Vladimir M.
Domaćin
- Poruka
- 4.032
EU i sve zapadne države su Multi-nacionalne države....Ne vidim šta je suprostavljeno tu?Zapadnjacka propaganda,ne zamajavaj nas ni ne nasmejavaj nas...samo nastavi u sebi da citas ta zapadnjacka sr...nja
Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
EU i sve zapadne države su Multi-nacionalne države....Ne vidim šta je suprostavljeno tu?Zapadnjacka propaganda,ne zamajavaj nas ni ne nasmejavaj nas...samo nastavi u sebi da citas ta zapadnjacka sr...nja
eh, srpski, postoji li srpski narod i jezik? Po Vučiću on ga je i osnovao, a ne tamo neki vožd pre Karadjordja.....Kako si ti to citao Konstituciju RF? Ima li prevod na srpski?
Hoće to tako kada država Mulit-nacija napadne jednu od svojih nacija iz razloga da zaštiti drugu takođe svoju naciju.понављаш се и делујеш изгубљено, а то је обично проблем код полутанаца и припадника измишљених нација
Svejedno, iz aviona se vidi da piše Multi-nacija a ne Ruska nacija.Ovaj prevod ovde je na nivou cetvrtog razreda osnovne skole.
"Носителем суверенитета и единственным источником власти в Российской Федерации является ее многонациональный народ."
Ovde ti sve napisano. Sad sto ti ne znas da beknes na ruskom a volis da seruckas o stvarima o kojima pojma nemas, je vec tvoj problem.
Можда то што све те државе ипак и све време води и усмерава бела (ускоро) мањина?EU i sve zapadne države su Multi-nacionalne države....Ne vidim šta je suprostavljeno tu?
Свакако!Мултинационализам и мешање свих народа је будућност.
![]()
не, мултикулти глобализам је прошлостМултинационализам и мешање свих народа је будућност.
![]()
Na ovim prostorima je nastala samo Srpska nacija i kada prestane potiskivanje Srb nacije sve te nazovi nacije će se vratiti Srbovanju i ima da pevaju....znaš onu: "Ja sam Srpče malo mene Srpstvo čeka Srbovaću Bože celog svoga veka".Мислиш на Бошњаке, Украјинце, Црногорце, Македонце..?![]()
Hoće to tako kada država Mulit-nacija napadne jednu od svojih nacija iz razloga da zaštiti drugu takođe svoju naciju.![]()
Не знам..znaš onu: "Ja sam Srpče malo mene Srpstvo čeka Srbovaću Bože celog svoga veka".
Evo ti jos jedna od Osmana Đikića, a ova prva je od J.J.ZmajaНе знам.
Одакле ти тај извор?![]()
Мислиш, тек долази?не, мултикулти глобализам је прошлост
Дај ово некако дотури Комшији, и осталим Бошњама; занима ме шта они мисле о овоме...Ал' Ја зато, Алах Икбер,
Чврсто се држим свог мезхеба,
А мезхеб ми ништ' не смета,
Да Србујем како треба.
Pa da, zato Putin s gađenjem govori o "ukrajinskim nacionalistima"Nije frazeologija jer je Ruska nacija izbacena iz Ustava RF jer to zvuči suviše nacionalistički, takođe zato se ta drzava i zove RF jer samo Rusija zvuči suvise nacionalistički. Sve je to deo politike Slabi Rusi Jake Multinacije.
Ako je to stvarno tako onda je zapravo pohvalno.Putin je izbacio Rusku naciju iz Ustava Ruske Federacije. Ruska Federacija nije država Ruske nacije nego je država Multinacija. Ne verujte Putinu kada kaže da brani Ruse u Ukrajni.
sssr je imao CELU Ukrajinu pa se opet raspao u bedi i gladi i inflaciji. Ajde opet probaj.Ako je to stvarno tako onda je zapravo pohvalno.
Ključni motiv za agresiju na Ukrajinu nisu prava ruske nacionalne manjine nego pljačka istočnog (bogatijeg) dela Ukrajine. Hteli su i da promene vlast u Ukrajini, ali oko toga je zapelo pa su za sada odustali. To su pravi razlozi ruske invazije, a ostale priče su bacanje prašine u oči.
Tačno tako, Putin nije Ruski nacionalista i ne voli Rusku naciju ali zašto onda ratuje da zaštiti Rusku naciju ili to ipak nisu pravi razlozi za rat.Pa da, zato Putin s gađenjem govori o "ukrajinskim nacionalistima"
Хахахахахахахаха....па ти си из поста у пост све "бољи"!Ako je to stvarno tako onda je zapravo pohvalno.
Ključni motiv za agresiju na Ukrajinu nisu prava ruske nacionalne manjine nego pljačka istočnog (bogatijeg) dela Ukrajine. Hteli su i da promene vlast u Ukrajini, ali oko toga je zapelo pa su za sada odustali. To su pravi razlozi ruske invazije, a ostale priče su bacanje prašine u oči.
Tačno tako, Putin nije Ruski nacionalista i ne voli Rusku naciju ali zašto onda ratuje da zaštiti Rusku naciju ili to ipak nisu pravi razlozi za rat.