Putin: "Evropljani, stidite se!"

Zasto Putin nekad nije dosao u Srbiju, nego ide u Hrvatsku i pisljivu Bugarsku, nisu oni bolji od nas. Zasto nas izbegava?
Zasto nije Tomi Nikolicu dao podrsku, koji se "polomi" za Rusiju?
Nego cestita Tadicu rodjendan i zbunjuje vec sludjeni narod?
Zasto da mu nasi "odu na noge" da bi prodali NIS, i to u korist Rusije...
Zasto nam konkretno ne pomogne?

Zasto Putin nekad nije dosao u Srbiju, nego ide u Hrvatsku i pisljivu Bugarsku, nisu oni bolji od nas. Zasto nas izbegava?
Zato što smo oduvek hrlili u zagrljaj onima koji nam nisu bili naklonjeni. Zato što smo nepouzdani. Zato što im nikad nismo vraćali protiv- usluge.
Mnogo smo loši prema onima koji nas podržavaju.
Ako nisi, pročitaj knjigu od Arčibalda Rajsa ''Čujte Srbi'' i tamo ti je dat lep i koncizan opis nas Srba.;)

Pa de facto mi smo vec samostalni a de jure cemo biti posle proglasenja nezavisnosti, znaci kad druge drzace priznaju nezavisnost Kosova.8)

Де јуре, НИКАДА! Срби су чекали 500 година да се опет врате на Космет и ВРАТИЛИ СУ СЕ! Времена се мењају! Али, мало брже. Ускоро вас видим преко Проклетија, где вам и јесте место. Срби ће опет, по ко зна који пут обновити своје манастире, али Шиптара тамо бити неће!

interesantna pitanja, postavljam ih odavno:grin:

Zato što smo oduvek hrlili u zagrljaj onima koji nam nisu bili naklonjeni. Zato što smo nepouzdani. Zato što im nikad nismo vraćali protiv- usluge.
Mnogo smo loši prema onima koji nas podržavaju.
Ako nisi, pročitaj knjigu od Arčibalda Rajsa ''Čujte Srbi'' i tamo ti je dat lep i koncizan opis nas Srba.;)

Sta smo sad bili nepouzdani, nije mi jasno...:-(
Sve Putinovo navodilo je na pobedu Tadica, nista se nije mesao, al je ipak cestitao rodjendan.
Da li smo mi, ili su i oni malo "nepouzdani"?
Procitacu tu knjigu kad-tad, ali sta vredi, znam da smo go.njiv narod, ali kad smo pa i bili slozni, osim ako nas muka i sila ne natera, ali sta je bilo 99, nisu nam ni dali taj S 300, primali su po milijardu za svaki dan bombardovanja, ali ajde, tad je bio Jeljcin, ali sto njihovi vojnici nisu od ranije na Kosovu, sad bi nam bilo bar malo lakse.

Original postavila picololeone
Sta smo sad bili nepouzdani, nije mi jasno...
Sve Putinovo navodilo je na pobedu Tadica, nista se nije mesao, al je ipak cestitao rodjendan.
Da li smo mi, ili su i oni malo "nepouzdani"?
Procitacu tu knjigu kad-tad, ali sta vredi, znam da smo go.njiv narod, ali kad smo pa i bili slozni, osim ako nas muka i sila ne natera, ali sta je bilo 99, nisu nam ni dali taj S 300, primali su po milijardu za svaki dan bombardovanja, ali ajde, tad je bio Jeljcin, ali sto njihovi vojnici nisu od ranije na Kosovu, sad bi nam bilo bar malo lakse.
Pa kako Rusi nepouzdani? Da nije bilo njih nikad se Turaka ne bismo oslobodili, oslobodili su Bg u ww2, a onda dođe Tito i zahebe Staljina. Eeee, nije to niko zaboravio...a da, pa tamo posle Balkanskih ratova, naši ne idu u Rusiju da se školuju nego u Beć i Pariz...pa te iste Bečlije koji su nas poubijali u Balkanskim ratovima, naši političari primaju na najvišem nivou, a ove druge- Ruse, kao najgore. To se ne zaboravlja... i treba da se ponašaju prema nama kao da smo na dugme.
Uverena sam, da im nismo strateški bitni, već bi nas odavno pustili niz vodu.
A to što je Tadiću čestitao rodjendan, to nije ništa čudno. Svakom predsedniku čestita, samo su žuti to pokvareno iskoristili u svojoj kampanji, kao i mnogo štošta...
Pročitaj knjigu. ;)

