JABUCHILO
Domaćin
- Poruka
- 4.908
Nego, brate, ozbiljno ............kako ti nije zao da gledas ovolike rusofile, a da ih ne pozoves, onako kolektivno kod tebe u goste...zamisli , onako , ko ekskurzija......majke mi !!!!
Evo , ja cu odavde da ih ispratim, ko vojvode... ima sve da im prasti iznad glava, dok prelaze granicu, a ti mozes da im pokazes Putina, da ti ga izljube![]()
cekaj covece boziji, kako bre ne zovem. ja mislim da sam s foruma najmanje deset ljudi zvao da dodju do moskve, da cu ih ugostiti, a trojici sam nudio i kartu da im platim. i da se razumemo, osim ovih po difoltu mojih drugara rusofila bilo je i nekih malih ljiigavaca i balavaca kojima sam otvoreno nudio da mi daju podatke da im kupim kartu i rezervisem hotel pa da naprave reportazu o tome kako se ovde lose zivi.... e, sad, sto ljudi nece da dodju, to vec nije moj problem, kapiras. a inace, primam ovde ljude koje u zivotu nisam video, dolaze iz srbije neko turisticki, da vidi, neko trazi posao, i ja mu posao nalazim, tako da, brate, tu si zesce omasio.
evo pazi sad - ajde dodji u posetu, reci kad i na koliko, sredicu ti sve, doduse vova je zauzet sad pred izbore ali znam i bolje likove ovde kad je rec o zeeeezanju. sta kazes?