jeremijabg
Poznat
- Poruka
- 9.920
Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
Inace, danasnja Rusija je malogradjanska verzija zapadnog drustva. I jos ce pa on nesto da lupa o tradiciji
Ne, ali ozbiljno, je li ovo trolovanje, lazna izjava ili se ne zezate? Posto mi je neverovatno da cak i Putin izlupeta ovako nesto.
Ovo je verovatno neka zapadnjacka propaganda. Ali ja najozbiljnije mislim da cak ni Putin nije ovoliki retard da bi ovo izjavio. Mislim, da se razumemo, on je jedna stoka i sve ovo misli, ali je dovoljno inteligentan da otvoreno ne govori sve to, i da ne propagira nacisticke stavove u javnosti.
ма дај ками,па тебе колико видим буни дал си Пепељуга или принц а камоли да ои овим стварима можеш донети правилан суд...
ма дај ками,па тебе колико видим буни дал си Пепељуга или принц а камоли да ои овим стварима можеш донети правилан суд...
Он је најгори аутошовиниста који не зна шта ће са собом...
Буквално исте ове изјаве су давали и енглески премијери и француски председници, а да не говорим о вечно фамозним америчким изјавама о америчком начину живота...
Ајде да видим неке вехабије које би могле да спроводе Шеријатски закон у САД, Француској, Немачкој или Енглеској и да тамо секу женама клиторисе као верски обред и то силом...
Или да траже своју аутономију и да одсецају руке онима који украду нешто или да чак убијају сваког ко каже нешто против Алаха или тако нешто...
Ту би требало додати и фамозно каменовање и јавно бичевање и сличне ствари...
А управо такве ствари неки исламисти желе у Русији, али и у САД, Немачкој, Француској и Енглеској такође...
АЛИ КАМИЈУ НЕ ВРЕДИ ПРИЧАТИ НИШТАААА!!!!! ААААААААААААААААААААААААААА![]()
Ovo je verovatno neka zapadnjacka propaganda. Ali ja najozbiljnije mislim da cak ni Putin nije ovoliki retard da bi ovo izjavio. Mislim, da se razumemo, on je jedna stoka i sve ovo misli, ali je dovoljno inteligentan da otvoreno ne govori sve to, i da ne propagira nacisticke stavove u javnosti.
Мислим да је демократија, ако смо већ сви вајне демократе, једино прихватљива ако су интереси и жеље већине изнад интереса и жеља било које мањине.
Демократија без мајоризације је убедљиво најгори принцип поделе власти који ми пада на памет, осим можда тоталне анархије. Чак и диктатура има неке предности - макар је ланац одлучивања кратак.
Ljudska prava su vrednosno najbitnija stvar, i ona moraju da postoje. Ne moze vecina sada da glasa da lincuje nekog na trgu, i da se to desi zato sto necemo da nerviramo vecinu.