Put do Šimanovaca

ratepcivortep

Početnik
Poruka
5
Pozdrav,

Počnjem da radim u Šimanovcima, od 8 ujutro. Stanujem u Beogradu. Pošto je veza autobusom Beograd - Šimanovci blago rečeno katastrofalna, četiri linije u toku dana polaze sa Lastine stanice, mislim da se firma zove Crnogorac-expres, zanima me da li neko zna za neko drugo rešenje, s ozbirom da u Šimanovcima ima dosta firmi i pretpostavljam da dosta ljudi putuje iz Beograda u Šimanovce na posao.

Hvala.

Treba mi odgovor, nekoga ko je upucen. Sve te odgovore koji pocinju sa "mozda" i sam znam. Sa Bas-a ide neki "Masterbus" za Rumu, autoputem, ali on ne svraca u Simanovce, a od autoputa do firme ima poprilicno. Naravno da vecina tih firmi ima svoj prevoz.

Treba mi odgovor, nekoga ko je upucen. Sve te odgovore koji pocinju sa "mozda" i sam znam. Sa Bas-a ide neki "Masterbus" za Rumu, autoputem, ali on ne svraca u Simanovce, a od autoputa do firme ima poprilicno. Naravno da vecina tih firmi ima svoj prevoz.

nema resenja. jedino spostveni auto. da ides iz simanovaca u sremsku mitrovicu ili iz nje u simanovce , lako bi bilo. prosto... moras da shvatis da nema iz bg ljudi koji rade u simanovcima.

To sigurno nije tačno da nema ljudi iz Beograda koji rade u Simanovcima. Simanovci su blizi Beogradu nego Sremskoj Mitrovici. A u Donkafeu, Boschu itd, sigurno ne radi vise ljudi iz Mitrovice, nego iz Beograda. A postoje i mnoge druge firme.

Back