талмудко потрчко и пудлица.

60177_501179289902010_1457966785_n.jpg

Nazalost jeste istina, da je Rusija zemlja iz koje se, vec neko vreme, iznosi ogroman novac. Skoro je objavljeno i da je to drzava sa najvecim imovinskim razlikama na svetu. Sve i da uzmemo podatke kao neobjektivne prema Rusiji, svako ko je tamo bio ce reci koliko se te razlike primecuju.

Back