Putin u emisiji odgovarao na pitanja, građani se žale na standard i male plate

Bilo je tamo Poljaka u ogromnim kolicinama.
Uguglaj samo: Brygada Świętokrzyska Narodowych Sił Zbrojnych,
pa ce ti se kazati samo...

Do duse, istini za volju, bilo je i poljskih bojovnika koji su se borili na strani SSSR-a.
I tu uguglas: 1. Armia Wojska Polskiego
Jel bilo više Rusa ili Poljaka u SS i uopšte na strani Wermachta ,ili je mrtva trka ? :think:

Jel bilo više Rusa ili Poljaka u SS i uopšte na strani Wermachta ,ili je mrtva trka ? :think:

570258

Па те приче како су санкције развојна шанса причају пре свега дегенерици.

Ти си овде често наилазио на дегенерике - тоталне дегенерике, животиње заправо - који су усхићено причали како Русија цвета због западних санкција. И сад си зачуђен јер то није званична линија у самој Русији.

Jel to ono kad Francuz nosi Nemcu svoj kompir na granicu a Nemac nosi Francuzu svoj na drugom prelazu?
EU standard je otprilike ko tvoje poreklo - totalni raspad

Rokfeler je snabdeo Nemačku sa gorivom i mehanizacijom protiv Rusije
Mislim Rokfeler je samo bio poslat...

Malo mi nelogična priča da je "Nemačka bila najnaprednija" mračnih tridesetih
dok se 1 leba kupovao sa 3 kufera maraka.

Koliko li su kufera ulagali u nauku?
Ajmo *******i da produmamo malo...

Jel to ono kad Francuz nosi Nemcu svoj kompir na granicu a Nemac nosi Francuzu svoj na drugom prelazu?
EU standard je otprilike ko tvoje poreklo - totalni raspad

Да, па твоје порекло је као стандард на Карабурми.

Каква коинциденција :D

Да, па твоје порекло је као стандард на Карабурми.

Каква коинциденција :D

Nisam ja kriv što je SNS raskopao Beograd zbog para, majstori za rupe.
Usput Karaburma sa aktuelnim pridošlim psihosocijalnim strukturama je
i dalje Nueva York naspram tvog rodnog šipražja gde medjed ne zalaxi noću zarad lične bezbednosti.

Koja demokratska zemlja je organizovano naprimala nacističkih sadista i patoloških ubica posle II WW?
Da služba te zemlje nije malo Nazzi organizovana und kontrolerisana?

U 1945. godinim ogromnim naporom je bilo slomljeno samo orudje nacizma - razbijena armija Wehrmacht-a. Sam Fasizam nije.
Sovjetski vojnik je dosao do Berlina, mogao je i do Köln-a, ali da bi odneo pobedu nad fasizmom. morao je doci do New York-a.

Istiniti fasizam je "finansijski fasizam". U rezultatu 2. sv. rata ne samo da nije pobedjen, nego je ojacao na kostima miliona ubijenih Rusa i Nemaca kao i drugih naroda Evrope.

Back