PUTEVI I DRUMOVI

(sve reči do sad ispisane, pa i ove, samo su zapisi spisateljkine duše i života....prelepog života....da mogu, kada se prozori sećanja isprljaju po malo da ih obrišem i gvirnem kroz njih, kada me život slomi da se podsetim gde spava snaga. Ovo je knjiga koju ostavljam u amanet onima koji hode za nama koračajući tragovima našim.....našoj deci)​

PUTEVI I DRUMOVI

Putevi......drumovi....posuti rečima i delima
kao šljunkom staza što je
vijugava….široka pa uska….nekad prava kozija
na neki kamičak krupniji se sapleteš
a neki majušni u cipelu duše uskoči
nekad i ego zaskoči (ako je ovaj glup, a jeste :lol:)
pa žulja li žulja
i časkom....eeeh...časkom ceo svet ti zaljulja
a taman si kulu složio
i strpljenje odložio
sve podelio i pomnožio
a ono….
Aj Jovo nanovo :eek:
Jer ima se još šta dati
I još kod dobrih ljudi duša da svrati
a da o interesu i intrizi ne misli i ne pati
Eeeeeeeeeeeh
Ljudi i ćudi
Reči i dela
Putevima ljudi hodaju…
Drumovima duše putuju...
oooooo da.....tamo nema kamenja

PS Dobro veče blogerski svete....ponedeljak......uuuuf, i ime mu je dugačko :aha:.......pa da odmorimo malo. Slušala sam fado večeras na tv digital.....prelepo.... u tišini sa čašom vina, psima kraj nogu i umorom....tako je prijalo. A onda, pročitam faraonnov blog i krene pesma.....umesto fada, koji jeste životan, ali ipak pretužan za mene ovakvu, ciganiska muzika sasvim odgovara ovom danu koji je pokretna traka, a i ovoj Ljiljki što piskara :zcepanje:

Silton;bt246536:
Znaci ostaje zulj na dusi, nozi... ovo je samo za zuljeve. :(
A ovo za tekst. :super:

Hvaaaalaaaaaaaa :)

Da, ostaje žulj koji vremenom postane beleg.
Da nestane nikad ne može, jer učinjeno ne nestaje, samo se mi od njega udaljavamo pa kažemo da vreme leči što je netačno.
Istina je da dolaze novi putevi, novi drumovi, lepi ili manje lepi donoseći i neke nove kemenčiće da žuljaju te oni našu pažnju zaokupe i, prirodno i sasvim logično, sve manje nam je stalo do starih žuljeva :lol: ali da nestanu nikad neće, kao i sve učinjeno :aha:

Back