Putin premešta vojne helikoptere ka ukrajinskoj granici dok pregovori sa SAD stagniraju

Invazija na Ukrajinu ili deo teritorije ?!
To ti je ko da pitas dal je NATO napao SRJ, ili samo deo teritorije tj KIM.

Rusija, ako hipoteticki krene na Ukrajinu, mora napasti sve po dubini, ako misli dobiti takav rat.

Sem toga, zasto bi Ukrajina u takvom ratu bila sprecena da ispali rakete nazad, na samu Rusiju

To ti je ko da pitas dal je NATO napao SRJ, ili samo deo teritorije tj KIM.

Rusija, ako hipoteticki krene na Ukrajinu, mora napasti sve po dubini, ako misli dobiti takav rat.

Sem toga, zasto bi Ukrajina u takvom ratu bila sprecena da ispali rakete nazad, na samu Rusiju
Biće to opet jedan promašaj Rusije.

Na teritoriji druge nezavisne države (koja je ...Sirija..pozvala snage RF) da im pomognu u slamanju radikalne islamističke pobune.
Ne, ruski avion je presekao granicu Turske.

Na njega je pucano iznad Turske. Raketi treba vremena da ga stigne. On je za to vreme presao nazad na sirijsku stranu a raketa ga stigla tamo.

Postoje javni vojni snimci gde ga turska vojska upozorava cak 10 puta i onda f16 ispaljuje raketu.

Ne, ruski avion je presekao granicu Turske.

Na njega je pucano iznad Turske. Raketi treba vremena da ga stigne. On je za to vreme presao nazad na sirijsku stranu a raketa ga stigla tamo.

Postoje javni vojni snimci gde ga turska vojska upozorava cak 10 puta i onda f16 ispaljuje raketu.
Da ne bih ulazio u uzaludnu raspravu sa laikom koji se baš i ne razume u avijaciju, navigaciju, presretanje i navođenje, kao i sam teren tj graničnu liniju između Turske i Sirije, neću reći da lažeš ili da si glup već samo da ne razumeš tematiku.

Da ne bih ulazio u uzaludnu raspravu sa laikom koji se baš i ne razume u avijaciju, navigaciju, presretanje i navođenje, kao i sam teren tj graničnu liniju između Turske i Sirije, neću reći da lažeš ili da si glup već samo da ne razumeš tematiku.
Ali ostaje činjenica da se Rusija nije osvetila za taj teroristički akt kao ni za ubistvo onog diplomate.

Naravno, međutim sve to treba posmatrati i obaranje aviona i ubistvo ambasadora kao povezane akcije snaga koje su želele da destabilizuju Tursku državu i radikalno okrenu njenu spoljnu politiku. Ta dešavanja su samo vrh ledenog brega, samo završetak nekog od pslova ispod žita. Međutim, ni druga strana (treća je tačnije) nije sedela skrštenih ruku i dosta toga je učinila u svoju korist pomogavši Erdoganu da opstane na vlasti savladavanjem pučista (logistička podrška).
Neko u Rusiji pomno prati dešavanja, dobro analizira i koristi Sun Cuovu filozofiju vođenja rata (sukoba)...

Tema je:

Putin premešta vojne helikoptere ka ukrajinskoj granici dok pregovori sa SAD stagniraju​

Tako da ta tvoja vickasta dobacivanja iz poslednje klupe ne piju vodu.
Ipak, ja se ne radujem nikakvom bambusanju jer kada se dve supersile bambusaju tada mali stradaju.
Pa to sam rekao

NATO bambusanje ruske kante ( u Ukrajini)

Pajseri planiraju da udju u Lisabon a ni Ukrajinu nemate muda da napadnete

Back