PUTINIZAM SRBOBRANITELJA

Nego, brate, ozbiljno ............kako ti nije zao da gledas ovolike rusofile, a da ih ne pozoves, onako kolektivno kod tebe u goste...zamisli , onako , ko ekskurzija......majke mi !!!!

Evo , ja cu odavde da ih ispratim, ko vojvode... ima sve da im prasti iznad glava, dok prelaze granicu, a ti mozes da im pokazes Putina, da ti ga izljube :):):);)

cekaj covece boziji, kako bre ne zovem. ja mislim da sam s foruma najmanje deset ljudi zvao da dodju do moskve, da cu ih ugostiti, a trojici sam nudio i kartu da im platim. i da se razumemo, osim ovih po difoltu mojih drugara rusofila bilo je i nekih malih ljiigavaca i balavaca kojima sam otvoreno nudio da mi daju podatke da im kupim kartu i rezervisem hotel pa da naprave reportazu o tome kako se ovde lose zivi.... e, sad, sto ljudi nece da dodju, to vec nije moj problem, kapiras. a inace, primam ovde ljude koje u zivotu nisam video, dolaze iz srbije neko turisticki, da vidi, neko trazi posao, i ja mu posao nalazim, tako da, brate, tu si zesce omasio.
evo pazi sad - ajde dodji u posetu, reci kad i na koliko, sredicu ti sve, doduse vova je zauzet sad pred izbore ali znam i bolje likove ovde kad je rec o zeeeezanju. sta kazes?

Nego, brate, ozbiljno ............kako ti nije zao da gledas ovolike rusofile,

Sačuvaj nas Bože, a i njega naših rusofila.

Oni shvataju politiku da je Rusija veliki brat, koji treba stalno da brani (i na svoju štetu) malog retardiranog brata sa Balkana
koji non-stop brlja i uvaljuje se u sranja.
I još kad bi dao besplatno gas i uvalio neku kintu bilo bi idalno.

A pokazali smo se tokom istorije kao država koja je vrlo loš partner Rusiji i izrazito nezahvalan narod (što svedočiš i ti iznoseći bljuvotine i nacističke ispade u pogledu Rusa).
Nikakvu vajdu od nas nisu imali, već samo štetu.

Da sam na mestu Rusa odavno bih pustio Srbiju niz vodu, ali srećom po nas nisam.

p.s. prethodni post je trebao droljicama da dokaze koliko ja mogu da budem zapravo frendli. kazite, jel uspelo?

Ne kaze se "drolja', vec 'devojka koja voli sex'...Mislim,znam da je u ruskoj tradiciji biti iskompleksirani papucar,pa sve svoje komplekse leciti vredjajuci one devojke koje vam nisu dale u srednjoj skoli,ali ipak,valjda je i do Moskve dosla ta emancipacija...

cekaj covece boziji, kako bre ne zovem. ja mislim da sam s foruma najmanje deset ljudi zvao da dodju do moskve, da cu ih ugostiti, a trojici sam nudio i kartu da im platim. i da se razumemo, osim ovih po difoltu mojih drugara rusofila bilo je i nekih malih ljiigavaca i balavaca kojima sam otvoreno nudio da mi daju podatke da im kupim kartu i rezervisem hotel pa da naprave reportazu o tome kako se ovde lose zivi.... e, sad, sto ljudi nece da dodju, to vec nije moj problem, kapiras. a inace, primam ovde ljude koje u zivotu nisam video, dolaze iz srbije neko turisticki, da vidi, neko trazi posao, i ja mu posao nalazim, tako da, brate, tu si zesce omasio.
evo pazi sad - ajde dodji u posetu, reci kad i na koliko, sredicu ti sve, doduse vova je zauzet sad pred izbore ali znam i bolje likove ovde kad je rec o zeeeezanju. sta kazes?

Ocu, kako necu, brate.....mislim da ce put, boze zdravlja da me nakon nove godine, nanese u rusiju, jer me kum zamolio da sa njim odem na neki godisnji miting dilera jedne brazilske firme , koji se sledece godine posle naseg bozica odrzava u Moskvi...

Nema sanse da ti se ne javim, i da ne popijemo nesto zestoko.....ako te pusti lepsa polovina, da zaginemo par dana:D

Back