Putin uporedio Ukrajinu sa Bosnom

Pa gledaj, ako s jedne strane imaš armiju koja na čelu ima petokraki ili četničku kokardu,

Знаш ти добро да су се најпре појавили ови ваши.
Они који нису били мали тада, тачно знају ко су ови и ко је "Рафа".

1645848058037.png

I sada ti mene želiš uvjeriti da je prava istina ta da su Hrvati nacisti, ustaše i zločinci

Не покушавам. Ја знам да ти верујеш да нису. Мени је јасно да ти чујеш да овај човек каже: "Слободно реците да сте рокери."
Мени је све јасно, опусти се.

Знаш ти добро да су се најпре појавили ови ваши.
Они који нису били мали тада, тачно знају ко су ови и ко је "Рафа".

Pogledajte prilog 1109658

Не покушавам. Ја знам да ти верујеш да нису. Мени је јасно да ти чујеш да овај човек каже: "Слободно реците да сте рокери."
Мени је све јасно, опусти се.

Kae bilo, dere se noćna na porti pa ti se malo trola? "Ali on je prvi počeo", yeah right, i Ukrajinci su prvi počeli, evo Informer je ogromnim slovima napisao da je Ukrajina napala Rusiju. Živiš u nekom mjehuriću potpuno iskopčan od realnosti. I onda se pitaš zašto si toliko frustriran- e pa upravo zato.

Каже човек који отворено подржава клерофашисте и прави се да их не види ни кад му се мултимедијално опатворе.
Koje klerofašiste podržavam, za početak uopće ne vjerujem u izmišljena bića, pa onda ni u kler.
Kao da ja tebi kažem da podržavaš pedofile, kakve su to gluposti?
Koga podržavam?

Jedno pitanje za našu katoličku braću:

Gledao sam video gde pripadnici AZOV-a (gde vas tamo ima puno) muče jednog zarobljenog branioca Dombasa, i onako isprebijanog ga zakivaju bukvalno velikim ekserima za krst. Potom ispravljaju taj veliki krst sa sve ovog mučenika i pobijaju ga u već iskopanu rupu nabijajući zemlju okolo kako vi uspravno stajao, poput razapetog isusa.
Onda prilazi jedan od "junaka" i ubada mučenika dugim nožem u predelu donjih rebara, opet kažem poput Isusa što su kopljem uboli.
Na kraju sipaju benzin na stub od tog krsta i spaljuju još uvek živog čoveka.

Zaboravih, na početku videa zarobljenik kleči ili sedi na travi postavljenom krstu vezanih ruku na leđima (baš kao kod ISIL ovih predstava pred pogubljenje), dok ratnik sa kalašom o ramenu govori da su oni pripadnici vojske AZOV i da verujem (ne znam ukrajinski, a i malo je dalje od mikrofona) priča neku propagandnu priču o tome kako će završiti svi Rusi i Ukrajinci koji ne slede njihove stavove , bla, bla, bla.

Poput ISIL-a koji snima ovakve propagandne klipove kako bi uterali strah narodu, evo i AZOVci rade to isto ali na specifičan način. Ne obezglavljuju zarobljenike već ih razapinju na krst i spaljuju ?

Pitanje za vas je: Da li su ovi monstrumu KATOLICI ili PROTESTANTI i kakvu simboliku ima ovo razapinjanje na krst ?
Da li hrišćani rade takve stvari ?

Back