Put na Maldive

• Začetnik teme Začetnik teme Holy1
  • Datum pokretanja Datum pokretanja

Holy1

Ističe se
Poruka
2.670
Pozdrav ljudi.

Da li neko zna koliko košta transfer od međunarodnog aerodroma u Male-u do određenog ostrva u arhipelagu - mislim na neku okvirnu cenu, jer cena zavisi od udaljenosti od samog aerodroma.

I da li je tačno ako sletite u Male posle 17:00h, morate da prenoćite tu, jer brodovi i hidroavioni nesaobraćaju posle 17:00h do aerodroma u Maleu?

Pozdrav ljudi.

Da li neko zna koliko košta transfer od međunarodnog aerodroma u Male-u do određenog ostrva u arhipelagu - mislim na neku okvirnu cenu, jer cena zavisi od udaljenosti od samog aerodroma.

I da li je tačno ako sletite u Male posle 17:00h, morate da prenoćite tu, jer brodovi i hidroavioni nesaobraćaju posle 17:00h do aerodroma u Maleu?
obratio si se na pravu adresu. Ovde jos samo ti i ja nismo bili u to Male.

Bilo je više ljudi na Maldivima, evo prvog koji je nedavno postavljao fotke odatle @Plant
Možda zna nešto o tome?
:D Plant je koristio Last Minute :)

plaza_i_more_na_maldivima.jpg

Pozdrav ljudi.

Odakle dokle?

Ovako ti niko ne može dati tačan odgovor.

Male airport?
https://www.maleairport.com/flight-status-arrivals-departures/

Nađi let za početak. Pa ćeš i ticket...
Većina Maldivian letova lete po Maldivima.
Po Wikipidei ima 18 aerodroma za putnike na Maldivima. 4 internacionalna.

Kad stižeš u Male?
Prenesi nam utiske. Nisam ni ja bio...

Poslednja izmena:
Krecem 30. jula, dolazim u Male 31 u 20:40h. Imam presedanje u Abu Dabiju od 12h...

Kartu sam nasao i smestaj, ali me brine transfer od Malea do smeštaja. Ostrvo Mathiveri - tu imamo smeštaj.
Moram u Abu Dabiju celu noc da provedem, a ako budem morao i u Maleu da prespavam zbog prevoza poludecu... Ai ne znam kako da vidim cenu transfera do tog ostrva na kojem nam je smestaj...

Velike su im takse za smestaj, sto?

Ima sada vise tih agencija koje vode na Maldive po "pristupacnim" cenama. Definitivno mnogo jeftinije nego u sopstvenoj reziji.
Sa svim tim besplatim izletima, polupansionima, definitivno se isplati.

Krecem 30. jula, dolazim u Male 31 u 20:40h. Imam presedanje u Abu Dabiju od 12h...

Kartu sam nasao i smestaj, ali me brine transfer od Malea do smeštaja. Ostrvo Mathiveri - tu imamo smeštaj.
Moram u Abu Dabiju celu noc da provedem, a ako budem morao i u Maleu da prespavam zbog prevoza poludecu... Ai ne znam kako da vidim cenu transfera do tog ostrva na kojem nam je smestaj...

Velike su im takse za smestaj, sto?

Mislim da ti ne dolazis u Male.

Etihad, jel?
Vise puta sam radila taj let i mi smo koristili aerodrom na ostrvu. Do Malea se ide brodicem, kratko nesto.

To nije bio vecernji let, nesto je promenjeno.
Kratko se leti, svega tri sata.

Imate na ostrvu gde Etihad slece jedan hotel.

Aerodrom u Abu Dabiju je dobar, ne znam da li imate pristup tusevima, ima onih vreca da se pruzite...ili izadjite da prosetate, taksi nije skup uopste...

Pozdrav ljudi.

Bio sam prošlog vikenda. Tačno, posle 17 h nema prevoza. Spavaj tu gde si.

Pozdrav ljudi.

Pet hiljada evra.

Pozdrav ljudi.

Koliko se sjecam taj kod kojeg si uplatio nocenje dodje da te pokupi.

Back