Put do muškarčevog srca vodi preko stomaka

Milojko Vasic:
Amazonka:
A Milojko sto si ti tako skeptican, ne mogu sve zene biti dobre kuharice i nije sve i kuhanju ili vise volis da ti zena samo kuha pa da te udeblja kao malo svinjce. To sam vidjela kod vecine ozenjenih, cim se ozene, zene ih hrane a oni se debljaju, pih! 8) :lol:

Ma nije, lepotice, bio sam skeptičan povodom drugog dela izjave: " ... inače može nazad mamici pa nek mu ona kuha. "
A ja sam već, ničim izazvan, izjavljivao po ovom forumu da nisam gurman i da mi hrana ne predstavlja ama baš nikakvo zadovoljstvo. Unervozim se ako ne završim ručak za 5 minuta. Teško da će mene neka da udeblja. 8)
Da, to stoji, u pravu si, ista sam sto se tice hrane, nisam gurman, samo da covjek nije gladan. Ali, eto ja nadjoh sebi velikog gurmana u hrani, a ja gurman u necemu drugom :wink: :oops:

Milojko Vasic:
Da. Stara izreka.
Mislite li i vi tako ? Imate li slična iskustva ?

Činjenica je da je muškarac prilično nervozan kad je gladan. Zar ne ?

Uzgred, evo jedne anegdote.
U Americi ( a gde bi drugo ? ) pre par godina bio neki konkurs gde su gospođe i gospođice mogle da pošalju neku svoju ideju o tome kako najuspešnije zadržati muškarca, tj. šta raditi i kako se ponašati da on misli da je upravo njegova žena/devojka najbolja na svetu. Elem, stigle su najrazličitije ideje, iskustva, praktični saveti. Seksi donji veš, izlasci, tehnike u krevetu, ponašanje u društvu ... Ma, svašta. Ipak, nagradu je osvojila gospođa koja je poslala samo dve reči: Nahraniti životinju !
More ja mislim da si u pravu Milojko bar sto se nasih muskaraca tice...ono ja procitah u jednoj knjizi Barbare de Andjelis koja kaze :Ako vam je majka rekla da put do muskarcevog srca vodi preko stomaka pogresila je za dvadeset cm na gore" jer to kaze nije ustina. Mozda je tako kod Amerikanaca ne znam , al brate mnogo me volu kad im skuvam nase jelo narocito sarmu :D pa gde ces vece ljubavi?

peach:
NIJE TACNO! :x
ex mi je 1000 puta rekao da kuvam bolje od njegove mame! ali je ipak zeleo da i dalje zivi s kevom,a ne samnom! pri tom,imajmo u vidu da mu je klopa na jednom od prva tri mesta liste prioriteta u zivotu i da je i sam tvrdio da sam "savrsena zena za normalnog muskarca" :(
Biće da si u nečemu drugom (hm, šta li je to ... ) bila katastrofalno loša.

Milojko Vasic:
peach:
NIJE TACNO! :x
ex mi je 1000 puta rekao da kuvam bolje od njegove mame! ali je ipak zeleo da i dalje zivi s kevom,a ne samnom! pri tom,imajmo u vidu da mu je klopa na jednom od prva tri mesta liste prioriteta u zivotu i da je i sam tvrdio da sam "savrsena zena za normalnog muskarca" :(
Biće da si u nečemu drugom (hm, šta li je to ... ) bila katastrofalno loša.
e,nisam! :x
i to je mogao vise puta odjednom samnom nego s onima pre mene! :wink:
i hteo je...stalno... 8)

xpajamacax:
Mundo Daroje:
Ja bih rekla da vecina muskaraca nije toliko povrsna. Konkretno moj muskarac ne pravi pitanje sta ima da se jede, samo da ima. Bitno mu je da ga slusam, podrzavam i zasmejavam, i jos po nesto...
A kuvanje ne da nije tesko nego vecina ukusnih jela se sprema za 15 minuta.
A i zene valjda vole da jedu? :D
upravo tako.pravi muz.i ocigledno prava domacica. :wink:

A oni siti su krivi....

Tuzni_patak:
xpajamacax:
Mundo Daroje:
Ja bih rekla da vecina muskaraca nije toliko povrsna. Konkretno moj muskarac ne pravi pitanje sta ima da se jede, samo da ima. Bitno mu je da ga slusam, podrzavam i zasmejavam, i jos po nesto...
A kuvanje ne da nije tesko nego vecina ukusnih jela se sprema za 15 minuta.
A i zene valjda vole da jedu? :D
upravo tako.pravi muz.i ocigledno prava domacica. :wink:

A oni siti su krivi....
nisam razumela :oops:

Milojko Vasic:
Da. Stara izreka.
Mislite li i vi tako ? Imate li slična iskustva ?

Činjenica je da je muškarac prilično nervozan kad je gladan. Zar ne ?

Uzgred, evo jedne anegdote.
U Americi ( a gde bi drugo ? ) pre par godina bio neki konkurs gde su gospođe i gospođice mogle da pošalju neku svoju ideju o tome kako najuspešnije zadržati muškarca, tj. šta raditi i kako se ponašati da on misli da je upravo njegova žena/devojka najbolja na svetu. Elem, stigle su najrazličitije ideje, iskustva, praktični saveti. Seksi donji veš, izlasci, tehnike u krevetu, ponašanje u društvu ... Ma, svašta. Ipak, nagradu je osvojila gospođa koja je poslala samo dve reči: Nahraniti životinju !
Apsoutno tachno :lol: ...Moj sluchaj... :roll:

Back