@Sevilja

Ja sam pitala sta smo sad bili nepouzdani, ali uostalom, videcemo...
Pa i sad u srbiji imaš tabor koji nije za njihovo prisustvo ovde.
Čak je to sad mnogo otvorenije, zato cinculiraju.
Ebiga, je l' Boris Tadić danas rekao na sred svoje inouguracije da se Kosovo mora braniti iz Evrope.
Znači, baja postiže cilj za koji je plaćen ili šta već.
A Rusi znaju ko je nama u vlasti.;)
Da nije Koštunice , ne znam šta bi bilo.
S Radikalima neće jer su se iskompromitovali, bili uz Slobu koji je takodje bio zapadni čovek...eto, zato smo nepouzdani i sad i uvek ćemo biti takvi u njihovim očima.

Pa i sad u srbiji imaš tabor koji nije za njihovo prisustvo ovde.
Čak je to sad mnogo otvorenije, zato cinculiraju.
Ebiga, je l' Boris Tadić danas rekao na sred svoje inouguracije da se Kosovo mora braniti iz Evrope.
Znači, baja postiže cilj za koji je plaćen ili šta već.
A Rusi znaju ko je nama u vlasti.;)
Da nije Koštunice , ne znam šta bi bilo.
S Radikalima neće jer su se iskompromitovali, bili uz Slobu koji je takodje bio zapadni čovek...eto, zato smo nepouzdani i sad i uvek ćemo biti takvi u njihovim očima.

Ma ja se uzdam samo u Kostunicu, Srbina i ni u koga vise...!

Pa kako Rusi nepouzdani? Da nije bilo njih nikad se Turaka ne bismo oslobodili, oslobodili su Bg u ww2, a onda dođe Tito i zahebe Staljina. Eeee, nije to niko zaboravio...a da, pa tamo posle Balkanskih ratova, naši ne idu u Rusiju da se školuju nego u Beć i Pariz...pa te iste Bečlije koji su nas poubijali u Balkanskim ratovima, naši političari primaju na najvišem nivou, a ove druge- Ruse, kao najgore. To se ne zaboravlja... i treba da se ponašaju prema nama kao da smo na dugme.
Uverena sam, da im nismo strateški bitni, već bi nas odavno pustili niz vodu.
)
E bas smo se usrecili sa tim ruskim oslobodjenjem i njihovim pulenima koje su nam doveli , a tek bi se usrecili sa staljinizmom usrecili da smo ga prihvatili :D

E bas smo se usrecili sa tim ruskim oslobodjenjem i njihovim pulenima koje su nam doveli , a tek bi se usrecili sa staljinizmom usrecili da smo ga prihvatili :D

plakat45.jpg

For your eyes, only :P lol

ae priznaj da ti je srce ogromno kad vidis ovaj tekst desno :P

Hebote, ko bi rek'o da je Mesić....Srbin :shock::shock:

A zaboravljaš sve one koji su izbegli vojnu obavezu, nisu smatrali potrebnim da se bore za očuvanje juge-pljuge! I po tom pitanju sam ih podržavao, kao i Đoleta koji se sprdao sa tim ratom!

Osim toga, ako se tvrdi da je većina Srba bila za očuvanje juge, onda su Srbi IZGUBILI taj rat,
a mi koji smo smatrali da je treba rasturiti, DOBILI smo rat!:D

Back