Putin potpisao ukaz za sastavljanje spiska zemalja koje su neprijateljski nastrojene prema Rusiji

nesko101

Elita
Poruka
20.759
Autorska tema
Putin je potpisao ukaz o postavljanju spiska zemalja koji su neprijateljski nastrojeni prema Rusiji sada svi znamo da je i Srbija jedna od kandidata za taj spisak.
Evo sajta o Putinovom ukazu

https://www.politika.rs/scc/clanak/501238/Ceka-se-ruski-spisak-neprijateljskih-drzava

https://nultatacka.rs/da-se-zna-ko-je-neprijatelj-putin-potpisao-ukaz-za-sastavljanje/

Srbija i njen predsednik Aleksandar Vučić nisu rekli da Srbija neće uvesti sankcije prema Rusiji u budućnosti več je rekao samo da neće u ovom trenutku.To je dovoljno za spisak a da nije bilo demonstracija u Beogradu već bi u ovom trenutku Srbija bila na tom spisku.
Histerija u svetu je zato što Zapad kontroliše sve poznate svetske medije kao i internet i to je dovoljno da Rusiju bez problema prikažu kao glavnog krivca.
Jedino rešenje za Rusiju je da što pre pobedi sa što manje civilnih žrtava.

Poslednja izmena od moderatora:
Ruski ambasador u Srbiji je dao garancije da će cena m3 gasa za Srbiju biti zamrznuta na 330€ (tržišna je 2300)
A nek nas stave na listu, da nas zapad ne bi gnjavio
Tada je lažljivi Vučić tom istom ambasadoru obećao da će biti uvek uz Rusiju.

Ilon Mask je izjavio da su njegovi star-linkovi koje je rasuo po Ukrajini otvoreni za sve pošto veruje u slobodu govora

Ne troluj više, leba ti
Rekao je kada bi stave pištolj na čelo onda može a njima to nije teško da urade.

I pre nego što odvališ novu glupost - CocaCola nastavlja rad u Rusiji, Shel je upravo sa žaljenjem (po njihovoj izjavi) kupio kontigent ruskog goriva
TI nisi svestan koliko si neuk,Nije lepo da se toliko žrtvuješ za tvoj SNS po svaku cenu.Rusku naftu kupuju svi i sam SAD kupuje jer ne može da nadoknati nestašicu.Iz svojih škriljaca ne mogu toliko da proizvedu i svet bi pukao kao zvečka.

Ma sve ima da blokiraju pazi šta sam ti rekao.

TI nisi svestan koliko si neuk,Nije lepo da se toliko žrtvuješ za tvoj SNS po svaku cenu.Rusku naftu kupuju svi i sam SAD kupuje jer ne može da nadoknati nestašicu.Iz svojih škriljaca ne mogu toliko da proizvedu i svet bi pukao kao zvečka.

Ne kupuju svi, kupuje samo SAD i oni kojima SAD dozvoli.
Demokracki

Da ne bude da držim samo jednu stranu, evo malo zapadnih izvora - Joe Biden

https://www.redvoicemedia.com/video...iring-missiles-into-russian-cities-joe-biden/

E onda ima peske da krenemo za rusiju da podrzimo brata putina♡

Ne nego Vučićev savetnik Toni Bler koji će ga nagovoriti da uvede sankcije Rusiji.

Blokirali internet Rusiji nećeš moći.
И без санкција Русији право лице смо недавно показали у УН кад смо Русију осудили за напад на Украјину. Хоћемо гас за 270 долара а да Русу наудимо. Болес'

Ako Rusi prate Srpske medije pa vide šta izjavljuje Čedomir Jovanović,Šutanovac i lažna opozicija SNS-a kao i neki u samom SNS-u onda Putinov nam spissak ne gine.

И без санкција Русији право лице смо недавно показали у УН кад смо Русију осудили за напад на Украјину. Хоћемо гас за 270 долара а да Русу наудимо. Болес'
Pa to ja hoću svim Srbima da kažem samo na bolniji način kako zaslužujemo.

И без санкција Русији право лице смо недавно показали у УН кад смо Русију осудили за напад на Украјину.
Da to je nešto najsramnije i najnečasnije u istoriji Srbije ...Oni koji se stalno bore za našu državnost, pomažu nam kako bismo sačuvali našu celovitost, protive se NATO, AMERIČKIM i UK zlikovcima da nas pribiju, za vjeki vjekov, na stub srama, setimo se one sramne rezolucije UK gde su zlikovci pokušali preko UN da nas Srbe proglase genocidnim narodom - naš ljubljeni predsednik, bez trunke stida, izdao glasajući za to da su Rusi agresori i ako celi svet može da se uveri da Putin želi samo dve stvari - DENACIFIKACIJU I DEMILITARIZACIJU UKRAJINE ... STIDIM SE ŠTO IMAMO TAKVOG PREDSEDNIKA, A POZIVANJEM BORISA DŽONSONA U GOSTE ZNAČI SAMO JEDNO - IZDAJA SRBIJE ...

ŽIVELA SRBIJA!
ŽIVELA MAJČICA RUSIJA!
ŽIVEO HEROJ PUTIN!

Poslednja izmena:
Vučić i njegov SNS nas Srbe je odaljio od Rusije čak i otuđio gde će i istorija zabeležiti kao sramno Srpsko delo.
MORAMO IH KAZNITI NA IZBORIMA JEDNOSTAVNO MORAMO.
Ali kako, poštovani prijatelju, kada su oni drugi još gori? To su nam i dokazali u vremenskom periodu 2000-2012 ...

Мени Рутубе ради :D .
Meni radi sve - normalno koristim fejs ...

Back