papiloni
Zainteresovan član
- Poruka
- 197

Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
pozdrav svima na forumu ja sam milan urošević iz čačka zanima me dali je neko prošle godine letovao u sarimsakliju hotel berk kakvi su vam utisci i kako je ići kolima pošto imam bebu od 8 meseci ali u junu će biti 11 meseci a drugo dete je 4 godine pa nebih baš da se usudim da sa bebom putujem od 24 do 28 sati u busu.Dali je neko išao kolima kakvi su putevi
kuda je najbliže,znam da se ide preko bugarske do svilengrada ali u tursku nisam išao kolima nikad,kakve su cene benzina i što je važno dali postoje pumpe koje toče metan ili CNG prirodni gas pošto vozim fijata multiplu.Dobio sam informaciju da ima 1000 i neki kolometar do Sarimsaklija.ako ima neko kakvu iformaciju javite se.pozdrav
![]()
pozdrav svima na forumu ja sam milan urošević iz čačka zanima me dali je neko prošle godine letovao u sarimsakliju hotel berk kakvi su vam utisci i kako je ići kolima pošto imam bebu od 8 meseci ali u junu će biti 11 meseci a drugo dete je 4 godine pa nebih baš da se usudim da sa bebom putujem od 24 do 28 sati u busu.Dali je neko išao kolima kakvi su putevi
kuda je najbliže,znam da se ide preko bugarske do svilengrada ali u tursku nisam išao kolima nikad,kakve su cene benzina i što je važno dali postoje pumpe koje toče metan ili CNG prirodni gas pošto vozim fijata multiplu.Dobio sam informaciju da ima 1000 i neki kolometar do Sarimsaklija.ako ima neko kakvu iformaciju javite se.pozdrav
![]()
Ako ti više odgovara ruta preko Grčke tj. preko Soluna i Kavale, čeka te 1166 km. odnosno 105 km više u ondosu na varijantu preko Bugarske.
Ako je duze preko Grcke,mislim da je bolje jer je nonstop autoput.Ja sam dvaput bio i prosao po 3000km i super se proveo
Da, ima više autoputa preko Grčke, ili i 100-njak kilometara više, a to je nekih sat vremena, + jedan granični prelaz više. A sa graničnim prelazima nisi nikada siguran koliko će trajati prelazak. Barem je tako na ovom "brdovitom Balkanu". Ne znam da li se plaća neka putarina na relaciji Solun - Grčko-Turska granica?
Zadnji put sam u Tursku išao 2008. godine i sećam se da je litar benzina bilo 1,9 eura! Trajekti na relaciji Galipolje-Lapseki idu često, pogotovo danju, skoro jedan za drugim, tako da tu nema mnogo čekanja. Vožnja traje nekih 40-tak minuta.
...jos nesto...policije skoro da nema-jedino u Tursku pred Izmirom ima ali cak stoji i znak da ima kontrole!Ali zato PAZI KROZ MAKEDONIJU(ja sam Makedonac-ovo sa policijom stvarno prevazilazi sve mere)!Kazne su sa novim uvedjenim zakonom veoma visoke i non-stop ima patrole i kontrole nije normalno!platio sam pre mesec dana 150eura u Skoplju jer kao nisam pustio pesake na prelazu!(snimaju kamerama)U Turskoj je ista kazna 50eur!cena benzina je stvarno bila skoro 2eura
Gps pokazuje 1061 km. od centra Čačka do hotela Berk. U obzir je uzeta obilaznica oko Sofije i trajekt Galipolje-Lapseki.
pozdrav koldar recimi na kojem GPS-U gledas kazu da ima tih gpsova sa losim programima i mogu da te zavuku kad putujes da nemozes lako da se snadjes posle nikako.mislim se dali sta da kupujem od tih uredjaja pa neznam sta da kupim i posto je.
Ma ne treba vam GPS,samo otvori Google maps sve je tocno obelezeno,Turci su obelezili puteve nije problem.Za Ajvalik(sarimsakli) se direktno isklucujes sa puta Canakkale-Izmir ,pa si za 10/15min na zeljenom mestu.