Путин изабран за почасног грађанина Новог Сада!

Tacno tako, jesu nam mnogo pomogli ali jos nista nije reseno.
A nije bitno sto Putin napusta mesto predsednika, moze on biti izabran i kao obican gradjanin za zasluge u vreme dok je bio predsednik.

Лако је после битке бити генерал.Сад треба показати м00да.Зато није рано.

Али,није решено ни у корист окупаторске стране,што је заслуга Путина и РФ.:)
Довољно.Касно није,јер Путин ускоро напушта место председника.
Управо тако, господину ''почасном'' се треба што више увући у гузицу док је још председник, док још није касно. Мислим да овај тренд треба да се прошири и на земље у суседству. Месић је добио одликовање од нашег ''почасног земе'', према томе могао би и Загреб да следи овај светли пример полтронства и прогласи Путина за свог почасног грађанина.

Ако ти мислиш да је осећање захвалности и гест који описује захвалност,уствари полтронство,онда би требао да преиспиташ свој систем вредновања.
Такве гестове смо имали и у прошлости, па су касније заговорници те захвалности били највећи пљувачи по лику и делу свог бившег ''доброчинитеља''. Мислим да је неко одликовање на нивоу целе државе ОК, а овакви дебилизми више приличе некој паланци комунистиче Југославије.

Ево део једног коментара са ЛДП-овог сајта поводом њиховог протеста испред градске Скупштине против додељивања статуса почасног грађанина В.Путину:
Nemam pojma sta oni hoce sa Putinom,kad taj lik ni ne zna gde je Novi Sad ...
Ja sam rodjena u Novom Sadu i znam gomilu ljudi koji su zasluzili da budu pocasni gradjani...
Zasto to ne bi bio i Snoop Dogg? Covek je repovao na sred tvrdjave,a svi znamo kolika je on velicina i ima veci znacaj od Putina to je sigurno
:lol::lol::lol:

Nekad je Josip Broz Tito, maršal i trostruki narodni heroj, imao u svakoj republici počivše SFRJ po jedan grad s njegovim imenom, a svaki grad i varoš je glavnu ulicu posvetila imenu „najvećeg sina naroda i narodnosti“. Da je bio počasni građanin svega što u krugu od petsto metara okuplja deset kuća, ne treba ni pominjati. U Srbiji ni Slobodan Milošević nije imao tolike počasti. Naprotiv. Zasenio ga je predsednik Rusije Vladimir Putin.

http://www.blic.co.yu/temadana.php?id=26662
Pročitajte tekst.
Mene je sramota što živim u ovakvoj državi.
I mene. Ulizištvo bez granica. Čovek s Novim Sadom nikakve veze nema, osim što su njegovi sad klepili firmu koja ima sedište tamo. Ovo je ekvivalent onom hrvatskom ''Danke Dojčland''. Još gore ustvari, oni su morali, a mi se sami nameštamo da nas Rusi ...

Управо тако, господину ''почасном'' се треба што више увући у гузицу док је још председник, док још није касно. Мислим да овај тренд треба да се прошири и на земље у суседству. Месић је добио одликовање од нашег ''почасног земе'', према томе могао би и Загреб да следи овај светли пример полтронства и прогласи Путина за свог почасног грађанина.[/QUOTE]

ma nema sanse....:D
mi smo ih spasili u nogometu i ima da su nam zahvalni za to jos koje desetljece...i da nam sagrade gasovod bez da kasiraju INA-u i ucine monopol..

Putin izabran za počasnog građanina Novog Sada
Блиц - Пре 42 минута

Хехе...
Још само да се удари нека статуа,као Рокију,и весело,весело,весело....:D

Весело и теби пријатељу! Него чујем да су чедисти нешто протествовали, је ли има неки инфо о томе, да се мало смејем:lol:
А ти рече да мож' да се поносиш. Није то ништа - код мене у Мунзе почасни грађани Жириновски, Ле Пен и наравно Шенхубер, бивши ес-есовац који је написао књигу "Учествовао сам у свему";-)

Putin je ne samo pocasni gradjanin Novog Sada, nego i Nisa, Vladicinog Hana i mnogih drugih...ima ih oko 10 u Srbiji....

Idiotizam prve vrste....
A jel neko pitao Putina da li hoce da bude pocasni "gradjanin" VLADICINOG HANA :lol: :lol: :lol:
Po meni je to uvreda za predsednika Rusije...
Zamisli kad mu budu pisali biografiju, kad ono "Podigao Rusiju na nivo svetske sile i pocasni gradjanin Vladicinog Hana..."
:lol: :lol: :lol:

Ево део једног коментара са ЛДП-овог сајта поводом њиховог протеста испред градске Скупштине против додељивања статуса почасног грађанина В.Путину:

:lol::lol::lol:

pa ovo je sokanto jel je istina.... :(

Nekad je Josip Broz Tito, maršal i trostruki narodni heroj, imao u svakoj republici počivše SFRJ po jedan grad s njegovim imenom, a svaki grad i varoš je glavnu ulicu posvetila imenu „najvećeg sina naroda i narodnosti“. Da je bio počasni građanin svega što u krugu od petsto metara okuplja deset kuća, ne treba ni pominjati. U Srbiji ni Slobodan Milošević nije imao tolike počasti. Naprotiv. Zasenio ga je predsednik Rusije Vladimir Putin.

http://www.blic.co.yu/temadana.php?id=26662
Pročitajte tekst.
Mene je sramota što živim u ovakvoj državi.

da jedino je u nekadasnjoj bosni bilo problema naci grad koji bi nosio njegovo ime pa je na kraju odluceno da to bude drvar.poslednji od svih.inace najvise je bilo predloga za jajce.sto je bilo i logicno. a ovo za putina i novi sad.mi smo stvarno bolesni.svaka cast putinu veliki je drzavnik ali mi je nekako podrepaski sve ovo sto rade neki u novom sadu:roll:

Putin izabran za počasnog građanina Novog Sada
Блиц - Пре 42 минута Odbornici Skupštine grada Novog Sada odlučili su na današnjoj sednici da predsedniku Rusije Vladimir Putin dodele priznanje počasnog građanina.

Za ovu odluku glasala su 43 odbornika vladajuće koalicije koju čine Srpska radikalna stranka (SRS), Demokratska stranka Srbije (DSS) i manje odborničke grupe nastale od bivših članova Socijalističke partije Srbije i DŠ-a. Odbornici Demokratske stranke (DS) nisu glasali, dok su protiv ove odluke bili odbornici Lige socijaldemokrata Vojvodine i G17 plus.
Novosadska Gradska skupština inače ima 78 odbornika.
Ovom odlukom Gradske skupštine, Novi Sad je postao šesti grad u Srbiji u kojem je Putin proglašen počasnim građaninom.
Osim Putina, za počasne Novosađane proglašeni su teniserka Monika Seleš, fudbaler Siniša Mihajlović, kompozitor Mikis Teodorakis, slovenački pisac i jedan od osnivača Sterijinog pozorja Josip Vidmar, ruski vajar Vjačeslav Mihajlovič Klikov, autor spomenika Prepodobnom Sergiju Radonješkom u Dunavskom parku, te Piter i Dijana Bekli iz Noriča i Hanelore iz Dortmunda, koji su građanima Novog Sada donosili humanitarnu pomoć.

Хехе...
Још само да се удари нека статуа,као Рокију,и весело,весело,весело....:D
svaka chast bash me je obradovala ova vest:)

Back