Putin nameshta fudbalsko prvenstvo Rusije!!!

А ти да ниси Букефала клатио за муда кад толико знаш?:rotf::rotf::rotf:

Прелазак на сексуалне фантазије значи. Исто тако раде и наши либерали из Друге Србије. Они кризирају што су их убедили да су европејци а нису, а сличне тегобе имаш видим и ти.

Заиграла меца у комшије.Подригнуче они и Прешево и бујановац све до Ниша.Немој се смијати неком у неволји.

ali prvo ide Skopje
a to treba amanovati priznajem od drzave Srbije
jer
to ce biti"dobro za ekonomiju regiona"
kako ono reche crvenkovski da ga parafraziram

Pozelece stranci Jeremica, al' Jeremica nigde biti nece :(

У тешкој мемли трулих Европских престоница свима ће се трести гаће и гобориће"Ево поново дође велики ОН,ДОЂЕ ВЕЛИКИ ПОБЕДОНОСЦЕВ И СРБИЈИ ЋЕ ПОБЕДУ ДОНЕТИ"

(рекоше Тарабићи а ја им верујем)

У тешкој мемли трулих Европских престоница свима ће се трести гаће и гобориће"Ево поново дође велики ОН,ДОЂЕ ВЕЛИКИ ПОБЕДОНОСЦЕВ И СРБИЈИ ЋЕ ПОБЕДУ ДОНЕТИ"

(рекоше Тарабићи а ја им верујем)

"Terao me je da jedem 'tschwarkeh' dok nisam povracao!"

- prituzba belgijskog ambasadora Debisija MIP Belgije uz molbu za smenu sa duznosti u Beogradu

nego garant taj Tomsk osvaja Ligu sampiona sledece sezone , eno i Ronaldo rece da ga zabole za 90 miliona u Realu ,kada ce moci da zaigra za jednog takvog velikana za koga i licno On navija :ok:

problem je shto ON nema zelju niti vremena da se petlja oko toga ko ona lopina abramovich
da stvarno zeli to bi bila gotova stvar za par godina
mozda kada ode u penziju

Прелазак на сексуалне фантазије значи. Исто тако раде и наши либерали из Друге Србије. Они кризирају што су их убедили да су европејци а нису, а сличне тегобе имаш видим и ти.

Па колико Србија имате бре.А где је треча ,четврта итд итд .Ја досада нигде нисам споменуо да сам Европејац.Ја сам ти Балканац као и ти само што ти мислиш да си нешто вреднијиод мене.А то показујеш тако да ево сад зајебаватчу овога како је потомак Букефала.А сада ја веч знам да уствари ти ниси ни вредан једног обичног конја а да не причамо о Букефала:hahaha::hahaha:

Па колико Србија имате бре.А где је треча ,четврта итд итд .Ја досада нигде нисам споменуо да сам Европејац.Ја сам ти Балканац као и ти само што ти мислиш да си нешто вреднијиод мене.А то показујеш тако да ево сад зајебаватчу овога како је потомак Букефала.А сада ја веч знам да уствари ти ниси ни вредан једног обичног конја а да не причамо о Букефала:hahaha::hahaha:

Престао си да будеш интересантан и разумљив. Жао ми је.

ON ne mora da se petlja , on samim pogledom uvodi u finale , a blagim ,nehajnim pokretom ruke resava isto dok si reko Tomsk :D

FC Zenit St. Petersburg je prshle godine osvojio kup UEFA ove gotine onaj shajtor iz ukrajine
kolko love tolko muzike
ruske lige u svim sportovima pre volodje bile su 0
danas u basketu su uz shpance najjacha van NBA
odbojkashka je tik uz italijansku ako vec ne i jacha znachi naj na svetu
a i fudbal im vishe nije smejurija i priblizava se ligama petice
tako da...za par godina mogce da ce neki ruski klub biti u uzem krugu kandidata da nastavi tamo gde smo mi stali u Bariju 91.
a za sve to ima da zahvale ....

Rusija - Putin doneo novac, Đorđe Jokić bodove (video)
16. avgust 2009. | 12:16 | Izvor: Sportske.net

Nekadašnji fudbaler OFK Beograda, iako štoper pogađa protivničke mreže. Tom, koji je spašen intervencijom ruskog premijera, beži sa dna tabele. Jutros dobili Kuban, presudio Jokić, koji je bio strelac i prošle nedelje protiv Zenita.

http://www.sportske.net/vest/fudbal/rusija-putin-doneo-novac-djordje-jokic-bodove-video-5435.html

Sram ga bilo, oborio je ko zna koliko ljudi u kladionici!

Tako vam i treba kad igrate na sigurno...

kako Putin kaže.

3006780451_86a22b8ae9.jpg

Back