Putinova policija tuče srpske fudbalere

@tema

Koliko se secam kad su vas bombardovali zapadni prijatelji i partneri poginulo je 1002 pripadnika vojske i policije, 2500 civila i oko 5000 je tesko ranjeno.
Vama zutim Srbima covek redovno treba yebati kevu, u proseku svako 10g da ne zaboravite.
Nekad ste bili malo duzeg secanja, ali to je bilo zbog metoda, nabijanja na kolac, sece glava itd. ... ali koliko vidim i turke i ustase ste zaboravili, pa ovi komentari i ne cude, niste vi bas najpametniji.
Ae u zdravlje stoko :ok:

@tema

Koliko se secam kad su vas bombardovali zapadni prijatelji i partneri poginulo je 1002 pripadnika vojske i policije, 2500 civila i oko 5000 je tesko ranjeno.
Vama zutim Srbima covek redovno treba yebati kevu, u proseku svako 10g da ne zaboravite.
Nekad ste bili malo duzeg secanja, ali to je bilo zbog metoda, nabijanja na kolac, sece glava itd. ... ali koliko vidim i turke i ustase ste zaboravili, pa ovi komentari i ne cude, niste vi bas najpametniji.
Kakve veze ima NATO sa tim sto ruski kerovi biju srpskog fudbalera ? :think:

Danko Lazović je na meču sa Volgom najpre savršeno asistirao Keržakovu za pogodak, a potom je posle pobede Zenita od 2:0 doživeo da ga policijac udari pendrekom koji izaziva elektrošok.

On je dodao da nije mogao ni u snu da očekuje da se tako nešto desi na prvenstvenoj utakmici.

“Bio je to stvarno čudan osećaj. Mislio sam da takve stvari ne mogu da se dogode na sportskim događajima ali je ovde, u Rusiji, izgleda moguće apsolutno sve”, konstatuje Danko Lazović.

http://sport.blic.rs/Fudbal/Evropski-fudbal/199128/Lazovic-U-Rusiji-je-izgleda-sve-moguce

kakva divna zemlja :zaljubljena:

Hebote, šta li je ovde gluplje: tema ili postavljač?

Zato su vas vasa braca Turci odvalili od batina u Istanbulu,i toj e bila masovna makljaza :lol:

Ej brate slovenski što pripade Ocu Papi, reci ti meni što vas Grci ne vole?

Ono jeste da se i mi mlatimo sa Grcima oko Olimpijakosa i Panatenaikosa (bratski savezi sa Crvenom Zvezdom i Partizanom) ali to je na sportskim osnovama.

Vas Grci baš mrze odmah posle pomenutih Turaka?
Koliko sam primjetio ne smijete reć odakle ste u njihovim ljetovalištima?

severina-pesak.jpg

p.s. nemoj mi samo ono Hrvatska sa 2 tisuće sunčanih dana godišnje a ostalo mrkli mrak i susniježica

@tema

hot_chicks_blondes_beautiful_woman_money_Canadian_bill_paper_gorgeous_gal_funny_humor_cool_haha_lol_rofl_smiles.jpg

Da, u bombardovanju ginuli samo žuti Srbi a crni i crveni Srbi branili mostove sa pesmom i rakijom

Za nekog što toliko voli Srbiju, prosto čudi šta traži na drugom kraju planete?
Da ne podižeš prvu srpsku naseobinu za male pare?

Danko Lazović je na meču sa Volgom najpre savršeno asistirao Keržakovu za pogodak, a potom je posle pobede Zenita od 2:0 doživeo da ga policijac udari pendrekom koji izaziva elektrošok.

On je dodao da nije mogao ni u snu da očekuje da se tako nešto desi na prvenstvenoj utakmici.

“Bio je to stvarno čudan osećaj. Mislio sam da takve stvari ne mogu da se dogode na sportskim događajima ali je ovde, u Rusiji, izgleda moguće apsolutno sve”, konstatuje Danko Lazović.

http://sport.blic.rs/Fudbal/Evropski-fudbal/199128/Lazovic-U-Rusiji-je-izgleda-sve-moguce

kakva divna zemlja :zaljubljena:

Apa naši navijači su naučili lekciju - kod Rusa nema odmeravanja snaga sa psovkama gde po boji glasa odredjuješ ko je jači i koga da napadneš prvo. Oni samo šibaju a kad se otrezne popiju opet. Pivo se u Rusiji ne računa - to je piće za ruske žene a naši muškarci valjda znaju zašto. Ili ne znaju kad su dobili po nosu?

Bilo kako bilo bratske batine a ko se bije taj se voli
Sad da su pametni da se oleše od alkohola zajedno i pomešaju krv bratimljenjem
Ali čisto sumnjam da smo toliko pametni - sad će se ta ekipa ljuto okrenuti Americi i Nemačkoj. Rusima u inat.

Ej brate slovenski što pripade Ocu Papi, reci ti meni što vas Grci ne vole?

Ono jeste da se i mi mlatimo sa Grcima oko Olimpijakosa i Panatenaikosa (bratski savezi sa Crvenom Zvezdom i Partizanom) ali to je na sportskim osnovama.

Vas Grci baš mrze odmah posle pomenutih Turaka?
Koliko sam primjetio ne smijete reć odakle ste u njihovim ljetovalištima?

severina-pesak.jpg

p.s. nemoj mi samo ono Hrvatska sa 2 tisuće sunčanih dana godišnje a ostalo mrkli mrak i susniježica

WTF? :lol: Kako si samo provalio da sam Hrvat :think:

Back