Putanja čula

NastyNensy

Domaćin
Poruka
3.777
Na silu su ga pridigle da sedne, a jedna mu naredi: "Sada nas zadovolji, jer nam je ovo poslednja noć s tobom, dragi!"
"Da, da", nastavila je druga, "pokaži nam tu slatku smrt ako želiš da ostaneš u životu. Pogledaj kako ćemo duvati u tvoju butinu da je podstaknemo."
Napravile su krug oko njega i započele neki čudan ples, prevlačeći rukama preko njegovog vrata i grudi, vitlajući kosama dugim do bedara, a nekima je padala i do članaka. Milovale mu stomak i butine, trljale venerine brežuljke i mimikom podražavale vođenje ljubavi. Prilazile su jedne drugima i ljubile se u usta, zatim su lagao pustile da im padne odeća, a zatim i rublje, smejući se glasno. Paradirale su bez odeće pred zarobljenikom pre nego što će se baciti na njega.
Čim se opružio po zemlji, sve su skočile na mladića. Činilo se da im se podredio, sledeći svoje muške nagone. Napola se uspravio i prebacivao sa jedne na drugu, grickajući jednu za grudi, ližući drugu, prelazeći usnama preko Venerinog brega one najoblije medju njima. Ugrizao je jednu od njih za vrat, milovao je po bedru i sisao nožne prste onoj najmanjoj, pre nego sto je zajahao onu najkrupniju. Ženske siluete su se smenjivale, zaklanjajući mladića. Njegov ud uranja u nečiju mačkicu, dok je prste gurao u vaginu drugoj ženi, a treća je masturbirala pred njim. "Ispuni me do dna! Tvoja sam robinja! Tvoja sam ženka!"
Svršavao je dok su se gurale i medjusobno ujedale otimajući se oko toplog nektara.
Odjednom je jedna od njih pljesnula rukama, mladić je pogleda iscrpljeno: "Ne, nemojte to učiniti, obećale ste mi, molim za milost."

Back